REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.8° Constanța Mar., 27 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6652
5.8° Constanța Marți, 27 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6652
 

Ponta, despre eliminarea MCV: „Aia cu statul de drept și lupta anticorupție era o vrăjeală“

Ponta, despre eliminarea MCV: „Aia cu statul de drept și lupta anticorupție era o vrăjeală“

A.F. 24 noiembrie 2022 | 00:00 648

Fostul premier Victor Ponta consideră că eliminarea MCV-ului pentru România reprezintă o veste bună, măsura fiind folosită ca „ciomag politic cu care băteau de la Bruxelles pe oricine din România care nu era disciplinat”.

Victor Ponta

Slavă Domnului se ridică MCV - a fost tot timpul o măsură nedreaptă împotriva României, un simplu «ciomag» politic cu care băteau de la Bruxelles pe oricine din România care nu era “disciplinat”; aia cu «Statul de Drept și lupta anticorupție» era un simplu pretext (o «vrăjeală», cum spunem noi), găsească o așa-zisă explicație. Acum guvernanții din România sunt «disciplinați» și nu mai e nevoie de «ciomagul» MCV ; iar de Stat de Drept și anticorupție nu le-a păsat niciodată cu adevărat celor care scriau Rapoartele MCV! Bine am scăpat oricum! PS - amuz tare și sunt curios acum de ce «corupție» ne mai salvează USR și Doamna Kovesi - tocmai a zis Bruxellesul nu mai e! Na, politică!“, a comentat Ponta, scrie stiripesurse.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că Mecanismul de Cooperare şi Verificare s-a încheiat pentru România.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cauta alta meserie ho tu le vrei iar la guvern mama voastră de trădători
1
0
Daca Ponta ar fi fost curajos la vremea lui si in urma actiunilor pentru binele romanilor ar fi fost dat jos ,chiar de beleuzii de la Bruxeles,acum ar fi avut dreptul sa vorbeasca apasat. Inca nu am vazut politician sa-si riste fotoliul luptand pentru romani,pentru ,adevar,libertate reala,nu doar trambitata. De pe margine e usor,asa cum striga burtosii plini de bere si gafaind de grasime la fotbalistii din teren.
2
1
Spuse Mickey Mouse , acest Mickey a fost o calicatura de premier si acum apare pe la tv si da lecti de politica cand partidul sau este condus de un analfabet. Toti care au fost si sunt la putere au distrus tara si acum vin sa dea lecti.Noi sunte vinovat
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
1144810263
5/49
1646443325-02-20243 1 9 4 7 5 5
joker
20168392839