REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Polițiștii, jandarmii și mascații, razii de amploare în proximitatea Festivalului Neversea! Video

Polițiștii, jandarmii și mascații, razii de amploare în proximitatea Festivalului Neversea! Video

Replica API 7 iulie 2022 | 23:59 2780

A început Neversea, așa că angajații MAI au ieșit în stradă joi, 7 iulie a.c.. Polițiști, Jandarmi, mascații, reprezentanți ISU au oprit șoferii în trafic, testându-i cu aparatul etilotest.

Activitatea este desfășurată de polițiștii rutieri constănțeni, cu sprijinul polițiștilor Direcției Rutiere și ai altor inspectorate de poliție județene din țară, pe linia prevenirii și combaterii consumului de băuturi alcoolice și substanțe psihoactive, la volan.

Sunt întreprinse activități de control a conducătorilor auto, cu privire la pericolele consumului de alcool și droguri la volan. Deocamdată, nimeni nu a călcat pe bec.

Precizăm că și premergător debutului festivalului, reprezentanții Agenţiei Naţionale Antidrog și polițiștii din Constanţa au derulat astfel de activități de informare și prevenire a consumului de droguri, pentru turiștii aflați pe litoral în zonele adiacente Plajei Neversea, dar și pentru personalul angajat – barmani, picoli, manageri, patroni, personal de securitate – din cluburile, barurile și terasele din vecinătate.

.

.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pentru romanii care au impresia ca se pricep la toate, nu exista o lege in care sa fie scris ca politistul nu face control daca nu are sapca pe cap! Toti idiotii isi dau cu parerea
0
0
Eu m-ai bine stau acasa si ma uit la Las Fierbinti sa vezi acolo poante razi de de caci pe tine. Nu ma duc la nevarsi
1
0
centrele de vaccinare , poate si carantinare !
0
0
Esti p***t tare.
1
0
organizatorilor acestui festival de cacat si tuturor participantilor!
0
0
Conform legii ....un politist daca nu are uniforma completa ,inclusiv basca pe cap, nu are voie sa opreasca pe nimeni...si nu are voie de fapt sa isi desfasoare activitatea de politist.
0
0
adica suntem mandri ca politia platita din banii nostri pazesc niste particulari sa-si umfle buzunarele sa streseze fono sa umple de scursuri ???
0
0
Se pare ca e o enigma: Un organ nu e obligat sa poarte tot timpul sepcuta pe cap? Nu face parte din regulamentul de ordine interioara? Nu poate fi sanctionat disciplinar? Daca tot e sa fim respectuosi fata de lege, sa fim pana la capat.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272