REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

'POVESTE' din Constanța! A cunoscut un BĂRBAT care era la ÎNCHISOARE, iar când s-a eliberat, a RĂPIT-O și a TĂIAT-O!

'POVESTE' din Constanța! A cunoscut un BĂRBAT care era la ÎNCHISOARE, iar când s-a eliberat, a RĂPIT-O și a TĂIAT-O!

Replica API 29 august 2019 | 15:38 562

Magistrații instanței de fond s-au pronunțat într-un dosar, inculpatul G.C. fiind condamnat la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Astfel, I s-a aplicat pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare, pe care judecătorii au sporit-o cu 1 an, bărbatul urmând să execute, în final, pedeapsa rezultantă de 4 ani închisoare. Pedeapsa se execută în regim de detenţie. Însă, decizia nu a fost definitivă, fiind deja înregistrat apelul, termenul fiind fixat pe 14.11.2019.

În urma audierii persoanei vătămate din dosar, fiind vorba de o femeie, a rezultat că, potrivit rolii.ro, , aceasta a primit un sms pe telefonul mobil personal, în care se specifica despre o piesă auto. Aceasta a răspuns la sms și i-a transmis persoanei respective că este o greșeală. După aproximativ trei zile de conversații prin telefon, a fost apelată telefonic de pe un număr aparținând rețelei Cosmote, ocazie cu care a constatat că la celălalt capăt al firului se află un bărbat. După aproximativ o lună de zile, timp în care a tot vorbit cu el, femeia a aflat că bărbatul cu care conversează se numește C.G. și este încarcerat în penitenciarul Poarta Albă Constanța. Timp de un an și jumătate, persoana vătămată l-a vizitat săptămânal pe inculpat la închisoare, dându-i acestuia suma de 2.000 de euro plus 4.000 de lei, pe care i-a pus în contul lui, acesta promițându-i că îi va înapoia banii când se va elibera în luna octombrie 2014. La un moment dat, inculpatul s-a eliberat din penitenciar și a fost luat de către persoana vătămată de la autogara Tomis III din Constanța, ambii deplasându-se la domiciliul ei, unde au rămas peste noapte. A doua zi de dimineață inculpatul a fost condus de către aceasta la autogară, afirmând că se va deplasa la domiciliu în Ghindărești. Peste încă o zi a revenit în Constanța, s-a întâlnit cu persoana vătămată și au plecat apoi la Ghindărești, spunându-i femeii că-i va returna banii. Au ajuns aici în jurul orei 18.30, iar după ce s-au oprit la un magazin, unde el a mai consumat alcool, accentuându-i-se starea de ebrietate, cei doi s-au deplasat la domiciliul inculpatului, unde se mai afla și unchiul lui. În acest timp, persoana vătămată era apelată telefonic de către bona copilului său, aceasta spunându-i că este în pericol. Însă, inculpatul nu o lăsa să vorbească și nici să iasă din casă, fiind ținută cu forța acolo. Într-un final, cei doi au plecat din locuință, cu autoturismul în cauză, iar la ieșire din localitatea Ghindărești, inculpatul i-a spus acesteia să oprească, ocazie cu care i-a pus un cutter la gât și a tăiat-o pe obrazul drept, iar sub amenințări i-a luat un telefon marca Iphone 4 și unul marca Vodafone. Inculpatul s-a mutat apoi pe scaunul șoferului și a încercat să conducă autoturismul, însă nu a reușit. Cum, în timpul mutării de pe un scaun pe altul, acesta și-a pierdut cutterul, s-au întors la domiciliul inculpatului, pentru a-și lua alt cuțit. Ajunși din nou la domiciliul inculpatului, acesta și unchiul său au consumat în continuare alcool. Ulterior au plecat, din nou, către municipiul Constanța, cu autoturismul anterior menționat, pe drum, inculpatul amenințând-o cu moartea pe persoana vătămată și perforând cu un cuțit bordul autovehiculului. Pe drum, inculpatul i-a spus acesteia să oprească la un popas, pentru a-și cumpăra țigări, iar în acel moment femeia a reușit să scape, în sensul că, atunci când bărbatul a coborât, ea a demarat în trombă și a plecat spre Constanța, sunând la Poliție.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba scrie tu "fata l-a luat din autogara tomis 3 dupa care l-a dus la ea acasa unde au ramas peste noapte".Ce vreai sa mai scrie si cum a petrecut noaptea indragostita cu iubiul ei?,fii atenta cum pui problema ca ii faci concurenta proastei din poveste.
1
0
Unii au "noroc" de proaste dastea.
2
0
Si a futut-o pana la urma? Ca nu reiese din articol.
7
0
dobitoaca trebuie condamnata ptr. exces de prostie .
4
0
atata ne-a indobitocit presa de fanfare incat unii dintre noi deja sunt deranjati atunci cand se respecta stilul jurnalistic. Daca mergeati din cand in cand la scoala ati fi stiut ca articolele de presa ar trebui sa redea faptele concret fara adaosuri de sare si piper cum viseaza spargatorii de seminte de cariera.
4
1
La vizitat in inchisoare, i-a dat 2000 euro si 4000 mii de lei hihihihihi ba da multi prosti pe lumea asta pardon proaste
6
0
Cum vine asta....cu autoturismul in cauza?
6
0
Mintea kica cat aluna, ce sa-i faci daca-i place poola! Probabil ca parnaiasul avea vreo doua bile, altfel nu se explica!
7
1
Cred ca mai proasta decat protagonista povestii este cea care a scris-o. Fara sare, fara piper;ca toate articolele ei de fapt.
19
2
Asa prostie mare nu am mai vazut. Pare o poveste desprinsa din filmele cu prosti. In final bine ca a scapat femeia - va tine minte toata viata aventura prin care a trecut.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614