REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.2° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Portul Constanța: liberalul Costel Stanca- director general, pesedistul Dan Tivilichi- director general adjunct

Portul Constanța: liberalul Costel Stanca- director general, pesedistul Dan Tivilichi- director general adjunct

Replica API 4 ianuarie 2020 | 00:00 1425

Revenit din concediul medical... direct în organizaţia PNL Galaţi?!

Revenit din concediul medical... direct în organizaţia PNL Galaţi?!

PSD și PNL sunt dușmani la nivel declarativ, dar coabitează armonios la Constanța, acolo unde își împart frățește conducerea portului, fiindcă... momentan asta este conjunctura! După cum se știa deja, consilierul județean PNL și prorectorul Universității Maritime Costel Stanca este noul director general al companiei portuare. Noutatea este că directorul general adjunct este Dan Tivilichi, plecat cu scandal de la conducerea portului, dar readus pe poziția a doua în companie, în condițiile în care este membru PSD. Situaţia nu a fost generată de PNL, însă... momentan Tivilichi nu poate fi înlăturat.

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța are în mod oficial o nouă conducere, după cum apare și pe site-ul companiei. Director general este Costel Stanca, instalat pe 23 decembrie 2019 prin decizie a Consiliului de Administrație. Numirea consilierului județean liberal era previzibilă, odată cu instalarea noului guvern PNL, prorectorul UMC fiind vehiculat inițial și pentru șefia Autorității Navale Române.

Stanca- general, Tivilichi- adjunct

Acum se confirmă însă și informațiile vehiculate tot la sfârșitul anului trecut, când Dan Tivilichi, fostul director general al portului, era în cărți pentru preluarea postului de director general adjunct. Ceea ce s-a și întâmplat, în cele din urmă, acesta apărând acum pe site-ul companiei ca posesor al acestui portofoliu. Tivilichi a fost în proces cu instituţia, cerând anul trecut să fie repus pe funcţia de director general. Nu a obţinut acest lucru, însă a fost instalat pe funcţia de director adjunct. Imediat după ce la Guvernare a ajuns PNL, acelaşi Tivilichi a intrat în concediu medical. Pentru a nu se ajunge în situaţia unui nou proces, pe care APMC era clar că îl pierde în instanţă, PNL nu a instalat pe postul de director adjunct o altă persoană. A rămas Tivilichi, care, iată, a revenit "în câmpul muncii". "Era în concediu medical, din ce am înţeles, şi s-a prezentat la muncă imediat după ce am fost instalat pe funcţie. Voi face o evaluare a activităţii tuturor din administraţie", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, Costel Stanca, directorul general. Acesta a mai precizat, legat de funcţia sa de la nivelul UMC, că va cere suspendarea, având în vedere noua sa poziţie.

Tivilichi, de la PSD Constanța la PNL Galați?!

Potrivit Newsweek, gălățeanul Tivilichi este fără doar și poate membru cu acte în regulă al PSD, publicând în acest sens adeziunea acestuia, cu recomandarea primarului Decebal Făgădău. Pe de altă parte, televiziunea B1 susține că Tivilichi s-ar fi înscris recent în organizația PNL Galați, astfel avea cale liberă și din punct de vedere ”doctrinar”.

R.C., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lolek si Bolek ai portului Constanta. Amandoi incompetent si cu un caracter oribil. In curand veti auzi de spagile puse la care de cei doi.
8
2
Unde drraaku l-ati gasit pe casalotul asta balos sa-l puneti director. Seamana cu alt casalot balos care acum e la mititica !
12
1
Vai de capu nostru
13
2
Craciun e cel mai bun Director Comercial pe care-l cunosc eu din '95 de cand relationez cu APMC-ul -nu lucrez nici pt APMC si nici nu sunt membru PSD. Daca e membru PSD, treaba lui. De profesionist e profesionist! Restul sunt vrajeli ieftine!
4
18
Dar Tivilichi asta, este prieten cu Patrichi? Nu trebuie sa raspunda pentru esuarea navei de la Midia? Sau il sustine Tivilixhi?
12
3
mac.mac machedoni ,fie pesde fie pele umede ,armanii nu chiara,munca ii jighineste la fel de mult ca pe jidani,iohanus sapte ausi a recunoecut el mucea flaimucea ca romanica a participat la holocaust,o perioada de 2,3 ani in care o mica parte din evrei au muncit,acuma drept urmare tara plateste despagubiri de razboi israieluli,tara inventata in 1948,dupa ww2 dar japita de sas a primit de la bini netaniahu insigna de drept intre picioare,uite asa muncim pentru bunastarea altora
9
6
Nimic nou, Pascu a mai platit un articol in Replica.
10
9
Orbane aceiasi mizerie ptr bani furati
19
3
Cred ca am fumat prea multe etnobotanice aseara! Vorbeam cu Rapunzel si Cenusareasa
6
2
Tivilichi este o persoana competenta, ca dovada ca a fost adus in acest context! Daca noul Director era bazat, voi credeti ca accepta aceasta situatie?
4
31
cand pleaca zamfir , cde la anr ca oricum e in plus
3
3
Tare asta, se plimba porcul asta infect intre partide. Asta arata ca nu conteaza partidul , conteaza porcul
30
1
De Patrichi nu se atinge nimeni! Noi sindicatul rosu o sa il aparam! Datorita lui suntem ceea ce suntem!
5
18
Stati linistiti ca si la ANR director general Cosmin Laurentiu Dumitrache pus de PNL este membru cu carnet psd angajat de psd in urma cu 9 luni. Verificati lista membrilor psd Constanta . Afacerile lor in port si la universitate sunt comune
19
3
cine va platit sa dat acest articol tot PSD care a condus portul fostii dir. general si adj.care a ajuns Consilierul primului Ministru Pascu si acum se intoarce consilier la APC. de ei nu comenteaza nimeni ca sunt cu influiente nu.
9
12
asta a venit pregatit sa faca externalizare sectia nave ,vrea sa i-o dea lui idu ,adevarat merge in pierdere sectia multi taietori de frunze la caini in birouri
21
4
Pleaca un porc, vine altul...noi tot in cocina ramanem
25
2
intotdeauna a fost o armonie intre pesedei si penelei. Si-au lins cacatul unii altora cu ardoare. Acum se vad rezultatele !!!
26
2
Dar pe Georgescu de la Canale cand il da afara?!?
14
5
Domnule dir gen.cind scapam de ciuma rosie si dir exp.Patrichi consilier local Psd si Tomescu si Serbanica si Craciun.toti sint membri psd.chiar nu aveti oameni competenti sa puneti in locul lor?o sa i ia DNA pe toti pt nava de la Galati si altele.nu va asociati cu ei.luati masuri urgente de inlocuire sa nu va asocieze lumea cu ei.nu meritati
22
6
Si eu, care speram sa fiu pus dir adj, iar mai astept? Ca pregatit sunt, cunosc toate jocurile de pe computerul APC ului, prezentabil sunt, carisma am, succes la femele am, ce plm ?!?
3
2
poate dispare si Hanganu....: o lectie ar merita...
19
3
Na' mah k m-am intors invingator,luam-ati in gura de la jumate'!
4
11
"Bai esti prost ?!" "Bai esti nebun ?!" Chiar ca "o pune" PNL-ul la Constanta, la alegerile urmatoare..! Tara de nebuni si de manglitori...!
39
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108