REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

POLUARE cu polistiren pe plaja din Venus!

POLUARE cu polistiren pe plaja din Venus!

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 2054

Dacă tot a lipsit zăpada în această iarnă, se pare că cineva s-a gândit să ofere o „bucurie” celor care se plimbă pe plaja din Venus. Astfel că stațiunea pare că se pregătește să întâmpine sărbătorile de iarnă. Mai exact, pe una din plaje, cea din dreptul hotelului Inter, a apărut o „pătură” albă de polistiren. În acest moment încă nu se știe cine este făptașul. Vorbim despre polistiren, care nu se reciclează și nu este nici biodegradabil.

Sudul litoralului nu arată prea bine pentru cei care îi vor călca pragul în vacanța de Paște sau minivacanța de 1 mai. Bine, să vedem cine vor fi curajosii care vor dori să călătorească în această perioadă tulbure, din cauza amenințării contaminării cu virusul COVID-19.

Dacă tot am ajuns la capitolul contaminare, plaja din Venus, din dreptul hotelului Inter a fost pregătită mai degrabă pentru Crăciun decât pentru Paște. Pe toată suprafața acesteia, există din belșug polistiren. Cei care s-au sesizat primii în acest sens au fost localnicii care se bucurau de aer curat și o plimbare pe plajă, în cursul zilei de joi, 12 martie. Contactat telefonic de Replica de Constanța, directorul Administrației Bazinale Dobrogea Liroral, Bogdan Bola, a declarat că va trimite în scurt timp o echipă pentru a inspecta zona și pentru a constata sursa poluării.

„Știu despre ce este vorba și vom trimite în cel mai scurt timp o echipă în acea zonă”, a declarat Bola. De asemenea, directorul ABADL a recomandat cetățenilor să sesizeze aceste aspecte direct la instituție și nu pe rețelele de socializare, pentru a putea fi soluționate aceste cazuri. În acest sens, s-a apelat și la Garda de Mediu, însă comisarul șef, Marian Râșnoveanu nu a putut fi contactat în acest sens.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Prindeti idiotul si ardeti-l la buzunar !
0
0
Statul trebuie sa-i nauceasca cu amenzi pe astia care arunca peste tot.
4
0
tipul ala rasnoveanu de la garda de mediu este de o prostie rar intalnita... il roaga frontiera si vama sa vina sau sa trimita pe cineva cand vin containere cu gunoaie si el minte ca sunt angrenati in lupta cu coronavirus... salariul lui este imens avand printre alte sporuri si pe cel de periculozitate pentru ca desfasoara actiuni care ii pun in pericol sanatatea... hai sictir de putoare !
8
0
Pana trimiteti voi echipa de constatare vine valul, spala malul, le mai poarta si vantul si vor pluti pe apa mult si bine.Sa intervina politia, garda de mediu pentru ca nu e in regula.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272