REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Polițiștii le-au pus gând rău teribiliștilor care fac 'liniuțe', în Constanța!

Polițiștii le-au pus gând rău teribiliștilor care fac 'liniuțe', în Constanța!

Replica API 5 februarie 2020 | 00:00 346

Problema "liniuțelor” este prezentă la Constanța! Tinerii teribiliști încă se adună în zone precum Mamaia și aleg să-și tureze la maxim mașinile din dotare, apoi să treacă la întreceri. De multe ori, și cazuri chiar au fost înregistrate, aceste acțiuni duc la reale tragedii.

De dată recentă, mai multe persoane s-au plâns de faptul că tinerii de la malul mării organizează curse ilegale de mașini, constănțenii fiind nemulțumiți de acest aspect. ”Sunt pe Alexandru Lăpușneanu, în Mamaia, cât și pe alte bulevarde.. Chiar și în Ovidiu. Așteaptă să se facă ora 23.00, să se elibereze șoseaua și îi dau. Își turează mașinile de nu te poți odihni în casă”, au spus locuitorii urbei de la malul mării. Despre acest aspect, oamenii legii din Constanța au precizat că, în weekend, mai exact sâmbătă noapte, au folosit acele radare neinscripționate, tocmai pentru a nu-i preveni pe teribiliști, și au reținut, prin această acțiune, 11 permise de conducere, în Mamaia și în municipiul Constanța. ”La vedere, facem descurajare. Nu o să auziți niciodată mașini turate atunci când, pe respectivul bulevard, este o mașină de Poliție. Poliția Constanța nu are autospeciale sau echipaje suficiente încât să acopere toate străzile în același timp. Se fac prin rotație, în funcție de situația operativă. O să auziți mașini turate în condițiile în care, în zona respectivă, nu există un echipaj de Poliție, fie poate este un vehicul de Poliție neinscripționat și atunci, la capătul segmentului sigur este unul inscripționat. Trebuie să adoptăm și acest mod de lucru. Facem și activități de prevenție, însă sunt benefice și celelalte, de impunere. Nu putem fi mereu peste tot, ei sunt mai mulți decât noi, însă acolo unde suntem, ne facem treaba”, a spus Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272