REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Povestea unui „smardoi“ tomitan: prostituție și AMENINȚĂRI cu LOVITURI de CUȚIT!

Povestea unui „smardoi“ tomitan: prostituție și AMENINȚĂRI cu LOVITURI de CUȚIT!

Replica API 13 mai 2020 | 00:20 30648

Niky Popescu Alin este cunoscut la malul mării pentru “actele de eroism” care i-au adus dosare penale. S-a luat la harță cu un bărbat, l-a alergat și tăiat cu un cuțit, iar, în timp ce era cercetat pentru asta, a pătruns în casă peste alte persoane, pe care le-a amenințat cu un cutter și le-a luat banii. În unul dintre dosare a fost condamnat definitiv, iar în al doilea așteaptă decizia definitivă a Curții de Apel Constanța, termenul fiind fixat pe 14 mai.

Șoseaua Mangaliei

Însă, “povestea” este una mult mai amplă. Potrivit martorilor și victimelor din dosarul de tâlhărie calificată, familia lui Niky deține o clădire pe șoseaua Mangaliei, în zona Km 4-5, la parterul căreia funcționează un salon de înfrumusețare. Însă, mai multe fete au recunoscut faptul că practică prostituția pe cont propriu și că, o vreme, au stat în chirie la familia Popescu, acolo unde se prostituau. La un moment dat, trei tinere, după ce s-au împrietenit, fiind vecine în vila părinților lui Niky Alin, au decis să se mute într-un apartament din Poarta 6. Însă, Niky le mai dădea clienți. Așa s-a făcut că i-a făcut legătura uneia dintre ele cu un bărbat, însă Niky voia toți banii, așa că fata l-a mințit, spunându-i că a primit 400 de lei pentru raportul sexual, lui dându-i 200.

Și-a pus prietenul să se dea drept client pentru a-l conduce la domiciliul fetei

Însă, când a aflat adevăraul, Niky Popescu Alin și-a pus un amic s-o sune și să dea drept client. Acesta a mers la domiciliul respectivei, dar în urma lui a venit și Niky. Acesta avea la el un obiect tăietor-înțepător, a agresat o persoană, provocându-i tăieturi la nivelul brațului, după care a intrat în dormitor și a plecat cu suma de 900 de lei. Astfel, a fost cercetat și judecat pentru tâlhărie calificată, fiind condamnat la 3 ani cu executare.

Cuțitar și în plină stradă, tot de la o datorie!

Amintim și faptul că, la data de 31.07.2017, ora 12.53, Niky Alin Popescu s-a luat la harță cu un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, în dreptul bisericii de pe strada Theodor Speranția de pe raza Secției 5 Poliție. Cei doi se cunoșteau, iar motivul conflictului spontan este o datorie pe care Popescu trebuia să i-o plătească amicului. Când i s-a cerut acest lucru, supărat a fost tot Niky, spun anchetatorii, care, a început să amenințe, fluturând un cuțit în aer, ulterior aplicându-i celuilalt o lovitură la nivelul spatelui. Victima s-a les cu o tăietură zdravănă. Apoi, agresorul și-a îndreptat atenția către autoturismul victimei, spărgându-i parbrizul. Bărbatul, care inițial a fost reținut pe bază de ordonață, a fost prezentat, la data de 1.08.2017, Judecătoriei Constanța, care a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. Apoi, după ceva timp, a fost plasat în arest la domiciliu. Pe 23.08.2017 a fost trimis în judecată. A fost condamnat la 2 ani, iar după contopirea celor două pedepse a rezultat cea de 3 ani şi 10 luni închisoare. Însă, decizia nu este definitivă, urmând a se judeca apelul pe 14 mai.

Liliana IONIȚĂ

Citește și: PERCHEZIȚIE la domiciliul unui cunoscut 'CUȚITAR' din Constanța! A intrat peste un om în casă!

RĂSTURNARE de situaţie în dosarul scandalului din Km 5! S-a ajuns la TENTATIVĂ DE OMOR!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai mare dezinformare ca articolul asta platit de familia primei victime a lui Niky nici ca se putea scrie vreodata, cautati si dosarul de omor din culpa a acestei victime care gonea cu peste 100 kmh pe spsea dintre lazu si agihea si care a omorat 2 femei, asta de ce nu se scoate in evidenta, sau ca victima la inselat pe Niky, chestii care nu se fac intre prieteni, ciocul mic sclavilor ca nici unul nu sunteti usa de biserica, muie, Niky te asteptam afara PWR
0
0
MAREA NOASTRA REALIUZARE DUPA 90 ESTE CA TOATE PUTORILE CONSIDERA CA INTERLOP INSEAMNA DIPLAMA SAU MASTRAT IN STIINTE. MA IDIOTILOR INTERLOP E DE RAU E CAH !! adica hot,mincinos,puturos ,traeste din furaciuni si inbarligaturi oneroase ,creiaza disconfort si nu numai oamenilor normali intru-un cavant lepre !!
3
0
Acest smardoi tomitan cum l-ati numit voi,e un simplu fraier care acum cativa ani la taiat pe alt fraier,dar nu orice fraier a taiat,ci un fraier cu muschi,voi cei din presa nu va e rusine sa puneti pe acelasi loc toti sclavii cu adevaratii interlopi si bagabonti ?
1
1
... si mafia din Mangalia
3
0
Si maimutoiu asta e interlop??
9
3
mort de foame pt doi lei
11
5
Aatt timp cat PORCurorii si judeCA.CAtorii sunt lasati sa fie mituiti de catre SCURSURILE INTERLOPE sau NEINTERLOPE, NIMIC NU SE VA SCHIMBA !!! In momentul in care porcurorii si judeca.catorii vor fii bagati la inchisoare si violati anal, pentru ca au luat MITA de la INFRACTORI, nu cred ca-si va mai permite vreun " magistrat " sa faca asta !!!
20
2
parca ziceati ca are una definitiva. acolo ce a primit. condamnare cu cerut scuze de la victima? de ce nu dati si numele judecatorilor, ca sa stim si noi cu cine avem de aface in constanta!?
20
1
E inchis da voi sunteti labari va si cu pnl, va place pln sugeti pnl
2
10
Tara pluii unde agresorul dovedit care a injunghiat victima, nu a injurat-o sau scuipat-o este cercetat in libertate. Toate faptele ulterioare eliberarii conditionare ii au ca autori morali pe judecatori si pe PARLAMENTARII ROMANIEI care si-au lasat aceste portite pentru ei.
10
1
Asemenea indivizi ,in tari ca SUA ar fi infundat puscaria pe foarte multi ani. La noi,jivinele astea se afla sub protectia asa ziseloor drepturi ale omului,adica dreptul criminalilor sa-si dezvolte abilitati pentru a face crime fara sa lase multe probe. Cetatenii,treaba lor,ei trebuie sa nu riposteze,ca vor fi pedepsiti poate mai grav decat infractorii.
20
3
boul baltii din km5. Mogaldan cu aere de interlop
19
1
sa l condamne, are atatea abateri incat pana nu omoara nu l inchide si atunci patru cinci ani s a mai faca !
17
2
Si de ce mai este liber acest individ ? Nu avem politie, nu avem procurori, nu avem judecatori ? Salariile de 20.000 lei pe luna stiu sa le ia, dar asigurarea securitatii cetatenilor nu.
17
2
pensiile speciale si USRi o sa il salveze pe asta!
12
4
Cine plm mai este si niky cacat popescu asta?
25
2
Il scapa judecatorii!
9
4
Daca si pe ultimul prost din km5 lati scos smardoi tomitan laso in plm pisaciosul asta e ultimul fraier din orasul asta si voi lati facut smardoi tomitan hahaha
30
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102