REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
15.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Ponta intervine în scandalul Macovei: Se pregătesc să dea vina pe victimă, nimeni nu cere cătușe

Ponta intervine în scandalul Macovei: Se pregătesc să dea vina pe victimă, nimeni nu cere cătușe

Valentina CAMARA 10 octombrie 2022 | 00:00 1244

Victor Ponta intervine în scandalul în care e implicată Monica Macovei. Acesta spune că toți tac mâlc și se pregătesc să dea vina pe victimă.

"Nu comentez niciodată accidente rutiere în care sunt implicate persoane publice ( toti cei care suntem șoferi știm că nu suntem scutiți 100% de un asemenea pericol). Dar in cazul Monicăi Macovei , mare iubitoare de puscării, cătușe și scandal contra tuturor - am o intrebare : dacă un alt politician era implicat în așa ceva ( intrat pe contrasens, accidentarea gravă a altei persoane ) în cate minute ieșea Macovei si trupa ei de “reziști” să infiereze imediat și să ceară zeci de ani de închisoare pentru vinovați? Acum vedeți că toți tac malc - si se pregătesc să găsească explicații - chiar să dea vina pe victimă! Vreau doar sa le explic celor naivi ( idioții îi las în pace) care au crezut în toate minciunile și declarațiile “macoveiștilor” atația ani. În România “lupta anticorupție” și discursurile sforăitoare despre “lupta pentru justiție” au fost doar arme prin care adversarii politici să fie înlaturati - și “sclavii” celor din afară să fie promovați si protejați când fac", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
atat alcoolica Monica Macovei cat si dottore Ponta sunt produsele sulfuroase ale aceleiasi institutii nenorocite de care nu mai scapam.
2
0
Intreb si eu ca idiotul cand au fost inlaturati adversarii politici daca tu inca ai tupeul sa mai iesi pe oglinda si ziare
5
0
ai fost de fata ? Sau ai vazut totul prin ochii mintii de hot ordinar ?
3
0
macovei trebuie sa se alature elenei, careia i-a cazut sapunul
3
2
Idiot esti băi cocalare.Ai ajuns să ceri milă la votanti.N-ai să mai ajungi la struguri.
8
5
Mai Pontache,cum vine asta:"eu nu comentez niciodata accidentele rutiere"dar in cazul Monicai Macovei nu doar comentezi ci acuzi cu un limbaj tipic de securist crescut de Partidul Cominst Roman dupa tiparul:"eu nu ma bag,nu vreau sa zic nimic despre cazul asta dar asculti ce zic eu si dupa sa spuneti daca nu am dreptate".
7
2
Tu cand mortii tai te duci in puscarie, triplu criminal in serie: Procurorul Panait, Adrian Iovan, Aura Ion? Cand te duci in puscarie pentru CEO si GFR, gunoiule? Te-ai trezit sa ceri arestarea unei doamne nevinovate? Cat de beat si de drogat era militianul ala de pe motor? Ce viteza avea?
8
3
Ai dreptate Ponta, sorosista asta a distrus viata si cariera atator persoane, fie vinovate , fie nevinovate! Iata ca i-a venit si ei randul la pedeapsa lui Dumnezeu! Acum e randul justitiei independente sa-si faca treaba, adica cu televiziuni, cu catuse, etc.! Ca pe timpul cand ea era ministru si Petrov presedinte.
6
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272