REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ponta: Dragnea a avut grija să ia în folosinţă personală Vila de la Neptun, Vila de la Scrovistea şi Complexul Uzlina din Deltă

Ponta: Dragnea a avut grija să ia în folosinţă personală Vila de la Neptun, Vila de la Scrovistea şi Complexul Uzlina din Deltă

Replica API 7 octombrie 2017 | 23:52 458

Fostul premier Victor Ponta îl acuză pe Liviu Dragnea, într-o postare pe Facebook, că "a avut grija sa ia in folosinta personala si exclusiva Vila de la Neptun a Prim Ministrului, Vila de la Scrovistea a Presedintiei si Complexul Uzlina din Delta Dunarii al RAPPS", astfel ca, spune el, "poate sa ii lase din nou pe amarastenii din Teleorman sa prinda si ei un peste la Belina".

"Acum Dosarul Belina este la Parlament si lucrurile sunt definitv lamurite - NU EXISTA DENUNTURI IN DOSAR - si eu si Cazanciuc si ceilalti am fost chemati si audiati in calitate de martor deoarece am semnat respectivele hotarari de guvern.

(...) Dragnea a mintit din nou - no news!

O intrebare de bun simt pentru toti cei care anul trecut au votat ca si mine pentru PSD - la ce a folosit acea minciuna ordinara propagata de Liviu Dragnea si oamenii lui din presa conform careia as fi facut eu denunt?!? In niciun caz PSD!

In stilul clasic "Pablo Escobar" Liviu Dragnea nu s-a obosit sa spuna daca a luat pentru el si Teldrum respectivul Lac - ci doar sa afle daca au fost denuntatori sau spioni! Hai mai Liviu - Lacul Belina l-a luat Soros ca sa creasca ROBOR-ul in el / tu doar pescuiai acolo!", a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Mai mult, fostul premier Victor Ponta îl acuză pe Liviu Dragnea, în postarea de pe Facebook, că "a avut grija sa ia in folosinta personala si exclusiva Vila de la Neptun a Prim Ministrului, Vila de la Scrovistea a Presedintiei si Complexul Uzlina din Delta Dunarii al RAPPS".

"Cred ca acum Lacul Belina poate fi returnat de Teldrum catre Guvern / Liviu Dragnea a avut grija sa ia in folosinta personala si exclusiva Vila de la Neptun a Prim Ministrului , Vila de la Scrovistea a Presedintiei si Complexul Uzlina din Delta Dunarii al RAPPS - deci poate sa ii lase din nou pe amarastenii din Teleorman sa prinda si ei un peste la Belina", a scris Ponta, potrivit Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua hahalere, doi nenorociti care au furat si ne mint cu nerusinare, cica erau si prieteni !!
2
0
Si cum spune el tot acum,si cum tine el cu amarastenii de la Teleorman dar uita ,panarama dracu ,ca el a semnat acea hotarare de guvern.DNA,luatii pe toti,ascundetii pe toti smecherii astia hoti.
2
1
De vina nu este numai dragnea.Trebuie sa se inteleaga o data pentru totdeauna ca de vina sunt tigani evrei si tigani romani care au confiscat revolutia in 1989.Numai prin eliminarea acestor minoritati romania va lua inapoi bogatiile subsolului,fabricile furate de evrei si tigani.Dragilor cauza se va rezolva numai atunci cand vor fi arestati si condamnati,iliescu,petre R.,isarescu,tariceanu ,dragnea ,ponta,gelu voican voiculescu,dan voiculescu,cristoiu,caramitru,nastase,dinescu,guse,ghita,si nu in ultimul rand johannis.Presedintele trebuie si el dat jos deoarece nu dizolva parlamentul,CCR,guv.
0
0
dle penal draknea, nu ei in calcul si un loc de veci la unul din multele cimitire din tara?
4
1
Esti un rahat cu tata socru.
7
0
Ponta nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase. La fel ca altii de prin politica romaneasca. Toti ar trebui sa fie colegi de celula cu dragnea. Au avut profesor bun: pe Bombonel. A furat bombonel terenuri si balti cat nu fura altii in 10 vieti.
8
2
la uzlina e vorba de fostul complex al fostului pcr, linga care psd si-a facut propria constructie pe timpul lui ponta. cel putin asa spun localnicii...
6
2
Dragnea trebuie urgent dus in piata si linsat de viu,CA altfel ne linseaza El,de omorit ne omoara incet incet,fratilor ce facem ,mergem peste el,?puna cind sal suportam,ne-a lasat in chiloti,si acum cu scumpirea curentului,gazului,si alimentelor,chiar murim
11
5
Nenorociti.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212