REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Polițiștii din Mangalia, acuzați de luare de mită, condamnați definitiv!

Polițiștii din Mangalia, acuzați de luare de mită, condamnați definitiv!

Replica API 9 februarie 2019 | 00:48 953

Curtea de Apel Constanța, la data de 8 februarie, a respins ca nefondate apelurile declarate de cei doi polițiști din Mangalia, acuzați de luare de mită, fiind vorba despre Ionuţ Popârţac și Mihail Romeo Dobrescu. Astfel, a rămas definitivă decizia Tribunalului Constanța, din data de 5.06.2018, când au fost condamnați la câte doi ani de închisoare cu suspendare fiecare.

Amintim că, în august 2017, potrivit anchetatorilor, un echipaj format din doi polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, respectiv Ionuț Popârțac și Mihail Romeo Dobrescu, a oprit un autoturism, ca urmare a săvârșirii de către conducătorul auto a unei contravenții la regimul rutier. Pentru a nu lua măsurile legale față de acesta, cei doi i-au solicitat o sumă de bani. Conducătorul auto a sesizat imediat fapta la linia telefonică Telverde, acțiunea de prindere în flagrant fiind organizată cu operativitate, în aproximativ 30 de minute de la apelul telefonic. Suspecții au fost conduși la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită. Pe 31.08.2017 au fost trimiși în judecată, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Memet erol numai inbrligaturi faci care visai sa ajungi ca raim smecher adica sifon la poarta alba .ai ajuns carutasi care transporti hepatita B si C in germania si astepti sa iti vina alocatia din germania ca in rominia furai taloanele de bulgarin dela prieteni din masina
2
0
Pe AMET GENGHIZ cand il aresteaza o data CURVE, TIGARI, CAMATARII, SCANDALURI, asta proasta e politia incat se lasa calcata in picioare de un jeg borat ???
1
1
Mangalia este raiul interlopilor care nenorocesc copii,care sunt lasati de politie sa vanda droguri si sa prospere in cativa ani cat altii in 10.Apar cu limuzine,au case,vacante si ei nu au o zi muncita legal.Pai de unde?!Nenorocesc copii si adolescentii orasului nostru si politia sta cu mainile in san.
6
0
Nenorocitul ala de Verde din Mangalia mi-a camatarit copii cu sume enorme de bani , merita sa stea in puscarie cu tot nemul lui !
5
1
Va duceati repede la aia care cotizati DNA dicot parchet si ii faceati d3nunt imediat, ca doar asta stiti, va luati capace si fuga la garda cu hartia, pizd3lor. De cand a venit ala la mangalia sa terminat smecheria, clanuri, masini pe dos va luat in cardan pe toti de va dati mesage cand il vedeti in oras si cand e civil. Bine face frate, cand erau astia doi care luau banu va bucurati ca au cazut la puscarie, na acuma scotetio cu astia care va alearga ca pe iepuri, sobolani lu raim beinur marin tiganu. Stati cu o apa 7 ore la lavrion si scrieti cacaturi si puneti nume de fraieri sa nu va afle
5
0
Toti cei care comenteaza despre Bozolan sunt sagetile interlopilor raim tamer si verde din mangalia si fac pentru ca nu au putut sa il agate cum au facut cu restul colegilor. O fac aici anonim, pentru ca nu ii stie nimeni, jeguri de oameni, cand dau nas cu el ii ling pantofii si se milogesc ca slugile, pentru ca ii arde din orice pozitie. Nu este nas, nu este var nu este nimic cu verde, doar au crescut pe aceeasi strada, dar tiganii ordinari fac orice poate il muta inapoi la constanta. O sa io ..geti imputitilot, iam aratat comenturile si o sa va ia pe toti la rand, rapanosi si paduchiosi.
3
3
Rapid verdict, cei 2 de la frontiera se judeca de 5 ani.
6
0
E plin sistemul de Nitoi, astia distrug tot, de ce au luat doar suspendare??? Trebuie sa plateasca
8
6
Asta este boala noastra nationala si din cauza asta nu evoluam noi ca neam.Ne bucuram de raul altuia,barfim toata ziua si zicala care troneaza in mintile noastre bolnave este : sa moara si capra vecinului.Avea dreptate Brancusi cand s-a intors in tara dupa o lunga perioada de timp si spunea Am plecat si v-am lasat prosti si saraci,m-am intors si v-am gasit si mai prosti si mai saraci.
7
4
Ce va mai place sa va bucurati de raul altuia!Ce oameni sunteti voi?!Niste frustrati,niste oameni fara caracter si coloana vertebrala.aVa gasiti si voi aici sa combentati si sa judecati oamenii sub protectia anonimatului.Sunteti niste hiene care va hraniti cu raul altora,Dumnezeu e sus si va vede!
7
5
Intr o zi cu soare cineva se va satura de suspendari, coruptie, tiganie, kitsch, manelism sau inculti, si va iesi in strada si v a incepe sa traga aiurea, in oricine se vor oprii gloantele nu va fi degeaba. Eu..astept ziua aia, ca alta optiune in rahatul de tara nu exista sa o indrepti
2
2
Agentul Bozolan felicitat si decorat de sefi acum ceva timp pe bine meritate azi a ajuns sluga interlopilor din Mangalia pe care azi ii protejeaza , povestea cu Verde e adevarata ii este nas la jigodia aia de interlop ! Nu e bine Bozolane ce faci ai sa ajungi in aceasi celula cu ei ...
16
3
Jale mare pentru ei saracii. Bine ca ei politistii scapa usor de obicei altfel ramanea tara fara ei. Noroc cu Toader si Dragnea ca le pasa de hoti. Laconia lea luat mintiile, militienii din Mangalia au amante si limuzine iar eu tot cu baba mea si tot cu bicicleta.
11
3
Un tigan borat care se crede smecher dar face pe el cand il ia politia. Nu are de munca si da tepe cu masini. Iar aia 2 au iesit la pensie si acum nu mai conteaza condamnarea.
4
3
Abe oitelor stati cuminte ca unule Genghiz. Nu face verdeata nimic fara stirea lui baiatu
5
1
Asta care tot scrie de Verde si Gogu e Posmag
12
2
Hot la hot nu scoate ochi!
5
1
Fiindca domnii mai sus mentionati sunt militiei ai politiei corupte din Romania dispozitia este sa le dam cu suspendare.Doar fraierii ptr 2 lei fac cu executare.Lupta anticoruptie continuua cu FRAIERI SI PROSTI !!!.
19
2
Verde ala e finul lui Bozolan este adevarat ca ala il acopera, are zeci de plangeri si inca nu este arestat! Pe fiul meu pentru 20 mil imprumut a cerut prin camata 100 milioane prin amenintari si santajuri , tot asa cu unu gogu venea cu pretentii ala alt puscarias de constanta , vine si ziua cand fisu v-a suferi pt ce face jigodia
13
1
Verde ai pus gogu la denumire sa pari de speriat ca esti si tu un lache de constanta ? Mai bine vezi ce face nevasta ta ca prea ne sugea pe noi de p.. mai acun ceva timp
12
4
Fute-o pe ma-ta cu interlopul tau !
4
17
Pe interlopul Verde din Mangalia cand il ridica DIICOT-ul , vinde droguri in licee , conduce un audi negru CT77WXS , este finul agentului Bozolan de la politia Mangalia
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212