REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ponta: Rugămintea mea către populaţie e să nu ţină cont de nicio decizie a Guvernului Orban

Ponta: Rugămintea mea către populaţie e să nu ţină cont de nicio decizie a Guvernului Orban

Replica API 6 iulie 2020 | 20:15 2106

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, îi roagă pe români să nu ţină cont de deciziile luate de Guvern, tot la fel cum premierul Ludovic Orban a îndemnat cetăţenii să nu ia în seamă hotărârile Curţii Constituţionale.

Victor Ponta

"Rugămintea mea către populaţie este să nu ţină cont de nicio decizie (ordonanţă de urgenţă sau hotărâre) emisă sau semnată de Ludovic Orban! Aşa cum el vă roagă să nu ţineţi cont de deciziile CCR. Dacă tot am ajuns să trăim într-o junglă în care Orban şi liderii PNL nu respectă nicio lege sau regulă - să le arătăm ce merită ei să primească în junglă", a scris Ponta, sâmbătă, pe Facebook, scrie Agerpres.

El a susţinut că România era singura ţară care interna forţat persoanele asimptomatice, generând efecte negative majore, cum sunt: "aglomeraţia inutilă a spitalelor, costuri uriaşe, imposibilitatea pentru persoanele cu alte afecţiuni decât COVID-19 să primească tratamentul necesar, îmbolnăvirea celor asimptomatici cu forme mai grave de COVID-19 sau cu alte boli transmisibile, reticenţa oamenilor fără simptome de a face test, umflarea artificială a statisticilor oficiale în scopul păstrării stării de alertă, rezultatul negativ fiind însă restricţiile internaţionale la adresa românilor care călătoresc".

"Rugămintea mea e să nu ţineţi cont de deciziile luate de Guvernul Orban - aşa cum el vă roagă să nu ţineţi cont de deciziile CCR", a conchis Ponta.

Sâmbătă, premierul Ludovic Orban a declarat că sunt două consecinţe ale deciziei Curţii Constituţionale privind internarea obligatorie a pacienţilor cu COVID-19, iar recomandarea către toţi cetăţenii este să ţină cont de regulile fireşti şi nu de deciziile CCR până Guvernul va adopta proiectul de lege care va reglementa lucrurile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci daca guvernul oeban spune sa nu mananci cacat tu il vei manca .Logic, nu?
2
0
viktoras te iubim cacatine nu gasim
6
0
sa-ti tragem fata limbric ordinar ce esti
9
3
ESTI UN JEG ORDINAR SI CRED CA AM SPUS TOT DESPRE TINE . IMI VINE SA VOMIT NUMAI CAND ITI VAD MECLA .
11
3
Un jeg penal
13
2
puie monta sa ne sufle in facalet!
8
5
Du te ma dracu dechior sicriminal, securist obraznic
17
11
Bravo limbistii si catelusii mei sugeti ne la poola non stop de cacati ca voi avem nevoie si la voturi.cacatii vostri din cap ne vor tine inca 4 ani la furar.
14
18
nu te vei mai da niciodata cu barca trasa de jandarmi,da niciodata! Asa ca nu temai baga in seama! A si am uitat micule kim ir sen,nici ziua pe arena nationala nu o sa o mai faci!
21
15
Albanezule...poate pana trece pandemia asta te vedem cu niste furtune in nas si pus pe ventilatie ...ca sa iti treaca de "glumitele" de retard...dar si pe prietenul tau...cel cu 5 neveste la activ ...dar sa nu il uitam si pe incasatorul de pensie speciala ..care prin deciziile de sluga PSD-ista a facut cel mai mare rau Romaniei...
22
10
O sa dam de naiba cu toti cecereii, pontii, ciolacii si weberii astia. Cine vrea sa treaca cu bine de covid sa AIBA GRIJA!
22
11
CIMPANZEUL ASTA CE MAMA DRACULUI MAI VREA ?
31
9
Victor Ponta te iubim!
12
32
Un nebun. Daca era el in locul lui Orban ce facea?
32
11
Bravo V Ponta! Ai perfecta dreptate, un asimptomatic poate face forma severa de covid si poate lua orice alta infectie din spital. Guvernul vrea multi infectati si multe decese.
18
30
Acest lucru e instigare la nerespectarea legilor. Cu atat mai mult cu cat a fost si este procuror.
36
13
si rugamintea noastra catre tine este aceea de a te abtine la astfel de aberatii- si cat am sperat , dar speranta moare ultima, ca tu si fotomodelul, colectionarul de sotii, sa dispareti definitiv din politica. Ati avut ocazia sa demonstrati. din tot sufletul sper sa nu trecewti pragul celor 5% procente
35
12
Asta trebuie bagat la Rahova sau la spitalul 9.
35
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272