REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Precizări ANAF referitoare la controlul DGAF la sediul Rise Project

Precizări ANAF referitoare la controlul DGAF la sediul Rise Project

Replica API 8 iulie 2017 | 01:12 444

În urma informațiilor apărute în presă referitoare la controalele efectuate astăzi de către inspectorii antifraudă la sediul Rise Project, președintele ANAF, Bogdan Stan, face următoarele precizări:

"Din primele informații puse la dispoziție de conducerea DGAF rezultă că inspecția desfășurată la sediul Rise Project a avut loc în urma unei analize de risc efectuată de către DGAF. Această analiză de risc a fost făcută ca urmare a unei sesizări depuse la sediul DGAF București.

Precizăm că în fiecare zi DGAF desfășoară sute de controale, bazate pe analize interne minuțioase, care nu au legatura cu conținutul editorial al unor publicații".

Președintele ANAF va face declarații de presă mâine, la sediul Guvernului, după întâlnirea cu premierul Mihai Tudose.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bei , cioflingarilor , da ce cauta acolo rapciugosul ala de pesedist din gasca lui Dragnea ? Ala , trezorierul pulii ...
3
1
Sa se deplaseze anaf ul la smecherii de pe litoral care au cate 10 apartamente si vile inchiriate vara la turisti si iarna la studenti...Politistii sunt pe locul 1 in mangle la Constanta.
5
0
Din asa zisele analize de risc dintr-o baza de date a ANAF care nu este actualizata contribuabilii sunt pusi pe drumuri activitatea este blocata fac controale luni sau chiar ani pentru ca nu sunt profesionisti si sa te fereasca Domnul de functionarul prost ca faci puscarie sigurrr...
3
0
Foarte bine ati facut,Anaf,dar trebuie sa mergeti di la afacerea cu porciii lui dragnea,acolo se face spalare de bani,care provin din traficul de multe lucruri periculoase,facute de fii-su Lui dragnea,si tot cistigul din acest traffic,este ascuns CA sa nu plateasca taxe la stat,deschideti ochii bine Anaful,si luati-l la scuturat si PE dragnea si PE fii-su
5
1
Sesizare venita de la Dady??? In viata nimic nu este intamplator. Am ajuns mai rau ca in vremea inchizitiei. Slugoi sagalnici ling labele penalilor ajunsi in functii. Mi-e scarba de acesti pupincuristi care distruc democratia.
3
0
Evident, absolut nicio legatura cu dezvaluirile despre Don Dragneone.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272