REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Polițiștii rutieri din Constanța ies în stradă, pentru un trafic în siguranță de sărbători

Polițiștii rutieri din Constanța ies în stradă, pentru un trafic în siguranță de sărbători

Replica API 25 decembrie 2014 | 10:46 167

IPJ are echipe suficiente în ziua de Crăciun și Revelion

IPJ are echipe suficiente în ziua de Crăciun și Revelion

Pe toată perioada Sărbătorilor de Crăciun și Revelion, în tot judeţul Constanţa, poliţiştii vor intensifica acţiunile pentru combaterea şi prevenirea faptelor antisociale, scopul fiind acela de a proteja cetăţenii de comiterea oricăror ilegalităţi. Astfel, în perioada 25 decembrie a.c. – 04 ianuarie 2015, în tot judeţul Constanţa, polițiștii vor desfăşura acţiuni preventiv-reactive, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe perioada Sărbătorilor. În acest sens, peste 500 de poliţişti de la structurile de Investigare a Fraudelor, ordine publică, Poliţie Rutieră, din cadrul Serviciilor Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Acțiuni Speciale și criminaliști vor acţiona suplimentar faţă de dispozitivul curent.

Politistii rutieri si cei din cadrul structurilor de ordine publica desfasoara actiuni pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative si asigurarea climatului de ordine si siguranta publica. Astfel, politistii actioneaza în sistem integrat prin desfasurarea de actiuni punctuale pentru depistarea si tragerea la raspundere a celor care încalca prevederile legale în vigoare. Pe sectoarele de drum cu trafic intens, cu precadere pe drumurile nationale, se va urmari reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectarii normelor legale care reglementeaza regimul de viteza. Pe parcursul activitatilor, politistii angrenati în misiunile operative vor folosi aparate de monitorizare a traficului rutier si înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272