REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ponta: Dacă Mihai Tudose are curaj acum poate salva PSD şi guvernarea

Ponta: Dacă Mihai Tudose are curaj acum poate salva PSD şi guvernarea

Replica API 10 octombrie 2017 | 00:00 372

Fostul prim-ministru Victor Ponta a reacţionat, luni seară, după declaraţiile făcute de premier la Antena 3 despre remaniere şi despre relaţia cu Liviu Dragnea, Ponta spunând că, dacă are curaj acum, Mihai Tudose poate salva PSD.

"Eu tot spun de peste un an - Dragnea doar foloseste PSD pentru interesele lui - nu îl intereseaza nimic altceva! După el potopul! Dacă Mihai Tudose are curaj acum poate salva PSD şi guvernarea! Ce nu a reuşit (din păcate) Sorin Grindeanu! Să sperăm că înţelege şi el ceea ce toţi ştim - cât timp e Dragnea acolo nu vom avea nici guvernare bună, nici viitor pentru PSD şi pentru România!", a scris Ponta pe Facebook.

Mesajul a fost postat la scurt timp după declaraţiile făcute de premier la Antena 3 despre remanierea pe care o pregăteşte, dar şi despre relaţia cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ponta, prietenul de hotii si minciuni al lui Dragnea ! Sunteti de rasul curcilor, circarilor ! Tu vorbesti !?
1
0
domnule Ponta nu consideri ca dl Tudose are o misiune foarte grea, daca nu imposibila, dupa ce acest partid a fost ingropat sistematic incepand cu bombonel, cu tine, cu penalul draknea?. De ce nu ai fost corect in functia in care ai fost numit si ai facut acte de caritate, pe spinarea saracilor, nu este cazul sa iti detaliez la ce ma refer, si fiind totusi tanar refuz sa cred ca te-a lovit amnezia
2
0
daca nu tonta cine la avansat pe dracnea presedinte pesede,acuma nu ca asta ar fi cea mai mare prostie a lui
3
1
Dottore taci din gura si trage apa. Daca ai avea bun simt ai inchide gura si pixul vreo doi ani si apoi s-ar putea sa te mai asculte cineva.
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212