REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

PRECIZĂRI despre furtul bunurilor de la accidentul în care a MURIT Răzvan Ciobanu

PRECIZĂRI despre furtul bunurilor de la accidentul în care a MURIT Răzvan Ciobanu

Replica API 1 mai 2019 | 00:04 503

În urma morții fulgerătorare a creatorului de modă, Răzvan Ciobanu, au apărut tot felul de ipoteze legate de deces, dar și despre faptul că localnicii din Săcele au sustras mai multe bunuri de la locul tragediei.

Oamenii legii au spulberat toate aceste presupuneri, precizând că nu există suspiciuni de suicid sau altele, fiind vorba, în mod clar, de un accident rutier. Totodată, aceștia au precizat că toate bunurile au fost ridicate de către anchetatori de la fața locului, mai rămânând, rătăcite, o biblie, o sticlă cu apă etc, care au fost luate de către persoanele din zonă și duse la Poliție din Săcele.

Amintim că tragedia s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, 28 spre 29 aprilie. Răzvan Ciobanu se deplasa dinspre Săcele către Năvodari, iar la un moment dat a părăsit partea carosabilă cu mașina, mergând circa un kilometru în decor, punând la pământ mai mulți copăcei și răsturnându-se, de mai multe ori.

Trupul acestuia a fost proiectat pe pământ, în partea dreaptă a vehiculului Range Rover, care aparținea unei prietene. Cadavrul a fost găsit de un trecător, care a sunat la 112. Specialiștii în domeniu au precizat că era mort de câteva ore, fiind deja înțepenit, cu membrele superioare flectate, ca și cum le ținea pe volan.

În dimineața de marți, 30 aprilie, i s-a efectuat necropsia, urmând a se stabili dacă a decedat din cauza rănilor provocate în accidentul rutier sau făcuse un atac de cord înainte.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai, gata! Ajunge! Mai dati si alte filme, ca de filmul asta ne-am saturat! Nu mai exista niciun personaj interesant in tara asta? Sau chiar personalitate? A ajuns la preaplin subiectul asta. Ce mare om a fost acesta? Prin ce s-a facut remarcat? Moda? Este subiect prea putin interesant. Homosexualitate? Tatuaje? Droguri?
1
0
La saracia din Sacele si foametea de acolo care n-au bani de microbuz cred si eu
2
3
Nu e masina lu escroaca aia de Lizeta Pinguinu operat la stomac O jegoasa praduitoare
6
1
Accidentul e cusut cu ata alba.
0
2
Poponarii au interzis in imparatia cerurilor, cu sau fara Biblie.
5
8
vand faruri de Range. la Stere gasiti cricul si la Chira cardanul.
12
0
de la un croitor dator vandut mort de foame tatuat si drogat
7
5
Tot respectul pentru cei dinsacelecare l.au gasit pe drogalau si nu s.au atins de bani,desi erau oameni saraci iar banii erau din praduieli!
2
4
Sau furat farurile?! Unde sunt farurile?
3
0
Nu inteleg de ce evitati sa spuneti: 1. era drogat, altfel nu se invartea bezmetic intre mamaia, sacele si inapoi 2. oamenii aceia au jefiuit, la propriu, masina. Auzi, au luat o biblie, o sticla de apa si inca ceva si le-au dus la Politie.... Si in poze se vad oameni cu alte alea in mana. Tot respectul pentru mort dar, cu ce ajuta pe cineva sa nu scriem, daca tot scriem, adevarul.
3
2
Precizam ca bunurile au fost furate de militz...Au pardon asta era din agenda neagra. Deci care vede ceva de valoare pe camp sa-l aduca la sectie ca daca nu dracu-i al vostru, clar?
2
2
masina lu lizeta ?
3
2
Drogat poponar . A murit , sa-i fie de bine .
6
10
Se va umple OLX-ul de anunturi cu piese din dezmembrari, postate de useri numiti Iani, Stere, Dimci si alte specimene din aceeasi subspecie.
21
4
RECLAMA PENTRU DROGATI.
7
4
Politia face cercetari ca sa afle de ce statea designerul 8ntins si cu burta-n sus la umbra de copacel cand orice persoana care e proiectata din autovehicul se rostogoleste necontrolat. La cati politisti au calcat in picioare pamantul din jurul masinii s-au dus de suflet toate urmele care trebuiau cautate in cazul in care cineva l-a asezat pe designer ca sa para un accident.
9
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212