REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.6° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Polițistul acuzat de moartea judecătoarei Mihaelei Șerban, acord de recunoaștere cu procurorii

Polițistul acuzat de moartea judecătoarei Mihaelei Șerban, acord de recunoaștere cu procurorii

Replica API 27 noiembrie 2020 | 16:28 29429

Procurorii au finalizat cercetările în dosarul legat de moartea judecătoarei Iuliana Mihaela Șerban. Potrivit informațiilor noastre, polițistul care a provocat accidentul în urma căruia magistratul a murit și-a recunoscut vina, acesta semnând un acord de recunoaște cu procurorii.

Cum s-a petrecut accidentul

Potrivit oamenilor legii, un bărbat de 32 de ani a condus un triciclu pe strada Constantin Brătescu, dinspre B-dul Tomis și ajungând la intersecție cu strada Mihai Viteazu nu a respectat semnificația indicatorului Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un taxi, marca Renault, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Ferdinand, dar și cu un al doilea autoturism, un Volkswagen, care circula pe strada Mihai Viteazu, dinspre B-dul Mamaia.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul rutier care a dus la moartea femeii.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa o ierte!
0
0
Mihaelo, Mihaelo, ti-a trebuit plua tanara. Te manca in izxda de mica. Ai sarit din plua-n plua cu 2-3 in acelasi timp. Nu mai zic cand erai la Constanta la Hyperion, cand jonglai. Pacat de tine, cand mai aveai un an pana la pensie, te-ai dus pluii de suflet. Motoare iti trebuiau tie la 44 de ani? Dumnezeu sa te ierte!
7
9
Bravo lui... un baiat orientat !
21
5
Sa vedeti voi ca odata ce a facut acest acord,va fi si inaintad in grad. Unde mai pui ca il va despagubi justitia pentru timpul sederii in ancheta!
5
9
la schimb va fi catelus bun si ascultator tot restul vietii lui, s-a terminat cu atitudinea de rebel.
10
7
Asa este, ai dreptate. Se poate intampla oricui. Eu spuneam de viteza procurorilor si a judecatorilor...cine sunt eu sa judec un om? Mai ales un politist.
14
5
Un asa eveniment se poate intampla si unui sofer profesionist. Nu trebuie sa fim rai se poate intampla din cauza oboselii sau altor lucruri. Nu judecati ca putem pati toti o asa nenorocire. Dumnezeu sa o ierte! Si lui multa putere!
14
2
Am intrles ca judecatoarea era mason!
14
7
Acordul de recunoastere este un mijloc de a ajuta persoana in cauza.De acest acord beneficiaza doar cei cu PILE,CUNOSTINTE SI RELATII LA POLITIE SI PARCHET.NU TOATA PULIMEA DIN ACEASTA TARA BENEFICIAZA DE ACEAST ESCROCHERIE JUSTITIARA.PROSTIMEA CARE NU PRIMESTE ACEST ACORD VA MERGE ANI DE ZILE LA TERMENE IN INSTANTE PANA LA DECIZIA FINALA A JUDECATORULUI PE CAND CEL CE PRIMESTE ACEST DAR DE LA SMECHERI NU MAI ARE TREABA CU POLITIA SI JUSTITIA ROMANA...MAFIA DIN ROMANIA ESTE MIC COPIL PE LANGA COSSA NOSTRA SI ALTE ASA ZIS MAFII INTERNATIONALE.
25
6
Sefu nu-i chior, te lasa sa-ti faci de cap chiar daca faci umbra degeaba. Aici chiar si-a facut treaba, doamna nu prea citea dosarele, judeca din sfori, soapte si pareri personale, nu este singurul magistrat incapabil, sa nu-i zic prost, dar ea se mai si spargea in figuri pe triciclu, sau ce cardan cu doua roti o fi fost ala. Stati linistiti, nu face parte din comisia de admitere a lui Sf. Petru. Lista celor cu chemare a ramas deschisa.
11
4
cum plm acord de recunoastere la accidente de acest fel...? adica a recunoscut ca a intrat in intersectie fara a acorda prioritate , nerespectand semnul oprire...?!? pai , daca a recunoscut ce rost mai are dosarul intocmit de politistii care au facut cercetarea la fata locului ? e tare de tot spetza asta judecatoreasca...!
28
3
unde ne grabim asa ? vrei sa solutionez si sa primesc alt dosar? este prea greu la banii astia
11
2
Sa nu zici ca vrea si solutie foarte buna..ca nu merita !
13
5
Procurorii au finalizat cercetarile si politistul si-a recunoscut vina. Toate bune pana aici. Dar totusi, dupa doi ani? Asa merg toate lucrurile in Romania din pacate..
24
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212