REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ponta, despre Codrin Ştefănescu: Un bufon!

Ponta, despre Codrin Ştefănescu: Un bufon!

Replica API 23 septembrie 2017 | 12:12 492

Victor Ponta continuă lupta cu cei care au contribuit la excluderea sa din partid. În contextul extinderii de către DNA a cercetătorilor în dosarul trecerii ilegale a lacului Belina de la Apele Române și la CJ Teleorman și a punerii sub urmărire penală a lui Sevil Shhaideh și a cererii de încuviințare a urmării penale pentru Rovana Plumb, fostul lider al partidului cere ca liderii actuali ai PSD să facă un pas în spate pentru a nu băga partidul în acest scandal, notează b1.ro.

În mesajul fostului premier nu este iertat nici secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, care a afirmat că tot scandalul este o campanie a lui George Maior și a lui Victor Ponta împotriva lui Liviu Dragnea. "Un bufon" l-a numit Victor Ponta pe fostul său coleg de partid, nemulțumit de felul în care a comunicat public după apariția scandalului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rade ciob de oala sparta!!!! Doua jeguri nenorocite!
3
0
Aveti grija, se pare ca ponta se vrea sef la DNA , in locul Lulutei. Asta va fi si mai si. La asta sa vezi cum n-are mama, n-are tata.
1
4
Doi bufoni. De fapt sunt atat de multi clovni in politica noastra ca ar trebui sa scoatem parlamentul din casa poporului si sa il mutam intr-un cort de circ.
7
0
Bravo postarea "fost constantean" ! Super comentariu, FELICITARI !!
5
0
Doua javre ordinare care se musca intre ei; unul a pierdut ciolanul, altul inca mai roade. Niste cacati si niste puscariabili amandoi.
6
1
Si , totusi , exista glontul in ceafa ...
8
1
Adevarat ca bufonii se recunosc intre ei!Si apropo de facutul pasului in spate:pletosul din imagine,sculer-matriterul asta,dsca face un pas in spate cade biblioteca pe el si vaai de el cum se va descurca cu atatea carti pe care sigur nu le-a deschis vreodata.Dar eu sunt sigur ca acolo sunt doar copertile,nu avea ce sa faca acestCodin cu paginile,ecentual cornete pt seminte!
11
2
Vai ce personaj acest Ponta Kinte!
4
4
esti un neom ponta cat ti-au luat apararea membri psd si acuma vorbesti prostii esti o javra.
3
7
O hahalera, un bufon, cum spune Ponta...este acest personaj, de tot rasul .....!!
13
2
Exact, bravo PONTA!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108