REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Povestea neștiută a actriței Debbie Reynolds: aproape a murit, după ce a pierdut o sarcină

Povestea neștiută a actriței Debbie Reynolds: aproape a murit, după ce a pierdut o sarcină

Replica API 9 iulie 2022 | 00:00 821

În contextul în care întreruperile de sarcină au devenit ilegale în Statele Unite ale Americii, un videoclip a ajuns din nou în atenția internauților. Debbie Reynolds a trăit o adevărată dramă din cauza legilor împotriva avortului, căci a pierdut o sarcină și nu a putut să facă nimic în acest sens, până ce nu a ajuns la termen.

Debbie Reynolds

În anul 1962, după ce au venit pe lume Carrie Fisher și Todd Fisher, Debbie Reynolds rămânea însărcinată din nou, pentru a treia oară. Fătul a încetat să se mai dezvolte și a murit în pântecul mamei, iar ea a fost forțată să ducă sarcina la bun sfârșit, confruntându-se cu dureri pe care nu le va uita vreodată.

Debbie Reynolds, dezvăluiri cutremurătoare despre tragedia din viața ei

„Voiam să am patru copii. I-am făcut pe Carrie și pe Todd, așa că voiam încă doi. Am rămas însărcinată imediat, am fost foarte norocoasă în sensul ăsta. A fost foarte greu să trec peste. În perioada aia, în care avorturile erau ilegale, indiferent dacă erai bolnavă, violată sau dacă bebelușul murea, era dezgustător, ridicol. A trebuit să duc sarcina la termen, asta era legea. Trebuia să fie un avort spontan, nu putea fi îndepărtat.

Nu l-au mai putut lăsa pentru că deja toate otrăvurile m-ar fi omorât. Așa că au fost de acord să încerce să scoată bebelușul. În punctul ăsta, era deja foarte periculos”, a declarat vedeta, în trecut.

Din nefericire, s-a confruntat cu aceeași situație din nou, când și a patra sarcină a sfârșit în același mod. De data aceasta, însă, autoritățile i-au permis să avorteze, știind că prima oară aproape a murit, din simplul motiv că a respectat legea, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212