REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Postul de manager la Teatrul de Stat Constanța va fi scos la concurs

Postul de manager la Teatrul de Stat Constanța va fi scos la concurs

Replica API 25 iulie 2019 | 01:55 756

Postul de manager la Teatrul de Stat Constanța urmează să fie scos la concurs. Printr-un proiect de hotărâre supus atenției consilierilor județeni, în cadrul ședinței CJC de miercuri, 24 iulie a.c., a fost stabilită componența Comisiei de concurs, a Comisiei pentru soluționarea contestațiilor și a a secretariatului comisiilor pentru concursul de proiecte de management la instituția respectivă.

Astfel, componența Comisiei de organizare și desfășurare a concursului urmează să fie, potrivit proiectului de hotărâre: președinte: Alexandru Boureanu – directorul Teatrului Național „Marin Sorescu” Craiova, Anna-Maria Popa – manager Teatrul „Andrei Mureșanu” Sfântul Gheorghe, Irina Costencu – inspector superior Direcția de Turism și Coordonarea Instituțiilor de Cultură Subordonate, Consiliul Județean Constanța. Membrii de rezervă: Traian Apetrei, manager Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani, Alina Ciorbagiu – inspector superior, Direcția de Turism a CJC.

Comisia de Contestații va avea următoarea componență: Mihaela Anca Petrachi – directorul Direcției de Turism a CJC, Doina Voivozeanu – manager Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, Romică Stan – manager Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de mare”.

De menționat că în prezent, în fruntea Teatrului de Stat Constanța se află Erwin Şimşensohn, numit după ce fosta directoare, Dana Dumitrescu, a fost schimbată din funcție de conducerea CJC; aceasta a contestat decizia în instanță, judecătorii au dispus repunerea ei în funcție, dar după numai aproximativ două săptămâni i-a expirat mandatul.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dintre toate formele de adoptare a unei constitutii : constitutia acordata, constitutia plebiscitara, pactul,constitutia referendara,constitutia parlamentara, CEA ADOPTATA PRIN REFERENDUM ESTE CEA MAI DEMOCRATICA.
1
0
muie tutuianu si muie jidanul plin de basini. Iar porcul hot stroe primeste de la mine multa muie cu cacat !!!
1
1
Stau langa teatru si vreau sa va zic ca , individul asta roscat , este o scarba de om si este ffff basinos . Nu mai poate de el
4
1
Ce competenta are pe teatru, acea Vouevozeanu....
1
1
Probabil nu se va ingesui multa lume, fiind de notorietate faptul ca apetitul PSD-istilor pentru cultura nu e tocmai punctul lor forte.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272