REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Polițistul GODINĂ „DIXIT“: Constanța, oraș ANOST ca Mangalia, dar mai URÂT

Polițistul GODINĂ „DIXIT“: Constanța, oraș ANOST ca Mangalia, dar mai URÂT

Replica API 14 octombrie 2020 | 00:12 5289

Marian Godină, celebrul polițist urmărit pe conturile de socializare de peste jumătate de milion de români, și-a făcut timp pentru a vizita litoralul românesc, chiar dacă sezonul estival s-a terminat. Godină a ales să-și petreacă o zi din concediu la Olimp-Mangalia și Constanța, fiind primit și îndrumat în zona de sud a litoralului de colegul său de la Mangalia, Dan Georgescu. Marian Godină a scris și câteva impresii în urma vizitei din sudul litoralului.

„Am ajuns în Olimp destul de devreme, suficient de dimineață încât să trebuiască să mai așteptăm vreo jumătate de oră ca terasa la care ne așezaserăm să își deschidă bucătăria. O scurtă plimbare prin stațiune m-a dus cu gândul la renumitul oraș Pripiat. Clădirile înalte și comuniste din stațiunea părăsită la sfârșit de septembrie de cei mai mulți dintre turiști, la care se adăugau vremea răcoroasă și vântul puternic, contribuiau din plin la peisajul trist, de zonă pustiită de vreun război. Am mâncat până la urmă și am plecat spre Constanța, lăsând în spate orașul Mangalia, pe care nu l-am bătut la pas, dar care ni s-a părut destul de anost.”, povestește Marian Godină.

„Semafoarele vopsite cu un galben urât, de parcă le pictasem la mine-n beci”

Polițistul continuă să povestească faptul că drumul dintre Mangalia și Constanța i s-a părut unul destul de bun, cu două benzi pe sens, însă a avut ghinionul de a prinde o ploaie torențială care a făcut ca aglomerația la intrarea în oraș să fie destul de mare.

„Semafoarele vopsite cu un galben urât, de parcă le pictasem eu la mine în beci, se bălăngăneau pe niște fire suspendate, așa cum văzusem în Brașov prin anii ’90. Am ajuns pe faleză, unde lucrurile păreau în renovare. Destul de faină faleza cu oameni destul de mulți care se plimbau pe lângă vechiul Cazino, aflat și el în proces de renovare. Un oraș la fel de anost ca Mangalia, dar mult mai mare, mai aglomerat și mai urât.”, a mai afirmat Godină.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine a avut de castigat de a venit asta sa stea doar o singura zi ba replica ma intreb pe cine mai pupi in cur dupa 4 ani cand sunt alegeri scroafa aia reporterita care o aveti nu se mai satura de atata spaga oare cate keba uri mananca pe zi javrelor numai scandal provocati
2
0
Marean cap de creta pseudo-influencer isi da cu parerea , de brasovul moldovenizat nu zice nimic , e ardelean si el adus de prin dosul moldovei
6
0
Stiti de ce greseste Godina? Pt ca a fost prea dulce in exprimare. Constsnta este un oras oribil! Niciun primar nu a fscut nimic.
8
1
Fata lui sound tot. Militia e proasta prin definite de la cap la coada. Mue desigur lor
5
2
In Sud ar trebui un investitor, care sa initieze demersurile une afaceri, ex o fabrica de productie de ex piese navale care sa creeze locuri de munca si sa ridice nivelul de trai al populatiei altfel oamenii desi intr_o zona exceptional de frumoasa vor trai cu plapuma pe cap ca in evul mediu.
7
0
JiGodina nu e politist decat de fatada, de facto e om de "servicii" sau mai pe romaneste politruc neosecurist.
5
0
un bubos siupit pe fata, un inchipui care are urmaritori in majoritate de mana a treia Du-te nene invartindu-te, taran parvenit
11
1
Si unde greseste ?
7
3
Hai mai lasa-ne Godina , tu de unde plm esti ? De la tara de undeva probabil
12
6
Are mare dreptate !Constanta un oras plin de tigani si oameni nesimtiti.
16
5
Mai jagosilor! V am mai spus odata! Valea din oras! Stati la munte si bateti va de musca sa vina careva in orasul Bv!. Constanta este Constanta! Asa.cum este! Nu suntem oras copy paste! Nu facem oktoberfest sa copiem ca e.nemtesc! Noi facem Festivalul Berii! Inca odata! Cine nu iubeste Constanta si pe constanteni carati va de aici!
18
10
Cine pula mea e godinasloboz asta?! Face politia de rusine zdreanta asta!!
23
10
Orasul nu arata grozav,dar ce vrea acum Godina? Sa demolam blocurile construite in perioada comunismului ?Asemenea constructii exista in fiecare oras din tara,la noi insa s-au ocupat multe spatii verzi dintre blocuri cu noi constructii.In orasul de unde vine Godina,nu exista blocuri vechi,cartiere marginase ?Nu zic ca imi place cum arata strada Traian in zona peninsulara,de exemplu,dar nici nu ma intalnesc cu ursul ca la Godina in oras !E mai usor de vazut paiul din ochiul altuia decat barna din ochii tai!L-a bagat cam multa lume in seama !
22
6
Constanta - un oras caruia i-a ramas doar marea, in rest jale.
19
5
De ce nu ma lasati sa comentez?
6
1
nu te mai agita cu prostul de constantean. El este oltean din teleorman. Un votant de pesedei despre care ai dezbatut prea elegant. Uite-asa trebuie sa zici : mey constantene oltean sa-mi lingi cacatul de pesedeu jegos !!!
7
9
La mine in cartier,in urma cu 2 saptamani s-a montat un gard in jurul spatiului verde. Nu au trecut trei saptamani si a fost distrus de vandali. Orice tentativa de a imbunatati ceva se loveste de dorinta de a distruge. Ce fel de locuitori ai Constantei sunt cei care fac asa ceva?
16
3
De-aia se omoara brasovenii sa vina sa manance o rapana, isi dau tot salariu sa vada marea o data in viata
19
7
Fie ca va place sau nu, ce zice, asa e. Si in afara de oras ca e urat, tot la fel sunt si oamenii: aroganti,rai, egoisti, nepasatori si...nespalati. Asa ca nu mai comentati aiurea. E jale.
32
9
Omul a fost elegant dar mai aproape de adevar ar fi dl Bogza.In rest, parcurile trebuiesc cautate cu lupa ,un aer amestecat cu praful rascolit de cositoare si emanatiile masinilor imposibil de rascolit de briza din cauza desimii si inaltimii constructiilor.Aici, se ciocaneste zi lumina, azi repara unul maine altul si niciodata nu i liniste,In oras ne reparam masinile, facem si scaune iar in blocurile de locuit ne reparam dintii si pantofii, , croitorim, pantofim , notarim ... de toate ,dar nu ne odihnim
37
6
E frumos aici si noua ne place aici si noi ne mandrim cu acest oras Avem tot ce ne trebuie aici Cine nu stie sa faca bani e fraier
8
21
Nu trebuie sa zica Godina asta , se vede cu ochiul liber ca e o comuna plina de cocalari si cu 50 de ani in urma fata de Cluj, Brasov, Oradea, Timisoara etc. Pentru cretinoizii de mai jos precum constanteanul cocalar ar fi bine sa mai vada si alte orase nu sa se mai duca cu rata doar pana la Cobadin si sa isi dea cu parea.
37
11
un dobitoc ce sa zica si el
16
17
Asa este si este vina noastra pt ca dintr-un masochism greu de inteles, am votat de o viata o gasca de escroci care si-au batut joc de acest oras. Praf au facut centrul, piata Ovidiu si intregul oras, in schimb se pare ca aici a fost cea mai imensa suma de bani furata pe plan local, comparativ cu toate orasele din tara. Dar ce am vrut am primit!
27
7
Baietica,daca ai fost la Olimp,si spui ca Mangalia nu ai batut-o la pas,de ce afirmi ca e un oras anost? Ghidul tau,Dan Georgescu te-a dus sa mananci unde are abonament moca,ca in sudul litoralului sunt locatii care chiar merita sa le treci pragul.
38
4
Nu conteaza ce functie are, dar are perfecta dreptate. Si nu a scris de mizeria din oras, gunoaie purtate de vant peste tot. Parcurile neingrijite, betoane aparute peste tot, semaforizarea ... Pentru cei care il critica, va place ce vedeti dimineata cand va uitati in oglinda?
26
13
Sioane? Ai limba pufoasa! Nu ti place Cta! Valea din oras! Aici raman cei care iubesc necondtionat orasul,istoria lui si marea! Cine vrea zapezi,gheata,geruri,ploi,picioare rupte sa se care in Bv! Si apropo de semafoare! Aritmetica e limba germana pt tine! TOTAL 4 semafoare! Nu am.scris ca le am prins pe verde! Fugi la Metro! Au bagat lopeti de zapada! E Godina la coada! Ti a tinut rand!
22
21
Din categoria hai sa ne bagam si noi in seama!
20
10
godacu, sa l facem arhitect sef ca politist nu are stofa si nici cutare!politistul politist are ceva de spus in realizarile lui nu critica dea valma orice pentru reting ptresei care i canta in ...cagula!
18
10
Nu sunt fan Godina, dar cam are dreptate. Brasovul este muuuuuuuuult peste Constanta. Bravo lor.
31
21
Cine este godina ?
29
13
Mai bine necspui cum ai ajuns in politie
26
11
Pe langa faptul ca e un oras urat, mai sunt si o gramada de cocalari, ce il fac sa fie chiar oribil...
49
10
Constanta un ghetou
46
11
Pt prostii de mai Jo's, in special cel cu pseudonimul "constanteanul " , Brasovul este din toate punctele de vedere peste orasul nostru Constanta. Lipsa semafoarelor si traversarea orasului in 10 minute se datoreaza politicilor locale incepute de acum aproximativ 15 ani cu fluidizarea traficului si reducerea noxelor de la aitovehicule, aici au fost incepute si pistelepentrubiciclete, pe cand in Constanta s-a ramas la singura investitie locala: car alegoric pentru perioada festivala. Ai note 2 votant de psd si pump ce esti.
54
19
Un exemplu de politist prost. O curva din noua generatie de politisti.
44
24
Asta vorbeste ... care a fost gonit de la Rutiera BV la mascati pt. ca nu muncea si statea toata ziua pe facebook la serviciu ? Asta care a sunat la 112 cand un borfas marunt a amenintat o vanzatoare cu o unghiera , el fiind antrenat la Actiuni Speciale sa intervina ? Asta care isi vinde cartile de colorat pt copii prin benzinarii ! Semianalfabetul asta care a dat examen de 6 ori ca sa intre la ofiteri ? Asta care a circulat cu masina cu 130 km la ora si apoi a facut contestatie ca i s-a retinut permisul ? Asta care nu a prins un hot de cand este politist ! O lichea !!!
45
23
Ma scuzati! Dar cine p la mea este Godina? De cand s a ajuns un tablagiu creator de opinii? Din ce oras este el? Brasov?OOOO! Ce mai de mai oras!!! Cel mai poluat din Romania! Apropo de.semafoare! Numarate de mine! Treci prin Bv in 10 min si sunt 4 semafoare! Anosta Constanta? Dar aceesi de 1000 de ani Piata Sfatului care este aceeasi neschimbata!Aceeasi strada a Republicii,unicul loc unde poti sa te plimbi in Bv! Sa si vada de interlopii lui din Noua si Bartolomeu! A venit ca milogul la sfarsit de septembrie la mare!
58
28
Sunt multi Nitoi in sistemul MAI. E plina tara de ei, astia stirbesc legea, astia ne batjocuresc.
29
11
Bine ca exista marele politist Godina care sa isi dea cu parerea. Mars in mortii mati in strada unde trebuie sa fii si sa iti faci meseria pt care esti platit din banii statului.
47
36

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614