REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

POLIȚISTUL de la TRANSPORTURI, INFECTAT cu COVID, a MURIT

POLIȚISTUL de la TRANSPORTURI, INFECTAT cu COVID, a MURIT

Replica API 6 decembrie 2020 | 23:56 9624

Claudiu Pătraşcu, polițistul de la Transporturi, care se afla internat la Terapie Intensivă, după ce a fost infectat cu coronavirus, a pierdut lupta cu viața. Din păcate, virusul nu a răspuns la tratament, după cum anunţa chiar poliţistul cu câteva zile în urmă.

„A luptat cât a putut, iar noi am luptat alături de el în speranța că se va întoarce sănătos la familie! Din păcate Claudiu a pierdut lupta cu boala! Drum lung spre cer camarade! Dumnezeu să te odihnească în pace! Putere familiei să treacă peste această grea cumpănă!”, au transmis colegii polițistului.

Claudiu Pătraşcu a fost şi sportiv, a fost component al echipei naționale Farul Constanța şi Dinamo Bucureşti, la Lupte.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest om. Dumnezeu sa l odihneasca. Mi sa parut un om cu suflet bun
6
1
care comentati de faptele bune ale fostului politist...asta inseamna ca n-a fost politist..politistii nu fac si fapte bune...probabil din acest motiv,DOMNUL, l-a chemat mai devreme la EL..nu putea sa stea pe acest pamant...sa vada magariile politistilor...exemplul...SUCEAVA...PERMISE....SPAGA...
5
8
Fututi gatu mati de idiot
9
2
Wow...am 67 dislike. Inca unpic si fac 100, astig o tigaie Delimano. Sa ma cac in gura lui de obez ordinar. Toti politistii sa mi suga pula mea.mare si roz cu cosuri pe ea. Sa ma cac pe mormantul lui. Sa i moara familia de covid la pizda si pula. Hai soctir. Ma duc sa vitez cu EBA. Muie tuturor. Nr wsp 0733438379
8
25
nu va suparati,era obez,categorie de risc.
11
6
Ciudat e comentariul tau, materie cenusie lipsa.
4
4
DUMNEZAU SA-L IERTE. CE INSEAMNA INCULTURA SI RAUTATEA OAMENILOR . ACEASTA ESTE GENERATIA DE ASTAZI FARA CARACTER SI MULTA RAUTATE .
23
3
Nu mor medicii care au contact direct cu bolnavii dar mor politistii care nu au contact direct si care teoretic se protejeaza. Si de fiecare data se spune despre ei ca au fost oameni de treaba presupunand prin reducere la absurd ca o sluga a sistemului securisto-satanic poate sa sa aiba vreo reminiscenta de umanitate. Sa inteleg ca scapa de cei nesiguri, potentiali rebeli, si or sa ramana in sistem doar cei mai rai dintre cei rai?
12
14
Drum lin la cer prieten drag
12
2
Lui Relu este barbat , gata, ne-am.prins
12
1
Vrei sa ne sugi pola?? De ce vrei sa vezi daca se scoala???
12
1
Dumnezeu sa il ierte! Dumnezeu sa il odihneasca! Drum lin camarade!
19
2
Pentru cei care vor sa se bata cu Relu...trebuie sa ma bata intai pe mine. Am 180 cm 76 kg numai muschi fibra. Fac forcing la sac 2 minute. Ma bate Relu 10 min pana cer pauza. Fac lupte de la 8 ani. Alerg 5 km in 20 min. Care mai vrea sa ma cunoasca sa mi zica unde sa vin. Pregatiti si bani de pariu.
11
16
Dumnezeu sa-i ierte si sa-o odihneasca! Cat de ordinari puteti fi cei care ati postat mai jos cuvinte jignitoare! Jeguri umane!
21
1
Dumnezeu sa l ierte. Condoleante familiei.
22
2
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
23
1
ptr toti bulangi care aveti singe in vene si jigniti daca sunte barbati dati un sumn unde vreti sa ma vad cu voi sa vad daca vi se mai scoala pula
8
10
As vrea mult de tot sa ne intalnim sa ne cunoastem... Sa iti vad fata ta de soarece calcata sub pantofi mei. Lasa un mod sa ne cunoastem daca esti barbat.
20
5
vine randul tu reluuu
23
1
Dumnezeu sa te odihneasca in pace drag prieten!
21
1
cat mai multe zdrente la guvid
2
30
La e mama dracului mai servsesc ,carantina si sectiile Ati.Lasati ne dracului in pace macar sa ne traim vietile normal atat cat ne da voie soarta.Scapa cine poate.
13
8
sa-ti bagi pula in gura lu curva de mata si-n toata familia ta ordinar infect
23
4
Astia care vorbiti urat, nu inteleg cum nu va e rusine.. O sa va bata dumnezeu, mare jeguri sunteti..
35
2
Dumnezeu sa te ierte om bun! Nu am cuvinte sa exprim durerea familiei tale!
33
2
Sa-ti fie luminata calea catre cer drag prieten,Dumnezeu te-a chemat prea devreme,te vom iubi si iti vom cinsti memoria asa cum si tu la randul tau ne-ai iubit si ne-ai facut mandri ca suntem prietenii si fratii tai.Condoleante familiei.
26
4
Nu v am zis eu ca grasu o sa crape? Bagami as pula in gura lui de guvide ordinar. Next.
10
82
virususu nu raspundea la tratament. Ba voi sunteti grav cu caputu nene. Voi trebuie sa megeti la control. PAI CE BA CRETINULE exista tratament pentru virus sa rapunda la el? Abia se vorbeste de cacaturile de vaccinuri facute intr o zi.. Asa ca mars ma de aici vrajeala ta pentru prosti.
31
6
Dumnezeu sa-l ierte . Sincere condoleante familiei
37
3
Da, era de asteptat.Mai iese cineva viu din spitale? Cand vedem ce ne ararta zi de zi la televizor,morti lasati pe paturi in spitale,pe coridoare,sau fata cu tine ca pacientDocumente falsificate, numar morti.Asta este tara pentru a intra in UE? Asa se intampla in Germania,Franta ,Suedia pe unde au lucrat acesti medici si asistente? Toti medicii si asistentele sunt complici la aceste crime.Nu au nicio scuza pentru mizeria din spitale,si pentru raul tratament acordat pacientilor. Aici intra toti incepand de la manageri de la DSP,primarii,spitale pana la infirmiere,toti sunt vinovati de crime.
45
12
Exista zdrenta pentru fiecare un dumnezeu.Speram noi cei de la POLITIA FRONTIERA SI ECLUZA CERNAVODA SA NE BUCURE DE INMORMANTAREA TA LEPRA TIGANEASCA
13
18
Dumnezeu sa l ierte ! Putere familiei sa treaca peste necaz! Asta e viata, buni sau raui, toti ne ducem, unii prea devreme, altii zabovesc mai mult pe pamant, slavit fie Bunul Dumnezeu pentru tot ce ne da!
33
3
Dumnezeu sa il ierte !
31
1
MULTE MESAJE DIN PACATE NU SCHIMBA NIMIC ..CERT E CA S A PIERDUT UN MARE CARACTER DE OM , UN FOST MARE CAMPION .. SI UITE ASA LUPTELE PIERD INCA UN LUPTATOR ...DUMNEZEU SAL ODIHNEASCA IN PACE !! MARE CARACTER CLAUDIU
33
0
Another one bites the dust!
5
39
NU AM CUVINTE PACAT DE TINERETEA LUI DUMNEZEU SAL ODIHNEASCA IN PACE!!
28
0
Clau ai fost un om si un prieten pe care am putut sa ne baza ,pacat ai plecat prea tanar dintre noi ne este greu sa gasim cuvintele potrivite, vei ramane mereu in sufletele si amintirile noastre Fie ca bunul Dumnezeu sa ati odihneasca sufletul in pace ,sincere condoleante familiei
34
0
A pierdut lupta cu viata. Poate vreti sa scrieti ca a pierdut lupta cu boala sau cu moartea, dragi ziaristi! Dumnezeu sa-l odihneasca! Pacat de el. Daca un sportiv poate fi atat de usor doborat de acest virus, ganditi-va la cat de usor putem fi afectati cei mai multi dintre noi, care nu prea facem sport sau miscare.
52
0
D-ZEU SA-L IERTE SUPER BAIAT, PROFESIONIST, FAMILIST CONVINS, SI UN MARE CARACTER ...va spun ca il cunosc de 35 ani....nu ce scriu unii care nu-l cunosc, doar asociaza omul cu meseria D-zeu SA-L IERTE
69
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218