REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Polițistul fotografiat dezbrăcat pe un câmp din Vaslui, lângă mașina de serviciu, s-a pensionat de urgență

Polițistul fotografiat dezbrăcat pe un câmp din Vaslui, lângă mașina de serviciu, s-a pensionat de urgență

Andreea VREJOIU 25 octombrie 2022 | 12:50 2607

Comisarul de poliție din Vaslui care a fost fotografiat dezbrăcat în câmp, chiar lângă mașina de serviciu, s-a pensionat de urgență. I s-a oferit această opțiune pentru că a fost sincer și a recunoscut totul.

Potrivit presei locale, bărbatul nu era singur în mașină, ci cu o colegă, tot comisar de poliție. Fotografia, făcută de un localnic în vară, a ajuns la șefii de la București, care au cerut imediat o anchetă internă.

După verificări amănunțite, cercul de „suspecți” s-a restrâns. Chemat să ajute la identificarea persoanei, comisarul a recunoscut imediat că el este cel din fotografie.

Pentru sinceritatea de care a dat dovadă, polițistului i s-a oferit șansa pensionării de urgență. Fotografia, scrie vremeanouă.ro, a fost făcută de un bărbat căruia comisarul de poliție i-ar fi făcut, anterior, dosar penal pentru trafic de persoane, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Schema asta cu pensionarea, am văzut-o și la magistrații din justiție, și la alți mulți milițieni, cum sunt prinși cu ocaua mică cum se pensionează anticipat și cu pensie specială, colac peste pupăză ce credeți se reangajeaja tot la bugetul statului ba milițian la miliția locală și oriunde sunt posturile bine plătite. Niște Nesimțiți.
5
0
Ba vilau fosta ta concubina ca nevasta nu ți-a fost, a s**t-o la mai mulți, inclusiv lu Șteflea nu numai lu p***a aia de Pizdiș
3
0
Acesti borfași trebuiesc impuscati
5
0
Toti faceti la fel pe la locurile voastre de munca, nu va mai dati raniti
9
6
Ba dejectii umane cum sa apreciezi sinceritatea unui individ care avea ca sarcina prinderea infractorilor iar el si o tragea pe camp? Va plangeti toata ziua ca efectivul s a subtiat, asa ca poate ar trebui sa faceti sex in afara programului, si atunci vor exista politisti pe strada. Mizeriilor acest individ va lua pensie speciala platita din banii oamenilor cinstiti care isi platesc darile.
8
3
Era fosta mea dereglată Ion V cu colegul ei de patrula Pismis N, ii facea o m**e cum am învățat-o eu.
2
3
Trebuia dat afara din militie si sa isi caute de munca,ia spuneti mai politistilor unde sa mai pomenit ma ca dupa incalcarea legi sa primesti pensie de sreviciu,pai daca se face asa ceva asta inseamna ca superiori din politia Romana sunt incurajati sa santajeze tinerele angajate din politie sa se culce cu ei caci daca sunt prinsi ce pot sa pateasca ?,sunt pensionati inainte de implinirea varstei care oricum nu este nici de 50 de ani.
7
2
Ei și? Ce aveti cu ei?
2
2
ca a implinit 37 de ani. Pensie speciala usoara si mwie superiorilor.
6
2
Sa inteleg ca ia pensie speciala deoarece atat cat a fost in campul muncii i s a sculat? Mari imputiti sunt cei care au permis si permit in continuare ca astfel de mizerii umane sa beneficieze de pensii speciale.
8
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108