REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° ConstanÈ›a Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.2° ConstanÈ›a Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Poliţiştii locali, sancţiuni pentru opririle neregulamentare

Poliţiştii locali, sancţiuni pentru opririle neregulamentare

Replica API 2 februarie 2021 | 00:05 1640

Constănțenii continuă să staționeze în locuri în care acest lucru nu este permis, chiar dacă sancțiunile nu sunt tocmai de neglijat şi riscă să rămână chiar şi fără mașină o perioadă.

Concret, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută o acțiune pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă prevederile legale în zonele și locurile în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară.

În doar 3 zile, polițiștii locali au aplicat 167 sancțiuni contravenționale în valoare de 46 980 lei pentru opriri și staționări neregulamentare. De asemenea, au fost aplicate 339 de puncte de penalizare și, ca urmare a staționării neregulamentare, au fost ridicate de pe partea carosabilă a drumului public 17 autovehicule.

Polițiștii locali desfășoară în mod constant astfel de acțiuni pentru asigurarea fluenței pe drumurile publice, pentru defășurarea în siguranță a circulației rutiere, precum și pentru ocrotirea vieții și a sănătății participanților la trafic.

Încă o dată, Poliția Locală Constanța atrage atenția asupra importanței respectării regulilor de circulație. Le mulțumim tuturor celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat- Direcția Generală Poliția Locală.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desfiintati localii,la Cernavoda plin de analfabeti burtosi care la tura de noapte dorm acasa,mai nou fac si taxi cu Dusterul!
2
0
Niste penibili,niste incompetenti si ciubucari!Sa-si faca datoria si sa sanctioneze cand au motive bine intemeiate si sa fie impartiali,nu cu unii muma si cu altii ciuma!Cand trec pe N.Iorga langa spital si vad taxiurile alea cum blocheaza strada ,ii claxoneaza si isi vad de drum,dar daca ar fi altcineva ar opri si i-ar sanctiona!
1
0
Sa se puna panouri in locuri vizibile si sa se treaca toate sarcinile de serviciu ale politistilor locali.Toata ziua stau prin autoturismele institutiei ,se plimba si daca vad o masina parcata neregulamentar asteapta si doua ore pana vine proprietarul. Asta s-a intamplat in Tomis 2 asta vara cand patru politisti locali asteptau de doua ore sa vina proprietarul.
1
0
tu nu faci nimic cu parcarile si, ca predecesorul tau, ne furati banii din buzunare, sunt strazi cu multe magazine si unitati de aplimentatie publica si cateva locuri de parcare. sunt blocuri intregi fara un loc de parcare. cautati solutii ca de asta te-ma ales. sper ca nu ne-am inselat. pe mircea se circula haotic, in timp ce pe tomis,sunt doua benzi de circulatie pe care nu circula decat cateva autobuze si taxiuri. unde este logica voastra.
3
1
Doar asta ar trebui sa faca gardienii, nu si ordine publica !!
1
1
stai sa vezi cand desfiinteaza toate locurile de parcare de pe Lapusneanu sa vezi atunci ridicari. O sa avem o banda de biciclete, pe care o sa mearga cine merge acum pe tomis, la capitol, o banda dedicata transportului in comun, si doua inghesuite de circulatie. Locurile de parcare se desfiinteaza, ca asa a vrut pla lui fatalau si babuin. Sa le regulam familiile.
10
1
Bravo chitz o iei pe urmele lui fagabou
6
2
Politisti locali au terminat liceul ? sau au dar 8 clase?
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272