REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Predoiu: Proiectul privind desfiinţarea Secţiei speciale, în stadiul de finalizare; o chestiune de zile

Predoiu: Proiectul privind desfiinţarea Secţiei speciale, în stadiul de finalizare; o chestiune de zile

Replica API 4 februarie 2020 | 00:00 376

Cătălin Predoiu

Ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, a declarat luni că proiectul privind desfiinţarea Secţiei speciale pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie este în stadiul de finalizare.

"Proiectul este în stadiul de finalizare, mai avem câteva nuanţe de discutat. Aş fi preferat să pot discuta şi cu conducerile Parchetelor proaspăt numite, dar timpul nu ne permite acest lucru, mai durează procedura de numire prin procedura de avizare a CSM - secţia de procurori, apoi la Preşedinţie. Probabil că o să facem acest lucru, respectiv punerea în dezbatere publică înainte de a se face aceste numiri eventual de către domnul preşedinte al României. Proiectul va merge către CSM pentru discuţii pe fond şi pentru aviz", a spus Predoiu, după Biroul Politic Naţional al PNL.

El a spus că este o "chestiune de zile" până când proiectul privind desfiinţarea Secţiei speciale pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie va fi pus în dezbatere.

"Este o prioritate pe care noi vrem să o îndeplinim, nu o să o vedem respinsă de o majoritate ostilă. Trebuie să avem în vedere şi contextul în care lansăm acest proiect şi să ne asigurăm că traiectul său este unul prin avizare, aşa cum ne dorim, în sensul adoptării sale şi nu al respingerii", a afirmat ministrul Justiţiei, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
oare de ce te-ai amestecat tu cu Ordan asta ca e un betiv si o nulitate cind stiai citi bani are datorie la banci ca a scos oameni la metrou sa tipe sa ia puterea a facut mini revolutie un excroc acum nu stie ce sa faca cu tara nici el nici IOHANIS sa o dea inapoi de unde a luato ca bani nu mai sunt nici de alocatii nici de pensii ca si-a platit datoriile
0
1
Daca desfiinteaza sectia asta sa vezi acum cati de alde Portocala si Lucica apar
0
0
Dl Min al Just,Catalin Predoiu o intrebare prin presa,sau Facebook,daca Dsv ati fost informat din partea Just de la C-ta,in legatura cu sesizarile facute de mine in doarele mele.Ca ati mai detinut acest portofoliu 4 ani.Cel putin daca sunteti curios si de cultura general pentru dsv.Cine din acesti smecheri de la C-ta,sau Urinat pe imaginea Justitiei,statul de drept si Constitutia Ro.si au ascuns adevarul si musamlizat cu minciuni,gainari si golanii,la spagi prin licitatie si martori adunati de pe strada.Ca smecheri mie nu vor sa-mi dea nici un rapuns.Poate ca Min aveti prioritate de aflarea ad
1
0
Acest Predoiu angajatul unor servicii straine a pus umarul in ultimii 20 de ani la distrugerea Romaniei si nimeni nu face nimic. De ce nu iesiti in piata stimati cetateni? Doar Dumnezeu este mai presus de orice noi ceilalti trebuie sa dam socoteala pentru faptele noastre.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272