REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

'Povestea' unui individ care se MASTURBA în Poarta 6 și la Doraly! A MUȘCAT un POLIȚIST aflat în timpul liber

'Povestea' unui individ care se MASTURBA în Poarta 6 și la Doraly! A MUȘCAT un POLIȚIST aflat în timpul liber

Replica API 9 ianuarie 2019 | 08:05 587

JUDECAT

JUDECAT

Vasile D. a fost prins de un polițist aflat în timpul liber, după ce două femei sesizaseră oamenii legii cu privire la faptul că un individ le urmărea și se masturba. Însă, acesta a devenit agresiv, iar când a fost imobilizat, l-a mușcat și l-a lovit pe omul legii. A fost trimis în judecată și condamnat.

Totul a pornit pe 25 aprilie 2018, când o femeie a sesizat Secția 5 Poliție cu privire la faptul că, în jurul orei 12.30, un bărbat îmbrăcat cu un tricou vișiniu a urmărit-o în timp ce se deplasa spre domiciliu (zona Doraly – Poarta 6), masturbându-se. La un moment dat s-a apropiat de ea și a atins-o în zona sânilor, iar ea a început să-l lovească, inclusiv cu poșeta. În aceeași zi, o altă femeie a relatat că, în jurul orei 12.00, a observat două persoane de sex bărbătesc, cu vârsta de aproximativ 40 de ani, ce aveau aspect neîngrijit, una din ele fiind îmbrăcată într-un tricou vișiniu, iar cealaltă purta o geacă, ce aveau pantalonii în vine și se masturbau. Astfel, potrivit anchetatorilor, aspecte descrise pe rolii.ro, după terminarea orelor de lucru, un polițist, în timp ce se deplasa pe pasarela ce traversează liniile de cale ferată dinspre Poarta 6, spre Aurel Vlaicu, în jurul orei 18.30, a zărit un bărbat cu un tricou vișiniu, care se masturba energic, uitându-se către stația de autobuz 2-43, acolo unde se aflau mai multe femei. Polițistul aflat în timpul liber și-a anunțat colegii și s-a îndreptat către exhibiționist. Acesta a devenit agitat, refuzând să se legitimeze, adresându injurii și amenințări cu acte de violență. A încercat să fugă, fapt pentru care lucrătorul de poliție l-a somat verbal să se oprească, spunându-i încă o dată calitatea sa, acesta nesupunându-se somațiilor, după care a procedat la imobilizarea acestuia folosind forța fizică. Vasile D., în timpul imobilizării, a devenit violent, opunând rezistență fizică și verbală, a încercat să îl lovească pe polițist, iar în momentul când i-a întors brațele la spate pentru imobilizare aceasta l-a mușcat de ambele antebrațe în două rânduri, provocându-i leziuni formate de dinții acesteia. A fost imobilizat și predat echipajului sosit la fața locului.

I s-a schimbat încadrarea juridică: "Doar urinam!"

Fiind audiat în calitate de suspect, Vasile D. a relatat că, în timp ce se întorcea acasă pe sub podul din zona Doraly Mall, i-a venit să urineze, moment în care a fost acostat, pe la spate, de către un bărbat și trântit la pământ. Suspectul a menționat că a crezut că e un agresor, că i-a spus că e polițist, dar nu s-a legitimat și astfel că nu l-a crezut. Cât despre faptele de exhibiționism cu cele două femei, individul și-a recunoscut faptele. Astfel, judecătorii au decis că, potrivit rolii.ro, nu s-a dovedit cu nici un mijloc de probă faptul că polițistul aflat în timpul liber l-ar fi surprins pe inculpat săvârșind acte de exhibiționism: "Astfel, instanța constată că nu sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de ultraj deoarece nu s-a dovedit că inculpatul efectua acte de exhibiționism la orele 18.40, astfel, că persoana vătămată, lucrător de poliție nu avea datoria să intervină, nefiind vorba de o infracțiune flagrantă. Instanța constată că persoana vătămată a luat hotărârea să îl rețină pe inculpat deoarece l-a recunoscut după haine ca fiind persoana reclamată in aceeași zi, dar că nu se afla in timpul orelor de serviciu și nici nu a constatat o infracțiune flagrantă. Pentru aceste considerente, în baza art.386 Cod pr.penală va schimba încadrarea juridică a inculpatului din infracțiunea de ultraj prevăzută de art.257 alin.1 și 4 rap. la art.193 alin.2 Cod penal în infracțiunea de lovire sau alte violențe prevăzută de art.193 alin.2 Cod penal". În ceea ce privește cele două fapte de exbiționism, instanța a reținut că se constituie infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri în formă continuată. ” Condamnă inculpatul D.V., ... pentru infracțiunea de ultraj contra bunelor moravuri în formă continuată la pedeapsa de 1500 lei amendă penală (150 zile amendăx10lei=1500 lei). Condamnă inculpatul pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe la pedeapsa de 1800 lei amendă penală(180 zile amendăx10 lei= 1800 lei). Contopește cele două pedepse cu amenda penală, aplică pedeapsa cea mai grea de 1800 lei la care se adaugă sporul de 500 lei, condamnând în total inculpatul D.V. la pedeapsa de 2300 lei amendă penală”, potrivit minutei judecătorești. Decizia nu este definitivă și se va judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alo, mai sunt barbati in tara asta? Deci cand vedeti un astfel de pervers, nu mai chemati politia, ci sa-i dati o mama de bataie sa o tina minte si sa se duca vorba ... ! Altfel maine, acesti spurcati o vor face in fata fetelor voastre sau vor prinde si mai mult curaj si vor incerca sa le violeze!
2
0
Deci nea politistul s-a ales cu loviri degeaba. Adica ce dovezi iti trebuie daca au fost atatea reclamatii inainte. Omul este bolnav psihic. Ii dau amenda de 2300 lei, cand dracu vreodata o sa plateasca el, il doare fix in pix de amenda lor. O sa se intoarca pe strada si o sa violeze o fata nevinovata si atunci o sa-l judece in libertate ca doar e la prima fapta de viol. Sa ma pis pe judecatorul ala care mintea-n p la.si eu am fost urmarita la fel de un dezaxat care se masturba, dar mi-am sunat sotul si l-a pus la punct.dar maine poate o pateste o fetita nevinovata..asta-i justitia la noi..
5
0
Un medic ajuta oamenii si in afara orelor de program de la cabinet ca asta e meseria lui, un profesor te invata si in afara orelor de la scoala ca asta e meseria lui, de ce un politist nu poate face o fapta buna in afara orelor de program? Psihologia politistului e sa isi faca datoria si tot asa gandeste si in afara orelor de program. Foarte bine ca a intervenit, ar trebui si premiat.
12
2
Castrati si s-a rezolvat problema. Strada nu e locul unde nenea sa faca treaba aia. Eventual luat de hingheri ca astia mai aduna animalele strazii. Poate era si turbat de a muscat, mai stii?
15
1
De ce ? nu specificati ca politistul a fost muscat zdravan de ..penis etc.
7
4
L a muscat in timp ce se masturba?hmm cam suspect ca la voi in echipa mai sunt si pedofili
5
3
Douashuna rupe mana,fereste k te stropeste Okii-n kap tii razbeleste
2
4
Io zic ca nu a vrut sa il muste ci sa il pupe pe tovarasul de la militie....cu jurnalismul stam foarte prost...neuronul s-a ratacit de tot.
8
9
Ce stire idioata, specifica pregatirii pe care o aveti ! Si mai scrieti si cu litere mari...
12
9
In curand se vor pisa pe ei , pe politisti , in adevaratul sens al cuvantului.....Justitia este de partea infractorilor si dezaxatilor !
41
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218