REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Poliţiştii de frontieră au depistat 31 de migranți ilegali la Nădlag II

Poliţiştii de frontieră au depistat 31 de migranți ilegali la Nădlag II

Ana Maria Lipan 13 ianuarie 2023 | 10:19 697

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat 31 de cetăţeni din Bangladesh, Pakistan și Guineea care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două mijloace de transport.

În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 03.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, la volanul unui ansamblu rutier, un cetăţean român, aflat la volanul unei autoutilitare. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, doi paleţi, pe ruta România- Austria.

În cooperare cu poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Timişoara, poliţiştii de frontieră arădeni au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care, au fost descoperite ascunse, 21 de persoane, cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit faptul că dintre aceştia, 20 sunt din Bangladesh şi unul este din Pakistan, toţi figurând ca fiind intraţi legal în ţara noastră.

De asemenea, aseară, în jurul orei 20.30, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier, condus de către un cetăţean român, au fost descoperite ascunse, printre pachete cu folie, alte 10 persoane, nouă din Bangladesh şi unul din Guinea.

Toate persoanele sus-menţionate au declarat poliţiştilor de frontieră faptul că intenționau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din vestul Europei.

"În ambele cazuri, colegii noştri efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.", transmit aceștia.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fani ai dteptate doar pe jumatate,pentru ca migranti astia dupa ce ieseau din Romania mai treceau si prin Ungaria tara unde se termina zona schengen din partea asta a europei si mai este ceva,daca austrieci stiau ca vin migranti in tara lor si pe ruta asta cine ia oprit sa faca si graniceri lor control la granita Austriei cu Ungaria.Adica austieci le-au gasit un motiv romanilor pentru ca sa le respinga intrarea in spatiul Schengen dar sau facut ca nu stiu ca migranti astia pana sa ajunga la ei in tara mai treceau si prin Ungaria.
1
0
Nădlag sau Nădlac? Nici un copy/paste nu poti? La final mai scrie si ceva de activitate jurnalistică exonerată! Te exonerăm de analfabetism!
0
0
Pai nu faceti decat sa dati apa la moara Austriei ! Adica recunoasteti ca nu stiti cum au patruns in Romania si tronc au fost dibuiti undeva la iesirea din tara
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212