REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Polițiștii dau vina pe procurori pentru că n-au intervenit în crima de la Caracal: procurorul n-a permis intervenția

Polițiștii dau vina pe procurori pentru că n-au intervenit în crima de la Caracal: procurorul n-a permis intervenția

Replica API 26 iulie 2019 | 00:00 401

Șeful demis al Poliției Române, Ioan Buda, a declarat că polițiștii n-au intrat în casa de la Caracal, până la ora 6 dimineața, pentru că procurorul nu le-a permis acest lucru.

”Este o anchetă, doream să fie cu noi și procurorul. Sunt mai multe date pe care chiar nu pot să vi le dau. Nu puteau interveni polițiștii înainte de ora 6, pentru că procurorul nu a permis intervenția”, a spus Ioan Buda, notează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te crucesti cand vezi cate rautate exista in noi. Ne acuzam ca suntem hastagisti, ca suntem psdisti.. Voi nu va uitati in oglinda? A murit un copil datorita unora ca voi. Tipati in gura mare cand unui infractor i sau lezat drepturile, va bucurat cand l-ati pacalit pe cel care va repara ceva in casa, improscati cu noroi in stanga si in dreapta. Adteptati sa vina jandarmeria sau pompierii sa va dea zapada din curte.. Urlati cand vine inundatia peste voi, dar voi ce faceti? Va uitati in alta parte cand infractorii isi fac de cap, tipati la politisti sa ii lase in pace.. Va certati pe aici...
2
2
Bai baiatule, tara a ajuns asa din cauza votantilor pachetari ai mizeriei psd, din care cred ca si tu faci parte. Cat despre fosta securitate mai ai mult de citit, pentru a afla despre performantele ei.
0
4
Niste cretini. Cine nu a intervenit si cine nu a permis interventia ar trebui impuscati in piata victoriei
3
0
mare prost esti
1
4
bai cacat bolnav, nu zbierai anul trecut ca ti-s-a schimbat ADN-ul de la gazele din Victoriei ,mars mai limbric hastagist, pleaca din tara ca si asa nu esti roman doar unul din multii care nu va place munca, care mancati seminte la colt de bloc , injurati si ascultati manele la maxim .Abia se curata tara de jeguri ca voi !Mars ma cu lozinci de genul PSD comunisti , milogii draculuii nici bani de bilet la tren nu aveti,doar vreau si dati-ne de toate,moca ingrasa !
4
2
Oare Judecatorul eliberase mandatul???
5
0
Nimic nu ma mai mira, intr-un minister condus de un personaj care intr-o lume normala ne servea la masa.
3
2
Daca la poarta criminalului a fost si un procuror el este responsabil nu politia. Politia nu poate trece peste procuror. Nu permite legea. STS a dat alte adrese unde s a deschis poarta si s a verificat. Aici nu s a deschis. Poliitia nu poate intra daca procurorul zice sa astepte ora 6. Ca daca intra si era tot o adresa gresita raspundeau penal. Abia dupa ce au intrat la 6 au aflat ca adresa era buna. Nu stiau inainte. Asa ca ar trebui sa avem rabdare si sa gandim inainte sa dam cu pietre.
7
1
Cand vad ce se intampla in RO, tinerii se ingrozesc. In urmatorii ani vor pleca aproape toti. Vor ramane bugetarii in tara. Sa vedem cum o sa va luati salariile imense nemeritate si pensiile !! Faliment scrie pe voi. Doamne ajuta!
8
4
Coruptia a ros Romania pana la os. Prostia este acoperita de birocratie. Incompetenta este o virtute si este remunerata excesiv. Peste tot te lovesti de indolenta si nesimtire. Se mai poate trai intr-o astfel de tara?
10
0
Jeane , ca te fut in cur sau in gura e acelas cacat
8
3
Pt idiotul cu inxapabili. Votantii PSD sunt oameni cerebrali nu hastagisti securisti cu creierul de gaina. Rati ai racu de nemernici postaci
8
14
O singura intrebare, scurta: CE SALARIU ARE PROCURORUL CARE A ASTEPTAT SA SE FACA ORA 6, sa nu cumva sa-l deranjeze din somn pe sceleratul ala?
18
1
Nu sint in stare de nimic, nu pot face nimic concret, criminalii si tiganii votanti psd ranjesc si fac ce vor in tara ca prietenii lor politicienii ii scapa pe parandarat. Ei vor ancheta si aresta babe ce vind flori si patrunjel in piata. Halal autoritati. Daca am avea noroc doar doi ani de un Tepes sau un Maresal cred ca multi ar avea dureri de burta.
20
5
Regretabil ce sa intamplat. Legile si procedurile trebuiesc actualizate astfel incat sa nu se mai repete aceasta situatie. Multi isi vor pierde functia altii vor face cariera in urma acestui caz iar parintii acestor fete vor ramane cu suferinta.
22
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108