REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ponta atacă "mercenarii" din TVR: Înlăturarea lor, o prioritate a USL

Ponta atacă "mercenarii" din TVR: Înlăturarea lor, o prioritate a USL

Replica API 12 ianuarie 2012 | 00:00 328

Liderul PSD, Victor Ponta, povesteşte cum a decurs emisiunea în care a fost invitat, luni seara, la TVR, lansând atacuri dure la adresa televiziunii publice, a moderatorului şi a directorului de ştiri, "Colonelul ieşit la pensie" Rodica Culcer. "Ştiam foarte bine că TVR - în cazul ştirilor şi emisiunilor politice - este în acest moment sub un control de fier al dnei 'Colonel la pensie' Rodica Culcer şi că mă pot aştepta la cel mai ostil mediu posibil. Aşa a şi fost: o doamnă moderator care scrâşnea din dinţi când îmi permiteam să critic puterea, cu o atitudine de purtător de cuvânt al Guvernului şi cu întrebări fără nicio legatură cu agenda publică", susţine Ponta într-o postare pe blogul personal, potrivit Ziare.com. Şeful social-democrat subliniază că au "fost doar atacuri la persoană copiate din Dan Diaconescu şi Dan Andronic - mogulii favoriţi acum ai lui Traian Băsescu". "Sigur, nu au lipsit 'cetăţenii apolitici' care, prin mesaje citite prompt de 'imparţiala' moderatoare, să mă înfiereze pentru 'minciunile' la adresa măreţelor realizări ale pedeliştilor. Tot tacâmul învăţat de doamna Culcer la instituţiile 'speciale' în care a activat înainte de 1989 a fost folosit", adaugă Ponta. "Concluzii. Azi avem un TVR în faliment financiar, plătit din bani publici obţinuţi forţat de la populaţie prin taxa TV, deşi cei mai mulţi sunt deja abonaţi la un furnizor privat de televiziune (asa numiţii 'cablisti'), complet controlat politic de un fost ofiţer de informaţii al structurilor dinainte de 1989, ţinut în funcţie împotriva legii dupa ieşirea la pensie, secondată de ultimii sinecurişti rămaşi în slujba regimului Băsescu şi plătiţi gras pentru 'colaborarea' lor cu sute de milioane din bani publici!

Iar aceştia ascund datele adevărate din care rezultă că, dacă aveţi proasta inspiraţie să vă uitaţi la politică la TVR, la fiecare minut despre Ponta sau Antonescu (calculati împreună) sunteţi obligat să suportaţi 5 minute cu Traian Băsescu!", adaugă liderul PSD. In opinia acestuia, soluţia este "un proces transparent de inlăturare din TVR a persoanelor aservite politic şi instituţional, de tipul Rodica Culcer". Printre ideile enumerate de co-presedintele USL se afla si "imputarea si recuperarea sumelor de bani cheltuite nejustificat pentru aducerea din afara TVR a unor 'mercenari' care sa faca 'treburile murdare' comandate de la Cotroceni; o noua lege a SRTV care sa asigure transparenta decizionala si financiara si ridicarea controlului politic; un audit independent si un management profesionist pentru institutie". "Aceasta va fi una din priorităţile legislative ale USL!", conchide Ponta.

Sursa:Realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212