REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

POLIȚIȘTII și JANDARMII au DESCINS la CATEDRALĂ!

POLIȚIȘTII și JANDARMII au DESCINS la CATEDRALĂ!

Replica API 26 decembrie 2020 | 11:37 5718

ÎPS a oficiat vineri, 25 decembrie, slujba de Crăciun - Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur, unde au participat mai mulți ortodocși. Cu această ocazie, oamenii legi au descins la Catedrala Arhiepiscopală "Sfântul Apostol Petru și Pavel" pentru a verifica dacă se respectă măsurile de protecție și distanțare socială.

Reacția PREFECTULUI Constanței

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, a reacționat cu privire la slujba de Crăciun pe care ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a susținut-o la Catedrală vineri, 25 decembrie.

„Autoritățile nu îngrădesc dreptul la credință. Singura cerință venită din partea instituțiilor este ca slujbele să se desfășoare conform normelor prevăzute în hotărârea de guvern care reglementează starea de alertă și în ordinul de carantinare emis de DSU. Suntem siguri că, prin dialog, înțelegere și echilibru, putem evita situații tensionate și care pot aduce un risc din punct de vedere epidemiologic, în această perioadă de sărbătoare. Situația reclamată astăzi, de la Catedrală, este în atenția organelor de ordine și siguranță publică”, a explicat Silviu Coșa.

Reacția POLIȚIEI

Poliția a reacționat la a reacționat cu privire la slujba de Crăciun pe care ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului , a susținut-o la Catedrală vineri, 25 decembrie.

,,Referitor la evenimentul religios desfăşurat în cursul zilei de astăzi, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel, vă comunicăm următoarele:

Patrulele mixte de polițiști și jandarmi s-au deplasat în zonă, au verificat respectarea măsurilor de protecție individuală, în ceea ce privește purtarea măștii de protecție și distanțarea socială, inclusiv oferirea de măști de protecție.

Forțele de ordine au acționat preventiv, informând persoanele cu privire la legislația actuală în ceea ce privește portul corespunzător al măștii de protecție, astfel încât să acopere fața și gura.

Cetățenilor prezenți li s-au adus la cunoștință măsurile dispuse în actualul context epidemiologic.

Reamintim că scopul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni, ci ca oamenii să conștientizeze riscurile la care se expun dacă nu respectă normele legale în vigoare, viața și sănătatea persoanelor fiind pe primul plan. În cursul zilei de astăzi, persoanele prezente au fost atenționate verbal.

Reiterăm, pe această cale, necesitatea adoptării unui comportament responsabil.” transmit reprezentanții Poliției.

Video:

M.P., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Care care reactie si care care prefect.Are pozitia ghiocelului si atiit.Ia damblagit pe toti Teo cu harneala lui aia obosita
2
0
Degeaba au DESCINS preafericitul ii stat in stat
3
0
E simplu : daca mai persecutati crestinii ortodocsi vin rusii cu lista de la FSB.
12
2
Comunicatul Arhiepiscopiei Tomisului se cunoaste,cine loveste in Inalt prea Sfintitul Theodosie si in preoti din subordinea lui loveste in sfanta Biserica Ortodoxa pentru ca aici in Dobrogea el este Biserica,asa ca necredinciosilor mergeti,spoveditiva dupa care stati cu toti frumos la rand sa gustati din lingurita pentru ca altfel muriti de COVID,numai Mache si lingurita va apara de COVID.Dati navala prostilor pentru ca"voi munciti nu ganditi" sau in cazul asta voi credeti nu ganditi.
2
22
Iar a impartasit cu lingarita unica -- un iresponsabil -- ne miram ca sintem carantinati !
8
18
Niste galigani obezi cu fuste barbison si bmwul la poarta viloaiei au hotarat ca e mai bine sa imbolnaveasca o duzina de babute pentru zece lei bani de lumanari si acatist
12
16
Nu re obliga nimeni sa mergi la biserica !!!
19
5
hai cu craciun 2, boboteaza 3 si paste 4. bani sa iasa!
8
15
Trebuie sa se respecte legea. Daca mergi la restaurant plateste amenda patronul Aici trebuie sa plateasca Teodosie de fiecare data cand greseste. Astept sa vad amenzile.
13
16
Pai ba securistilor, daca tot urati voi Revolutia si Libertatea si vreti comunism, hai ba sa o facem cum trebuie!Sa vina aici cei mai feroce comunisti-RUSII ca si-asa amerlocii sunt niste boi usor de subvertit. Au baza aici dar prefectul cu jandarmii sunt niste comunisti care prigonesc Ortodoxia. La urma urmei daca nu erau rusii sa sustina schimbarea si sa ameninte cu invazia pe javrele alea de Gusa si Vlad ce se opuneau Revolutiei nu mai scapam de satana ceausista cu toata jertfa romanilor patrioti anticomunisti. Bonus rusii cinstesc Ortodoxia si au vaccinul bun vezi cazul Becali-Prodanca.
12
5
Sugii Pula cu doi de ii!
3
11
moldovenii nici iarba nu mai creste
6
12
Asteptam comunicatul Arhiepiscopiei Tomisului cu privire la data reluarii slujbei de Craciun, dupa modelul celei de Inviere...la cererea enoriasilor, evident!
9
13
Ucide-l pe securist inainte sa te ucida el! Cum e posibil ca la 31 de ani de la Revolutia in care Romanii s-au jertfit pt Libertate iar lunetistii securisti fanatici le-au ucis copiii in case, sa mai existe atatia comunisti indoctrinati care dau dislike cand vb de cel mai benefic lucru pt Natiune-executia binemeritata a monstrousului cuplu dictatorial plus cativa lachei si caderea, din nefericire incompleta, a maleficului sistem comunist? Vreti din nou comunism? MARSH in nord korea sau, si mai bine, in IAD alaturi de tortionarul ceasca si sadica lui acolita! MURITI!
10
9
sclav esti tu, fmm de alogen jegos. sa mori in chinuri groaznice!
14
4
Securistu isi face de cap dar lumea care se duce? Dumnezeu iti cere sa crezi , nu sa fii prost. Mai am un vecin care pupa oase si s a dus la sf andrei si ghici ce ? Acum e pe perfuzii. Cine e de vina aici? Autoritatile sau gandirea omului?
15
16
si daca au descins ce??? ce au facut nimic....in schimb daca ca tot omul care se duce la piata si in drumul lui se opreste la o terasa de cartier sa bea o bere SACALII repede pe el
11
15
Cit timp trebuie sa mai suportam faradelegile acestui tap troglodit. Pentru el nu exista lege?
20
17
Cum adica dece isi face Spagoveanu de cap si politia pare fara putere in fata lui,pai ce sa faca un cacat cu ochi care la 40 de ani este general de politie in fata astuia care de pe vremea lui nea Nicu era ofiter superior in securitatea Romaniei;altfel se poate ca si din cauza nebunului asta care a chemat lumea la slujbe pe toata perioada pandemiei COVID sa fie Constanta al doilea oras din tara cu bolnavi COVID dupa Bucureati,pentru ca sau gasit destui prosti care l-au ascultat pe securicuristul imbracat in haine preotesti cu turban aurit pe cap.
20
14
Cum este posibil sa folosesti aceeasi lingurita la atatea persoane?Nimeni nu se sesizeaza de prostiile pe care le face acest om? l
21
12
Doamne ce vremuri. Unii habar nu au ca nu mai sunt lliberi. Altii sunt prea absorbiti de facebuci
24
3
asta a fost inscaunat de nastase asa ca acum se achita de obligatii Pune umarul la planul psd de a instaura haosul care ar duce la revenirea lor la guvernare
21
19
Cum se schimba moda.... Nu mai mergeti la biserica care la moda sa purtati coarne....cata indobitocire....
19
5
Apropos, pe cand al doilea Craciun ?
21
20
ghici cu ce-i are la mana spagoveanu de se pisa pe toti militienii si politicienii ba chiar pe dany vorbesc homalaii din harumu bor
17
14
Este in ordine ce a facut politia dar in comunicat scria ca trebuie sa-si acopere fata si gura.....nu cumva este gura si nasul?...daca isi acopereau si fata erau.........
15
15
Traiasca credinta ortodoxa. Traiasca Politia Romana. Traiasca Jandarmeria Romana. Bravo, IPS Teodosie
16
27
prefectule! esti mai prost ca noaptea, amendezi doar fraierii, sa ne pisam pe tine, gunoaiele de cacati de popi sunt mai sus de lege, sa ne pisam si pe ei de popi.
27
18
Poleit cu aur asa ca mantuitorul hristos?! Mergi la capataiul bolnavilor de covid, dar fara masca si citeste-le din cartea sfanta! Ofera spre alinarea sufletelor un dram de speranta, fa munca de milostire si ofera din banii bisericii spre obladuirea lor...lasa fatarnicia si cultul personalitatii...nu te inchide in biserica ca-n propriul castel...Isus a venit smerit si s-a jertfit ptr iertarea pacatelor noastre...oamenii au nevoie de sprijin nu de preamarire!!! Sa-ti fie rusine ptr tot comportamentul tau antisocial si in batjocura fata de noi ceilalti care respectam regulile unei pandemii!
31
21
Amenda maxima si inchisa afacerea!!!!!
19
22
Un popa de tot CACATUL.
24
26
Prefect de cacat, autoritati si politie pupincurista! Ii sugeti pula golanului de Teodosie! Cacanarilor !
31
19
Sic 31 annos et semper tyrannis! Aveti grija cum calcati garcioilor!
17
8
de ce oare institutile statului nu ia nici o sactiune asupra lui Teodosie adica legea ptr uni e ciuma ptr uni muma
31
17
LIBERTATE!
21
13
Ei sunt ZEUL dumne ZEU, v ati prins? Au ei grija sa va educe in asa fel incat sa nu va mai functioneze creierul niciodata
14
23
Ce au completat credinciosii pe declaratie ? Politisti si jandarmi doar de decor! Mai bine ii imbracati in costume de ,,Mos Craciun" si ii trimiteti la impartit cadouri!
23
26
Comunismul nu a murit ci doar a fost ranit, iar acum crede ca s-a vindecat si contrataca dovada multimea de excremente comuniste pe aici! Nu uitati ce a patit acum 31 de ani seful vostru alaturi de multi militieni si securisti ca voi bai hahalerelor! Mai indrazniti sa ridicati capul? Vi-l crapam! Si de data asta minerii nu mai sunt aici sa va apere de noi!
21
16
Marin....este multi care crede ca bualele e de la pacate si vindecarea de la credinta....important este ca lumea sa se iubeste si sa se impartaseste , cum bine zice credinciosii parinti fara masca dar plin de HAUR.... Nu e covid destul cata poate sa este credinta....cred ca m-ai inteles.
9
18
de ce la cta e o problema slujbele cu oameni inauntru si la bucale si ilfov nu e problema unde e mai multi infectati decat la noi ..?? slugile de la noi de la putere nu vad k scade si .gaborii sa stea acasa.carantina, sa modifice legea?
23
15
Ii desfintam cand inveti sa scrii corect localii cu doi de ii ha ha ce treaba au localii cu stirea asta si aia care au fost acolo si au facut treaba idiotule
9
18
Chinurile iadului tie satana jidaneasca spurcata care hulesti prea sfanta credinta! Cat de curand acolo ai sa ajungi impreuna cu prietenii tai gaborii bolosevici! De oz i portul mastii in spatiile publice nu mai e obligatoriu conform deciziei Curtii de Apel pe care Garcea nu o respecta, iar interventia cu asa zise sfaturi in timpul slujbei reprezinta imixtiune in practica religioasa si impiedicarea exercitarii credintei adica persecutie religioasa fapta contrara Constitutiei si care se pedepseste penal!
31
21
muie la popi, muie la religie, muie celor care se duc la biserica. Credinta este in voi insiva fariseilor !
25
46
Sugeti pula zdrentelor
38
17
Militienii astia nu mai respecta nicio lege, fac numai ce le spun stapanii lor sorosisti! Romanii trebuie sa se adune si sa-i jupoaie de vii pe acesti teroristi! Trebuie terminat ce s-a inceput in '89. Si de data asta ordinele unor traatori precum gusa care a bagat armata in cazarmi in 22 ca securistii teroristi sa omoare civili in voie si nestingheriti de nimeni nu vor mai fi ascultate. Foasrte ce au patit teroristii lui trosca cu 2 uniforme pe ei si veniti la misto sa apere mapn pe alta ruta decat cea data. Romanii nu sunt prosti! Nu pun botul la "venim sa va aparam"! DE VII VA DECAPITAM!
37
28
Obezi, da, ca ala din mijloc
10
21
Desfiintati locali!O adunatura de puturosi, analfabeti si obezi!
57
10
masca nu mai este obligatorie in spatiile publice deschise. ca securistul cotuna o sa sfarsiti bai militienilor, cu capatanile infipte intr-o osie de blindat
32
30
Cu ministru nou sau fara, MAI iar s-a facut de bafta.
44
11
un prefect ieftin o ploitie de cacat , o jandermerie asemenea, fac ce vreau asa sa stiti !!!
46
14
sclavetuleeeeeeeee
5
34
astia nu poarta masca? sau ei sunt imuni?
22
20
mai bine "descindeati" la tiganii borati care fac chindii si dau muzica la maxim! MUIA garda!
59
10
de ce se tem politistii sa-l sanctioneze pe acest preot? va raspunde ,in fata legii, daca apar persoane infectate in urma participarii la astfel de evenimente unde acest individ sfideaza legea?
40
26
Popa e ciumec batepuladeautoritati
28
21

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614