REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Poşta Română scoate la vânzare modele unicat de cărţi poştale

Poşta Română scoate la vânzare modele unicat de cărţi poştale

Valentina CAMARA 22 decembrie 2022 | 00:00 358

Poşta Română scoate la vânzare, prin reţeaua sa, o serie de 50 de cărţi poştale ilustrate de artişti români cu teme legate de identitatea naţională.

Potrivit unui comunicat al companiei, evenimentul de lansare a cărţilor poştale a avut loc miercuri, în prezenţa artiştilor care au creat imaginile unicat. Prin acest proiect realizat în parteneriat cu Clubul Ilustratorilor, Poşta Română îşi propune să promoveze şi să sprijine artiştii autohtoni şi să le ducă creaţiile spre un public cât mai larg. Ilustratele vor putea fi achiziţionate din reţeaua de oficii poştale, începând cu luna ianuarie.

"De la bun început mi-am propus ca Poşta Română, brand naţional de îndelungată tradiţie, să susţină tot ce este autentic românesc, începând cu antreprenorii autohtoni şi, iată, astăzi, şi pe artiştii noştri. Sunt un susţinător puternic al digitalizării; în acelaşi timp vreau să conserv şi să aduc valoare adăugată pentru tot ceea ce înseamnă tradiţie în Poşta Română. Împreună cu artiştii ilustratori, transformăm astăzi cartea poştală într-o bijuterie, un mic obiect de artă", a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române, la evenimentul de lansare.

La rândul său, Stela Lie, fondatoarea Clubului Ilustratorilor, a precizat că acesta este prima colaborare serioasă în ceea ce priveşte ilustrarea de cartoline.

"Pentru noi, parteneriatul cu Poşta Română este prima colaborare serioasă în ceea ce priveşte ilustrarea de cartoline şi ne dorim ca evenimentul de astăzi să fie doar începutul unei lungi colaborări", a spus Stela Lie., potrivit agerpres.ro  .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212