REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Poliţistul anti-şpagă de la Constanţa face colecţie de mituitori, pe care-i "serveşte" procurorilor

Poliţistul anti-şpagă de la Constanţa face colecţie de mituitori, pe care-i "serveşte" procurorilor

Replica API 16 martie 2013 | 00:00 1839

Din dragoste pentru uniformă, Marius Gabriel Ţiţei s-a mutat cu tot cu familie din Feteşti

Din dragoste pentru uniformă, Marius Gabriel Ţiţei s-a mutat cu tot cu familie din Feteşti

Poliţistul anti-şpagă de la Constanţa, Marius Gabriel Ţiţei, este hotărât să demonstreze că Poliţia nu este coruptă. Şef de post la Poliţia Transporturi Palas din anul 2010, Ţiţei poartă cu mândrie haina de om al legii, spunând că nu vrea să facă "avere" cu mita ce i se oferă şi că îl deranjează foarte tare gesturile de acest gen. Dovada vie că ar face orice pentru această meserie este chiar faptul că pentru o perioadă de timp a stat despărţit de familie sau s-a chinuit cu naveta, el fiind din Feteşti.

"Sunt la Poliţia Transporturi din anul 2006, dar în anul 2010 am trecut prima dată printr-o astfel de situaţie, să mi se ofere bani, să fie un caz de mită. Meseria aceasta o fac de plăcere, îmi place să fiu poliţist", a declarat, pentru "Replica", Marius Gabriel Ţiţei. Mai mult decât atât, omul legii este hotărât să-şi facă meseria chiar şi cu riscul de a-şi lua pumni în faţă, lucru care s-a şi întâmplat. A dat pe mâna procurorilor mai mulţi indivizi, însă ultimul caz a avut loc la începutul acestei săptămâni, când un indvid de etnie romă cercetat pentru evaziune fiscală, a venit la poliţist pentru a-l convinge să-l scoată basma curată. De aici a pornit totul, poliţistul a anunţat procurorii, iar mituitorul, care îi oferise suma "incredibilă" de 150 de lei, văzând că nu scapă de dosar, a venit la post şi a fost la un pas de a-l lua la bătaie pe omul legii. "Ultimul caz a avut loc săptămâna aceasta, luni parcă. A încercat un idivid să-mi ofere o sumă de bani şi asta a fost tot. Mi-am făcut treaba, cum este şi normal", a mai spus Marius Gabriel Ţiţei. Dovada cea mai mare pentru dăruirea faţă de această meserie o reprezintă chiar despărţirea provizorie de familie. Mai exact, din 2010, de când a venit la Poliţia Transporturi din Palas, Marius Ţiţei a fost nevoit să-şi lase familia în Feteşti şi să o vadă mai rar. S-a chinuit ba cu naveta, ba cu chiria, până când a reuşit să-şi aducă familia la Constanţa. "M-am mutat în Constanţa, acum stau cu chirie, m-am mutat aici cu familia. Înainte făceam şi naveta, stăteam şi cu chirie în Constanţa. Dar, având în vedere că aveam copiii în Feteşti, nu puteam sta prea mult fără ei. Vă daţi seama, stai o zi - două fără copii, dar apoi mergeam la ei. Acum ne-am mutat toţi aici de aproape un an şi ceva", mai spune poliţistul. Acesta menţionează că are şi nişte colegi foarte buni, cu care a reuşit să facă ordine în Palas. "Am şi nişte colegi foarte buni, un colectiv care mă sprijină şi împreună reuşim să facem ordine în Palas. Cât despre mită, este vorba de gestul în sine, dacă se crede că poliţiştii sunt corupţi, nu stau lucrurile chiar aşa. Acest lucru îl voi demonstra", a conchis şeful de post de la Poliţia Transporturi Palas.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti o jigodie penala...o cioara vopsita...iti este frica, ca fura altii mai mult ca tine...sa iti iau familia si copiii aia pe care ii iubesti tu mult, si i.ai mutat la Constanta ca mureati de foame la Fetesti, IN PULAA!!!
6
1
cand locuiai pe str.calugareni din fwtesti cartierul colonisti si furai lemne si traverse sa va incalziti?.Si imi spuneai ca mata suge pula prin italia ca tactu este betivan.Acum.te -ai ajuns mare militian prin costanta javra tiganeasca.
3
1
din fetesti locuieste o panarama de tigan pe nume titiei care ii suge pula lui nita si teliceanu.
3
1
EU NU MA COMPLIC CU 1500 LEI.VENITI CU 1500 DE EURO SI VA LAS SA FURATI TOATA GARA.IN AFARA DE BIDOANELE MELE DE MOTORINA CARE SUNT PLINE ZILNIC DE LA CEI CARE FAC MANEVRA CU LOCOMOTIVELE.EU SUNT TIGAN DIN FETESTI CARTIERUL COLONISTI SI SUNT "CINSTIT".
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614