REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ponta, despre arestarea lui Florin Cîțu în SUA: „Mă mir că ipocriții nu au spus «Demisia Ponta»“

Ponta, despre arestarea lui Florin Cîțu în SUA: „Mă mir că ipocriții nu au spus «Demisia Ponta»“

Replica API 13 august 2021 | 00:00 818

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că nu-l interesează problemele avute de Florin Cîțu în perioada petrecută în SUA, dar remarcă faptul că oamenii care astăzi îl apără pe Florin Cîțu, în trecut cereau demisia lui ”și dacă strănutam dimineața la cafea”.

Victor Ponta

”Îmi asum riscul să dezamăgesc , dar spun direct: NU mă interesează și NU cred că este important ce a făcut Florin Citu în urmă cu 20 de ani în viață să privată (cât nu e vorba de crime grave - bineînțeles). Mă interesează ce face Florin Citu ACUM, și ce va face DE ACUM ÎNCOLO - în calitatea să de Prim Ministru și de viitor Președinte al PNL.

Recunosc că mă amuză teribil cum doamnele și domnii care mă înjurau zi și noapte când eram Prim Ministru pentru ce făcusem (sau se spunea că am făcut) în școală generală ; și care îmi cereau demisia și dacă strănutam dimineață la cafea; acum ne explică ipocrit și penibil cum “ câți nu au făcut așa în tinerețe” ( eu și încă 20 de milioane de români nu am avut ocazia să ne ia Poliția în SUA - deci explicațiile nu sunt doar ridicole - ci chiar îl dezavantajează pe Citu). Dar pe ipocriți și impostori nu poți să-i schimbi - poți doar să razi de ei. Și să NU faci că ei. Oricum, mă mir că nu au spus și azi “”Demisia Ponta”

Concluzia : treaba lui Citu ce a pățit acum 20 de ani în SUA - îmi este indiferent. Ce mă deranjează este faptul că a pierdut un an important din guvernare pentru un război total inutil cu Orban - mai ales că este un război câștigat înainte de a începe. Și că va pierde probabil anul 2022 într-un alt război steril cu USR-PLUS deși poate să știe de acum că NU se poate guverna cu forțe politice înființate cu unicul scop de a distruge orice formă de guvernare.

Să sperăm că problema de acum 20 din SUA este singură pe care o are Citu - ar fi bine să fie așa ( deși e greu de crezut).

PS - dintre miile de bancuri deja apărute pe acesta tema cel mai inspirat cred că a fost cel în care se spune “Orban a băut toată viață - dar doar în România și nu a pățit nimic / Citu a băut o dată în America și l-au prins”! E cam de plâns - nu de ras”, scrie Victor Ponta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alooo?! Ni hao?Stai cuminte Victoras,pe loc repaus!
1
0
Catu trebuie condamnat pentru fals in inscrisuri prin omisiune. Orice functionar public la angajare face o declaratie pe proprie raspundere ca nu a facut politie politica, ca nu a fost condamnat etc. Sunt aceste cerinte pentru a nu fi santajabil!
2
2
Sobolane baga banu inapoi la buget,banu furat pe baza de doctorat.Dupa acest gest ai putea sa mai scoti pliscul
3
2
Sobolanul asta a scos capul?
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212