REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

POLIȚISTUL Ababei, LOVIT cu PICIORUL în FAȚĂ de un DROGAT

POLIȚISTUL Ababei, LOVIT cu PICIORUL în FAȚĂ de un DROGAT

Replica API 14 septembrie 2021 | 20:58 12963

Ionuț Bogdan Amarandei a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Acesta este acuzat că l-a lovit cu piciorul în zona feței pe polițistul Nicolae Ababei, în timpul ce acesta încerca să îl imobilizeze, provocându-i o leziune traumatică pentru a cărei vindecare s-a stabilit că este nevoie 3-4 zile de îngrijiri medicale. Ulterior, inculpatul a declarat că l-a lovit pe polițist pentru că auzise că acesta e agresiv.

Nicolae Ababei

Cum s-a petrecut incidentul

Potrivit rechizitoriului, inculpatul făcea scandal pe străzile din Năvodari, amenințând cu bătaie pe oricine se apropia de el. În momentul în care lucrătorii de poliție au încercat să se apropie de persoana recalcitrantă, aceasta i-a amenințat cu comiterea de violențe împotriva lor. În continuare, lucrătorii de poliție l-au imobilizat prin încătușare, inculpatul continuând să se manifeste violent și să se opună încătușării. În cursul procedurii de imobilizare, Ionuț Bogdan Amarandei a reușit să își elibereze un picior și să îl lovească pe Nicolae Ababei în zona feței, provocându-i acestuia leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale. Potrivit martorilor, inculpatul fusese înșelat de concubina sa iar din această cauză băuse 2 sticle de vodcă și fumase niște ”legale”, fiind cunoscut ca un consumator de etnobotanice.

Inculpatul se temea de Nicolae Ababei

Inculpatul a declarat că se temea întrucât auzise de la persoane din localitatea Năvodari că acesta îi bate pe hoții pe care îi prinde și că este luptător și antrenor de kempo. După ce au ajuns la fața locului, membrii echipajelor de poliție au început proceduri de imobilizare a inculpatului care a declarat că s-a manifestat violent din cauza faptului că știa că Nicolae Ababei este agresiv. Totodată, inculpatul a declarat că este posibil ca în timpul procedurii de imobilizare să-l fi lovit pe polițist cu picioarele.

Ce a spus instanța

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au avut în vedere faptul că infractorul și-a manifestat acordul de a presta o muncă neremunerată în folosul comunității, că acesta nu s-a sustras de la urmărire penală ori judecată, nu a încercat zădărnicirea aflării adevărului ori a identificării și tragerii la răspundere penală. Instanța a hotărât condamnarea inculpatului la 10 luni de închisoare cu suspendare. Sentința a fost comunicată pe 10 septembrie și nu este definitivă.

Nicolae Ababei a bătut o femeie

Vă reamintim că polițistul agresat, Nicolae Ababei, a fost implicat într-un scandal la sfârșitul anului 2020 după ce acesta ar fi agresat o femeie, lovind-o cu capul și fața de geamurile mașinii. În acest caz, a fost demarată o anchetă internă în cadrul IPJ Constanța, polițistul fiind acuzat de purtare abuzivă.

Citește și EXCLUSIV! Un POLIȚIST a DESFIGURAT în BĂTAIE o TÂNĂRĂ din NĂVODARI

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau iar in politia navodari sa mai iau mita
1
0
Nu stiu de voi dar eu orice contact am avut cu acest politist mi a lasat o parere de rau... ca exist. Sincer e obositor sa stai chiar si 5 minute langa el. Pacat ca lumea are o parere asa de buna despre el cand el e...
4
0
mau dat afara din politia navodari nu pot sa mai scot etnobotanice pe piata...
4
0
un politist exemplu ce ar trebui avamsat in functie pacat ca nu mai are mult si iese la pensie respect si stima pentru acest om ce isi face datoria cu sufletul si se dedica in ceea ce face
5
4
S-au intalnit moldovenii.
0
1
Nu ma,asta din poza este Robi din"las fierbinti",si-a lasat barba.
1
2
doi moldoveni
4
3
Si eu sunt " chelbos " ... sa vezi ce capace o sa iti dau eu tie ciumecule cu clantza mare ! Acum am aflat cine esti .
18
17
De l a julit pe politaiul chelbos?
16
20

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212