REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° ConstanÈ›a Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ponta salvează micii de Comisia Europeană şi le-a transmis românilor să fie "mai ponderaţi": Sper să nu stric turismul din Mamaia!

Ponta salvează micii de Comisia Europeană şi le-a transmis românilor să fie "mai ponderaţi": Sper să nu stric turismul din Mamaia!

Replica API 5 mai 2013 | 00:00 173

Premierul Victor Ponta îi linişteşte pe români, precizând că Guvernul "se luptă" să salveze micii de Comisia Europeană. Menţionăm faptul că Guvernul Româneii a transmis Comisiei Europene, joi, o solicitare formulată de Asociaţia Română a Cărnii pentru ca reţeta mititeilor să fie inclusă pe lista reţetelor tradiţionale, având în vedere că de la 1 iunie producţia de mititei sub actuala reţetă ar trebui interzisă, conform unei directive europene. De altfel, la doar câţiva paşi distanţă de Paşte, premierul Ponta le-a transmis românilor să fie "mai ponderaţi", dar speră ca acest lucru să nu "strice turismul din Mamaia". "Fiind Vinerea Mare, vreau să le mulţumesc celor care nu vor avea ocazia să stea cu familia, mă refer la pompieri, medici, poliţişti, la toţi cei care vor funcţiona în regim mai mult decât în perioade normale. Transmit populaţiei să bea mai puţin, să mănânce mai puţin. Noi ne luptăm, salvăm micii de Comisia Europeană, dar în această perioadă transmit un gând special pentru cei care muncesc şi îşi fac datoria, dar şi un gând pentru cei care, ca şi mine, stau cu familia, să fie cât mai ponderaţi. Sper să nu stric turismul din Mamaia, dacă vorbesc de ponderat în această perioadă", a declarat premierul Victor Ponta, vineri, la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272