REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Pompierii constănțeni, solicitați să transporte trei persoane cu Coronavirus

Pompierii constănțeni, solicitați să transporte trei persoane cu Coronavirus

Replica API 13 martie 2020 | 21:32 3119

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa, vineri, 13 martie 2020, a fost solicitat de către Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, în vederea transportului a trei persoane, confirmate cu noul COVID-19, de la domiciliul acestora la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

O Autospecială Transport Personal şi Victime Multiple încadrată cu patru paramedici – pompieri, echipaţi corespunzător, au preluat pacienţii, în condiţii de siguranţă, şi i-au transportat la unitatea spitalicească, conform procedurii.

Autospeciala Transport Personal şi Victime Multiple a parcat în proximitatea cortului de pretriaj, special amenajat în curtea spitalului, echipajul asigurându-se că, la coborârea pacienţilor, nu se află alte persoane în imediata apropiere a acestora totodată indicându-le traseul de urmat spre cort .

La finalizarea transportului, autospeciala pompierilor se decontaminează conform procedurilor în vigoare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest amiral de carton facut la uscat dintr-un profesoras obscur de mecanica fluidelor care lua spaga la examene intre 50 si 100 euro,Mursel, Asmi si Tanase pot depune marturie, si care acum are aspiratii la primarie este un inconstient ca umbla infectat fara nici o masura de protectie a celorlati. Dosar penal pentru savarsirea infractiunii de zadarnicirea combaterii bolilor, IMEDIAT.
1
0
Chitac a venit cu nevasta si valiza, de parca pleca in concediu. De ce nu purta masca? Nu este obligat cand stia ca are coronavirus? Amenda pentru el si cei care au acceptat.
5
0
Ce frumos e cand pompieri fac treaba si cei de la saj ambulanta castiga si cu 3000 lei mai mult. Vb de ambulantieri. Cand e vb de pericol lina intai cand e vb de salarii se uita cine e lina intai. Super logica mai marilor care conduc tara
0
1
Cand or sa bubuie in oras infectarile produse de nemernicul ala de amiral, inconstient, o sa intre tot orasul in panica. Primarul coronei, asa trebuie sa i spunem
13
0
PSD este scaparea Constantei !!! Fagadau inaca 1 mandat !!!! PSD VA SCAPA DE CRIZA !!!! VOTATII OAMENI BUNI - PNL CIUMA GALBENA
4
13
Le-a tras-o PNL ului din Cta a 2 a oara! Oare cat o sa il mai suporte? Chiar cred ca il voteaza cineva din Cta pe pacaliciul asta? Pacat ca o sa piarda iar PNL pe mana acestui mascarici... inconstient!
11
0
Si fara masca!
14
0
Aia de l-a dus pe Chitac fara izoleta. Bine ca n-avem Uber, ca-i chema pe ei, retardatu' draq!
29
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108