REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PRĂPĂD după FURTUNA din 3 august. Când vor fi luate cioturile din parcul de la Gară?

PRĂPĂD după FURTUNA din 3 august. Când vor fi luate cioturile din parcul de la Gară?

Replica API 22 august 2019 | 00:00 358

Din când în când, natura se dezlănţuie atât de tare, încât urmele furiei se şterg cu greu. Furtuna din data de 3 august a smuls din rădăcină copaci şi crengi, urmele fiind vizibile şi azi, după 3 săptămâni de la eveniment! Spre exemplu, în parcul de la Gară sesizăm şi acum cioturi lăsate în urmă, semn că... angajaţii Primăriei Constanţa ori n-au avut timp, ori nu ştiu, ori... nu le pasă!

Din păcate, chiar dacă au trecut aproape trei săptămâni, încă mai există urme care să ne ducă cu gândul la prăpădul lăsat de furtuna din data de 3 august. Autoritățiile ne-au comunicat că în scurt timp se vor finaliza lucrările necesare pentru îmbunătățirea înfățisării parcului de la Gară. Între timp, cetăţenii care trec prin zonă se declară nemulţumiţi: “Ne plimbăm des prin parc, ne dorim să se înlăture aceste cioturi cât de curând, fiindcă deja a trecut ceva timp de la dezastrul acela”, a declarat un trecător, pentru cotidianul Replica de Constanța. Totodată, am discutat cu autoritățile și am aflat că foarte curând această problemă se va rezolva: “În legătură cu parcul de la Gară, în principal au fost tăiați copacii din zonele de pe carosabil și din zonele în care puteau afecta mașini, case, oameni. Înțeleg că acolo (la Gară - n.r.) sunt totuși doar niște cioturi. Vor fi ridicate după ce (angajaţii primăriei - n.r.) vor ridica toate crengile din tot orasul. Cioturile nu afectează pe nimeni în momentul acesta. Zilele următoare se va rezolva și tema aceasta. Până acum, au fost abordate prioritățile, iar ridicarea acelor cioturi se va face și ea în curând”, au declarat reprezentanții Primăriei Constanţa.

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La cat il pupati in cur pe fagadau voi ar trebui sa stiti cel mai bine
1
0
fratilor , fagaboul este o gluma foarte proasta intre cei care au administrat acest municipiu... mai vinde babu niste stalpisori, mai si mobitom cu niste structuri metalice, mai vopseste si confort urban ca sa aibe activitate, se pishe pe aceasta asa zisa administratie locala
4
0
@ Ionescu.....am vazut acel pom , in spate la Boema , era mai jos de CEC Bank . Si tot in zona Boema , era spre intersectia de la Brotacei . Parca ar fi trecut , un pui de Katrina , in zona . Poate intre timp au curatat zona . Poate .
3
0
Ma primarule tu nu ai platit vreunui privat curatirea orasului de dupa furtuna legal pe factura si ati inpartit bani?,ca la prostii te duce capul.
8
0
Cea mai proasta administratie din toate timpurile nu este in stare sa stranga niste resturi vegetale, dupa cateva saptamani de la furtuna. Vai de capul vostru! Ba, dar voi nu aveti, macar o umbra, de bun simt? Plecati dracu acasa si nu mai distrugeti orasul asta! Nu sunteti in stare de nimic! Ne am saturat de gasca asta infecta! Sa va ia dracu de nesimtiti!
7
0
Pa sa vedeti in parcul de langa Flamanda ce dezastu este...!
5
0
In spate la Boema este un copac mare prabusit pe platforma pietonala iar cosurile de gunoi sunt pline si pe langa ele la fel,nimeni nu vede ,pe nimeni nu deranjeaza! Am vizitat saptamana trecuta orasul Alba Iulia care este cochet ,curat si primitor.Nu pot compara Constanta decat cu Slobozia sau Urziceni,nu stiu altele mai urate si murdare!Pacat de noi!
6
0
Nu are fatalaul cobinezon de protectie ca le-ar lua el.Aveti puntitica rabdare.
2
0
luati le si sa le livrati domnului primar
4
0
Si pe Pandurului este un ciot, si pe Lanului.
4
0
Incopetenta, indolenta, prostie, inconstienta, nesimtire, incapacitati, infatuare, indolenta, nepasare, ... mai continuati voi despre acest primar de ev mediu care nu are un CV. CE PRIMAR E ASTA CARE CONDUCE UN MUNICIPIU SI PANA ACUM IN CARIERA LUI NU A CONDUS NICI MACAR O ECHIPA DE MATURATORI... ?
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218