REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ponta: Conflictul a pornit de la faptul că Dragnea nu poate fi prim-ministru

Ponta: Conflictul a pornit de la faptul că Dragnea nu poate fi prim-ministru

Replica API 20 iunie 2017 | 11:42 417

Conflictul dintre președintele PSD, Liviu Dragnea, și premierul Sorin Grindeanu a pornit de la faptul că Dragnea nu poate să fie prim-ministru, a afirmat, luni seară, secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, conform Agerpres.

"Tot conflictul de la asta a pornit, de la faptul că domnul Dragnea nu poate fi el prim-ministru și atunci oricine e prim-ministru e rău", a declarat Ponta, la TVR 1.

Întrebat ce l-ar fi determinat pe Dragnea să declanșeze această criză, Ponta a răspuns: "Decizia Curții Constituționale, (...) cea referitoare la faptul că domnul Dragnea nu poate fi prim-ministru".

Potrivit lui Victor Ponta, din cauza acestei decizii "n-a mai mers planul".

"Ideea aceea, care a fost în ianuarie, 'Dom'le, îl punem pe Grindeanu, stă și el câteva luni, contestăm la Curte, Avocatul Poporului și Curtea spune 'Domnul Dragnea poate fi prim-ministru' (...), atunci Grindeanu se retrage, vine Dragnea și, dacă Iohannis nu vrea să-l pună, îl suspendă' (...), n-a ieșit, din două motive. Unu — Curtea Constituțională a zis că 'Nu' — și doi — (...) după vizita de la Washington, uitați de povestea cu suspendarea (...) S-a dus", a mai afirmat Ponta.

În opinia lui Victor Ponta, premierul Sorin Grindeanu a fost "prea umilit".

"Pur și simplu a fost prea umilit. (...) Cum poți tu să faci un raport — l-a făcut domnul Vâlcov, dar mă rog, l-a făcut la solicitarea domnului Dragnea — în care în primul rând să spui tu despre propriul tău guvern că e cel mai prost, cel mai slab, că nu e în stare să facă nimic? (...) Toți miniștrii au fost propuși de către domnul Dragnea, deci n-au fost propuși de domnul Grindeanu", a spus Ponta, adăugând că vina lui Grindeanu este că "i-a acceptat" pe miniștrii propuși de Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
te ascunzi sub numele bombonica javra esti un caraghios
1
0
alo replica ce nu va comvine si nu lasa-ti comentariile adevarate ?
2
0
Dragnea este ,,satana PE pamint,,trebuie desfiintat, pina nu ne omoara el PE toti,trebuie pus la zid ,EU nu cred ca este ASA de imposibil de eliminat,dus la puscarie,ptr CA UN condamnat nu are ce cauta in parlament,dar de fapt in parlament numai condamnati,sau strins,si vor sa conduca Tara,dar nui nimic,repetam,tot CEA fost in1989 poate ASA scapam de ciuma Rosie,de dictatorul si condamnatul dragnea,asta sigur,il VA potoli,PE javra,CA asta vrea ,sa produca rau poporului
9
3
A intervenit pentru ca vrei tu, sa revii la butoane! Socru astuia, Ilie Sarbu este din Timisoara si a tras sforile pentru el! Mari caractere timisorenii astia! Ei cred ca daca in 89, Revolutia a inceput acolo, trebuie sa stea mereu la butoane.
8
2
bravoooooooo
0
4
Iar a scos capul din nisip acest individ,cu zimbetul lui,Iliescian?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212