REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Polițiștii de la Investigații Criminale, solicitați în zona Far: s-a furat un aer condiționat. Video

Polițiștii de la Investigații Criminale, solicitați în zona Far: s-a furat un aer condiționat. Video

Mirela PASCAL 9 martie 2023 | 00:00 2666

Se știe că România este una dintre cele mai sărace țări din Uniunea Europeană..., iar hoțiile sunt la ordinea zilei. Este un fenomen greu de oprit, mai ales în contextul crizei economice, iar hoţii nu mai au preferinţe când vine vorba de spargeri, ajungând să-și riște pielea pentru câțiva lei. Zilele trecute, unul sau mai mulți manglitori au sustras un aparat de aer condiționat demontat și lăsat nesupravegheat de proprietar, pe trotuar, în zona Far. Culmea este că zona era destul de populată.

Politistii de la Investigatii Criminale, solicitati in zona Far: s-a furat un aer conditionat. Video

Oamenii legii au fost solicitați luni, 6 martie a.c., pe strada Aurora, din Constanța, după ce, din zonă, a fost furat un aparat de aer condiționat. Aparatul era depozitat pe trotuar, în vederea montării lui la un spațiu comercial ce urmează să se deschidă lângă Banca Transilvania. Polițiștii au deschis dosar penal pentru furt, iar hoțul, sau hoții, sunt căutați, acum. Hoții nu au ținut cont că zona de acțiune era aglomerată, în imediata apropiere fiind executate lucrările de reabilitare a parcului executate de Primăria Constanța.

Politistii de la Investigatii Criminale, solicitati in zona Far: s-a furat un aer conditionat. VideoProprietarul păgubit a montat, în cele din urmă, un alt aparat de aer condiționat...

Politistii de la Investigatii Criminale, solicitati in zona Far: s-a furat un aer conditionat. Video

Ce spun polițiștii!

La data de 6 martie a.c., în jurul orei 13.55,  polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras un aparat de aer condiționat de pe strada Aurora. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că persoane necunoscute au sustras un aparat de aer condiționat demontat și lăsat nesupravegheat de proprietar, pe trotuar. În cauză s-a constituit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, cercetările fiind continuate pentru stabilirea identității persoanelor implicate și luarea măsurilor legale ce se impun.

Este foarte probabil ca hoții să fie repede prinși, întrucât în zonă sunt și camere de supraveghere.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aparat de aer conditionat demontat si lasat pe totuar. Foarte multi procedeaza asa , lasa pe trotuar...frigidere, masini de spalat , A C , etc, In ideea ca le iau oamenii strazii pentru reciclare ! Bag mana in foc ca asa a fost si aici , s-a creat o confuzie , omul a crezut ca este aruncat si la luat !
1
0
Da camere nu-s pacolo? Dita-mai aerul sa-l furi? Daca se vrea se gasesc repede, e plin de banci, gradinita, scoli, chiar e zona de risc ridicat… Abator se stie ca era fieful traficantilor de tigari, alcool si droguri dintitdeauna
1
1
sunt la furat in tot orasul.Militienii nu se stie unde sunt.Au libere dupa ce scriu un proces verbal.
2
1
Eu cred ca trebuie intrebati cei care lucreza acolo pentru ca stiu foarte bine ,au vindut si pavelele care au fost scoase .
2
0
In trei zile vad ca nu i-a prins. Si aia p****i. Lasi bunuri nepazite in zona Far.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468