REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Polițiștii sunt în gardă! Numărul de turiști care vor veni la malul mării va fi mai mare față de anii precedenți

Polițiștii sunt în gardă! Numărul de turiști care vor veni la malul mării va fi mai mare față de anii precedenți

Replica API 16 iunie 2016 | 00:13 264

Ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a condus o ședință de analiză a activităților din luna precedentă și a subliniat prioritățile pentru perioada imediat următoare, într-o evaluare de etapă la care au participat toți factorii de conducere din MAI și șefii structurilor operative.

Pentru perioada imediat următoare, ministrul afacerilor interne a anunțat ca prioritate asigurarea unui climat ridicat de siguranță pentru sezonul estival care începe astăzi, în stațiunile turistice de pe litoralul românesc fiind deja luate primele măsuri pentru asigurarea ordinii publice și prevenirii evenimentelor care ar putea afecta vacanța turiștilor. „Din estimările noastre numărul de turiști pe litoralul românesc va fi unul mai mare decât în anii precedenți, iar asta înseamnă și o mobilizare corespunzătoare a structurilor operative care au ca sarcină siguranța cetățenilor. Pentru că luni este zi liberă ne așteptăm ca încă din acest weekend să avem un număr mare de turiști pe litoral” a susținut ministrul Petre Tobă. În acest sens, a cerut Poliției Române, Jandarmeriei Române, Poliției de Frontieră și structurilor pentru situații de urgență să asigure resursele umane și logistice necesare punerii în aplicare a prevederilor Planului general de măsuri pentru creșterea siguranței cetățenilor pe perioada sezonului estival, conform căruia peste 1.500 de angajați ai MAI vor fi prezenți în misiuni pe litoralul Mării Negre.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367