REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Polonia: Mii de persoane au demonstrat la Varşovia pentru drepturile homosexualilor

Polonia: Mii de persoane au demonstrat la Varşovia pentru drepturile homosexualilor

Replica API 10 iunie 2019 | 00:00 469

Mii de persoane au demonstrat sâmbătă la Varşovia, solicitând drepturi egale pentru homosexuali şi lesbiene sub sloganul "Libertate, Egalitate, Dragoste", transmite dpa.

Posturile de televiziune poloneze au difuzat imagini ale protestatarilor cu steagul curcubeu, care au luat parte la marşul din centrul capitalei poloneze organizat sub auspiciile primarului Rafal Trzaskowski.

"Este cu adevărat important pentru mine faptul că Varşovia este un oraş deschis şi tolerant", a declarat Trzaskowski, membru al opoziţiei politice poloneze. "Iar astăzi, este exact aşa".

Primarul a mulţumit ambasadelor mai multor state occidentale care au susţinut evenimentul.

Guvernul conservator din Polonia a respins acordarea de drepturi egale cuplurilor formate din persoane de acelaşi sex, văzute ca o ameninţare la adresa familiilor tradiţionale.

O ştire a canalului de televiziune pro-guvernamental TVP apărută în mediul online informează, pe un ton indignat, că a fost zărit în mulţimea protestatară un banner în favoarea nu doar a căsătoriei între persoanele de acelaşi sex, ci şi a dreptului cuplurilor gay de a adopta copii. Cititorii au adăugat comentarii furioase la articol, în care menţionează că în Constituţia ţării este prevăzută doar protejarea familiilor compuse dintr-un bărbat, o femei şi copii.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
societatile umane nu se dezvolta doar in urma procreeri, ca nu suntem oi sau capre, societatile umane progreseaza si in urma ideilor stralucite a unor creiere stralucite, si se mai intampla ca aceste idei sa vina de multe ori si de la homosexuali, si ce te faci daca-i marginalizezi si-ti tii in afara societatii?cum mai progresezi? Alexandru cel Mare, DaVinci, si multi altii au fost homosexuali, ce se intampla daca-i tineai in afara societatii?si incearca sa nu confunzi ridicolul travestitilor cu homosexualitatea.
0
1
Dreptul homosexualilor de a adopta copii este absurd. Evolutia umana ,fie dupa Biblie fie dupa Darwin,arata ca e nevoie de perechi de sex diferit pentru ca oamenii sa procreeze,sa capete educatie si deci sa evolueze. Homosexualitatea este o anomalie,suntem toleranti . Bolnavii psihici oare au dreptul de a adopta copii ? Cred ca nu. Avem si asa destui copii din familii de heterosexuali dusi cu pluta,copii chinuiti si marginalizati. Mai e nevoie de mici marginalizati cu ,,parinti'' cu cacat la sula? Sa fie ei sanatosi,homosexualii,dar fara prozelitism!
2
0
au protestat pentru drepturi? dar ce nu le au in polonia ?
1
1
Anormalii lumii moderne ! Vor legi normale intr-o lume a lor anormala !
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272