REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

PRĂPĂD în localitatea Seimeni: apa potabilă CHIAR ESTE POTABILĂ?! VIDEO!

PRĂPĂD în localitatea Seimeni: apa potabilă CHIAR ESTE POTABILĂ?! VIDEO!

Replica API 14 martie 2018 | 00:00 562

În judeţul Constanţa sunt puţine localităţi care îşi mai gestionează singure serviciul de apă potabilă şi canalizare. Între ele, şi comuna Seimeni. Numai că independenţa faţă de RAJA nu se mai poate numi o fericire pentru locuitorii din Seimeni: preţul la apă a fost mărit. În plus, există ăngrijorări serioase în privinţa calităţii apei, a siguranţei bazinelor de apă şi a pierderilor necontrolate! Imagini transmise de locuitori din Seimenii Mici ne arată cât de uşor se poate intra în incinta bazinelor cu apa care alimentează comuna, dar se vede clar şi că există pierderi.

“Instalaţia este nesupravegheată, bazinul de apă este supraplin şi se revarsă. Cum am intrat eu în incintă şi am filmat, pentru a demonstra ce se petrece, poate oricine să intre şi să facă orice doreşte cu apa, eventual să o otrăvească. Însă domnului primar nu îi pasă, pentru că a pus un incompetent la conducerea Serviciului Utilităţi Publice din subordinea primăriei”, ne-a declarat persoana care a filmat bazinele de apă.

“Preţul la apă a crescut de luna trecută de la 2 lei la 3, fiindcă există pierderi. Normal că există, fiindcă nimeni nu se îngrijeşte de bazine. Sau, mai grav, se utilizează uneori o cisternă utilizată şi pentru colectarea dejecţiilor… În plus, riscăm să se închidă de tot aceste bazine şi să rămânem fără apă, dacă situaţia continuă aşa”, a mai relatat cetăţeanul revoltat de situaţie, care solicită pe această cale autorităţilor - Direcţiei de Sănătate Publică - să facă verificări!

A.C.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati votat :GRINDEANU ,VALEANU ,TICU acum sugeti acadele !
6
0
Goliti bazinul si veti avea surprize, acum ceva timp in urma aruncam chiloti,plovere,sosete purtate,etc!
8
1
Aceasta cu aigurarea sursei de apa si cu supraplinul din rezervoare este o chestiune serioasa.Intro zi vine un extremist musulman si otraveste apa.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218