REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Poliţiştii locali 'au ras' vânzătorii ambulanţi din piaţa Tomis III - VIDEO

Poliţiştii locali 'au ras' vânzătorii ambulanţi din piaţa Tomis III - VIDEO

Replica API 20 iulie 2018 | 14:16 464

Având în vedere numeroasele sesizări adresate Direcţiei Generale Poliția Locală Constanța de către cetățeni, precum și de către comercianții din zona pieței agroalimentare Tomis III,, poliţiştii locali au luat atitudine şi au organizat și desfășurat joi, 19 iulie a.c., o acțiune pentru combaterea comerțului stradal neautorizat realizat în perimetrul cuprins între Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Strada Soveja si Bulevardul Tomis.

În urma controalelor efectuate au aplicat 8 amenzi contravenționale în valoare totală de 8.000 lei, au fost confiscate mai multe kilograme de legume și fructe care se comercializau fară autorizație de proveniență sau în condiții igienico-sanitare improprii și 44 de lei proveniții din exercitarea actelor de comerț ilicit. De asemenea, au fost confiscate două autovehicule folosite de către comercianții stradali neautorizați.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale Constanţa, cele două persoane cărora li s-au ridicat autovehiculele în vederea confiscării și care au fost sancționate contravențional, în această zi, cu suma de 2.500 lei fiecare, nu se află la prima abatere de acest fel, acestia apărând în evidențele Poliției Locale: prima cu un număr de 52 de amenzi contravenționale în valoare de 24.400 lei, iar cealaltă cu 20 de amenzi contravenționale în valoare de 9.600 lei.

"Pe această cale lansăm un avertisment puternic, dar deosebit de ferm, cu privire la toți cei care abordează practici comerciale în această manieră că reacția Directiei Generale Poliția Locală Constanța va fi una legală si extrem de riguroasă. Acţiuni similare vor continua până la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, atât în perimetrul piețelor constănțene, cât și în alte zone."

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru ,, bravo politistilor locali'' .....mare tandule esti....esti si tu serif stelar si te dai cocos in cartier....mars in mortii matii de analfabet..
1
2
Mergeti si in Piata Grivitei,sa vedeti ce este acolo...
1
0
In toata zona Piata Tomis 3 , pute a pisat , este plin de ciudati si tiganime , care te scaneaza , cu privirea . Mult jeg pe jos , coji de seminte , amestecat cu manelele din masini . O mica piata din Kabul sau Kandahar....
7
0
De cati bani atata munca,locala au salarii fara grila deci mai mari decat pol.nationala asa ca sa munceasca noi bugetarii mai usor asa, nu vedeti ca e canicula afara ,la birou cu AC si solitaire e perfect!
8
0
Politistii Locali se vad in teren ! Aia care aroganti se autointituleaza Nationali , stau mai mult la ciupeala sau pe facebook prin birouri ! Ordinea Publica ai Rutiera ar trebui urgent trecute in subordinea Politiei Locale si pusi la munca !
10
3
... nu face nimic ! Sunt prea ocupati cu mitingurile !
3
4
Unde dracu ca maine sunt la loc...toti tiganii si traficantii de tigari,toata gloata de la cartierul de tigani Henri Coanda adusi de jegul PSD-ist Radu Mazare
10
0
Pe tiganii cu tigari de ce nu ii vede nimeni?
9
0
Bravo Politiei Locale !!!
7
2
direct la remat cu ea. alea din tomis 3 tot acolo sunt. sau aia de la spitalul judetean de langa parcarea etajata care parcheaza pe pe locurile de handicap?
3
2
BRAVO !!! Sunteti FORMIDABILI !Cand vi se limpezeste privirea poate ii veti OBSERVA si SANCTIONA pe acei babuini care blocheaza o banda si jumatate aproape,pe str.Soveja,imediat dupa A.J.O.F.M. unde exista un club unde se trage de fiare,club in care din pacate babuinii nu pot intra cu masina direct la aparat !
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272