REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Poza zilei la Saraiu: un polițist, desculț la datorie!

Poza zilei la Saraiu: un polițist, desculț la datorie!

Replica API 6 iulie 2018 | 01:16 390

Șeful Postului de Poliție Saraiu, Leontin Barote, a ieșit la datorie, chiar când norii se rupeau, iar apa mătura străzile din localitate. Acesta a fost surprins desculț chiar de către primarul Dorinela Irimia, care l-a și fotografiat, în cursul zilei de ieri.

Rupere de nori în județul Constanța! Două coduri de vreme rea au fost emise joi de ANM la foc automat, sennalându-se cantități de apă ce au cumulat peste 35 - 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de medii dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie etc. Și dezastrele nu au întârziat să apară, telefoanele autorităților începând să se înroșească. Orașul Cernavodă a fost acoperit de ape, la Hârșova s-au inundat locuințe și nici municipiul nu a stat mai bine.

Însă, poza zilei vine din localitatea Saraiu din județ, acolo unde un polițist a ieșit la datorie desculț și cu pantalonii ridicați de pe glezne. Fotografia a fost postată pe rețelele de socializare chiar de către primarul Dorinela Irimia, care a precizat: Saraiu, sub ape! Ea a declarat pentru ”Replica” de Constanța că este vorba chiar despre șeful de post, care s-a descălțat întrucât pantofii prevăzuți la uniforma de serviciu nu mai puteau fi folosiți. ”Era desculț!”, a spus primarul.

Așa cum bine se poate observa, cantitățile de apă au cam făcut ravagii, spre disperarea localnicilor, care se gândesc la faptul că munca lor se duce pe apa sâmbetei.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In articol este mentionat clar ca este vorba de seful de post din comuna, dar niste prosti nici acum nu stiu care este politist local si care face parte din Politia Nationala
1
1
FLUIDIZA TRAFICUL!!
3
2
Sa il pupi in coaie pe wermorel si in rozeta pe codruta...mancator de cacat !.
3
1
Sper ca s-a uscat repede...seara trebuie sa apere un guvern corupt si sa bata niste oameni cinstiti care protesteaza.
2
5
Hai la mama sa te sug putin
0
0
cu toata dragostea va zic1 un fel de ROBI din las fierbinti!nu conteaza ca infractorii fug cu barca pe apa,el e ACOLO.amuzant nu?
1
6
Sa vada imaginea si politistii de la Politia Cernavoda ca ne au zapacit cerandu ne zilnic spaga ptr fetitele care le trimitem noi pestii.Sa iasa la munca ajunge cat le caram mii de euroi.
7
2
De ce credeti unii ca numai voi sunteti aia destepti si corecti si alti nu ? Ma voi cum o dati nu va convine . Numai cand se tavalesc unii prin centrul Bucurestiului si blocheaza traficul e ok . Credeti voi ca ala de drag statea pe vremea aia in picioarele goale acolo . Daca statea in birou de ce statea daca e in apa de ce e in apa . Sumteti penibili voi cautati numai sa invrajbiti romani cu romani dar tipati in gura mare ca vreti sa construiti . Ca fapt divers cand sunt inundatii cei de la sat isi dau ajutorul intre ei poate venea de la vreun bataran sau cine stie de unde dar de drag nu cred
13
1
Aceasta boarfa de primarita Dorinela Irimia stie de aceste probleme de ani de zile
5
1
apar tot felul de poze artistice.dirija traficul din intersectie .ce facea acolo,la datorie ,alerga dupa hotii..hai sa fim seriosi si sa nu mai publicam poze artistice,sunteti un ziar care deserviti politia..ne facem de ras...RUSINICA...
8
10
Ce face de fapt acolo in mijlocul suvoiului? cu sau fara sosete
8
6
Acum este la datorie mancatori de cacat,maine latrati ca este cercetat pt 50 de lei sau ca va primi pensie speciala!
9
2
Cine i-a facut poza acum sa-l gadile la cwaye ca sa-i treaca reumatismul
9
7
dl politist local Cta uitate bine la uniforma vezi ca omul are vreo 24 de ani munca de politie dar cred ca dumneata te-ai dat politist local si vrei sa denigrezi.
9
1
Un BOU angajat pe pile la Pol. Locala ! Trebuia sa stea in pantofi , ca nu avea apa pana la gat ! Dar nu ai ce sa le cer la niste tarani angajati de cuecru Primaru !
6
12
il prinsese potopul la carciuma.
3
15
pai de ce n i-au dat o pereche de cizme, nu are in dotare politia?
6
5
Bravo coae, sa nu racesti la carbasan
2
8
Sa vedeti la Poarta Alba stau mai mult pe acasa o sa trimitem poze cu ei.
6
3
Fa-ti datoriEA si termina-ti studiile primare.
7
5
ce politie locala gardian public mai bune zis nu poti numi politia locala Gardieni publici daca le dai pistoale nu stiu sa le foloseasca asa ca sunt gaedieni publici
9
8
Foarte bine , ca de asta este politist local . Sa isi faca datoriea . Acum sa-l ridice la grad de general , ca pe oprea .
7
14

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614