REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Prefectul Coșa îi RĂSPUNDE lui IPS Teodosie că nu va participa la PELERINAJ!

Prefectul Coșa îi RĂSPUNDE lui IPS Teodosie că nu va participa la PELERINAJ!

Replica API 29 noiembrie 2020 | 23:05 3969

Prefectul Silviu-Iulian Coșa i-a răspuns Arhiepiscopului Tomisului la invitaţia de a participa la slujba de Sf Andrei. Acesta nu va fi prezent în data de 30 noiembrie la pelerinajul organizat la Peștera Sfântului Andrei, întrucât respectă prevederile legii, nefiind locuitor al comunei Ion Corvin.

Silviu-Iulian Coșa

„Înainte de toate, suntem conștienți de importanța sărbătorii dedicate Sfântului Apostol Andrei, data de 30 noiembrie fiind, în fiecare an, una plină de însemnătate pentru orice creștin-ortodox român. Autoritățile au, ca principală misiune, grija față de fiecare cetățean, indiferent de locul de origine, domiciliu sau confesiune.

În zilele următoare, punem mare accent pe ordinea publică și pe integritatea personală a fiecărui participant la pelerinaj. Vom avea grijă de siguranța sanitară a fiecăruia, prin organizarea de fluxuri și circuite prin care să se respecte toate normele de protecție sanitară. În acest sens, ieri, efectivele de jandarmi și polițiști, alături de inspectori din cadrul DSP Constanța, au fost la Mănăstirea Peștera Sf. Andrei pentru stabilirea acestor circuite.

Jandarmii din Gruparea Mobilă „Tomis” sunt pregătiți pentru a dialoga cu oamenii și vor gestiona cu profesionalism orice situație, în vederea prevenirii unor eventuale incidente sau provocări.

Foarte important de menționat este faptul că vom avea grijă și în privința respectării prevederilor legale actuale. Așadar, facem apel la înțelegerea credincioșilor care nu sunt din Ion Corvin și care nu vor putea participa la pelerinaj.

Referitor la invitația transmisă de Arhiepiscopia Tomisului, prefectul Silviu-Iulian Coșa nu va fi prezent în data de 30 noiembrie la pelerinajul organizat la Peștera Sfântului Andrei, întrucât respectă prevederile legii, nefiind locuitor al comunei Ion Corvin. În același timp, îi îndemnăm la responsabilitate pe cei care vor participa, la pelerinajul de luni. Le recomandăm să țină cont de reglementările legale în vigoare, care fac referire la siguranța sanitară, a fiecăruia dintre ei, dar și a celor apropiați lor“, au transmis reprezentanţii prefecturii Constanţa.

A.F., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dificile,oamenii au nevoie mai mult ca oricand de intoarcerea la credinta.Salvarea vine din interiorul nostru,iesirea la aer curat,acest pelerinaj este de fapt un drum al credintei,unde oamenii cauta raspuns la nelinistile si durerile lor,....nimeni nu se poate folosi de conjuntura virusului pt a interzice relatia cu divinitatea
1
0
La noi ca la nimeni.Capitala nu este inchisa de covid,orasele din apropiere nu.Numai prostii sunt inchisi.Cu mama dracului carantina asta este numai pentru anumite orase? Nemernicii dracului. Sa fiti belestemati cu familiiile voastre,care umflati numarul de bolnavi.Va terminam la vot.O sa aveti majoritate din cur.Cum ati carantinat asa o sa aveti si voturile pe orase.
8
3
Vremurile cand dadeai ordine lui Constantinescu si Mazare au apus! Ai grije sa nu ii regasesti!
3
4
Te sun 089898989 sunt fierbinte ia aminte
1
2
Sug pula cu talent non stop. Sunati ma: 0768952227
2
2
Preoti ai sug sosetele lui Teodosie!
0
5
Blestemat fie Silviu-Iulian dimpreuna cu copiii sai in numele Domnului Dumnezeu Cel Sfant!
2
10
Aceste specimene aflate temporar la conducere nu au aflat ca nu se face bine cu forta sau cu anumite prostii , gen carantinare. Bucurestiul nu si zburda pe la munte si in toata tara. De ce??, Timisoara, Predeal , Brasov, etc. Ca de obicei Constanta este devaforizata.. Binele nu se face cu forta !!!!
10
4
Pizdelul asta de securist pensat nu mai pupa niciun vot de la noi de-acum in aitne. De asemena PSD sa comunice daca si cine din partid a cinstit pe sfantul Andrei sa stim daca si ce votam respectiv pe cine decapitam si torturam! 25.12.1989 - 21.12.2020 - Black Jack!
7
2
esti pacatos ,ai trecut de partea satanei.
3
9
Rusine , loveste oamenii la coarda sensibila credinta , se foloseste de enoriasi , daca nu accepta pe Sosoaca sa i se alature nu gindeam asa , dar din cite stiu preainaltul a fost cu psd ul , psd ul a oferit biserici mii de hectare de teren si padurii .Oameni dragi nu mai jigniti cine e inconstient merge cine nu sta acasa poti merge la manastire ori cind si asa in aglomeratia care o sa fie nu mai rugaciune nu o fii , eu am fost acum trei saptamini am vb cu preotu mia facut o dezlegare si e mult mai frumos asa decit in gloata nu ti interzice nimeni sa nu mergi la manastire sau biserica
9
2
am si pe aici zeci de spalatori
6
5
acest individ care sfideaza legea si pune in pericol vietile celor ce gandesc in turma,ar fi indicat sa fie putin ridicat pentru 30 de zile- tratat ca omul de rand
14
9
Dragi comentatori,nu va mai jigniti in comentarii.De ce nu sunt.respectate legile statului?De ce un salariat al statului isi face de cap?De ce nu-l aresteaza politia?
15
3
Popa prostul se joaca cu vietile oamenilor,un retard
14
7
www.furto.ro
2
5
Theodosie invita pelerinii credinciosii la moarte, facand un joc politic criminal. Asa ca....Muie PSD!!!!!!!
21
16
Lu zdrentoiu asta de ips ii megrea bine un pulan sa-i i drepte cocoasa si un tazer sa-i tapeze pleata. Un unfractor care sta sub pavaza bisericii
18
16
aia facuta de iohanis tataru si orban? pe care ei nu o respecta. luavar dracu de tampiti ca va meritati soarte
34
11
e de rasul curcilor , prefectul plantat de guvern s a nu asculte ordinile !La vot toata lumea ,cabinele sunt infestate mai ceva decat pelerinajul,votati pnl, alfel ....!
12
10
pelerinajul din bucuresti de sf dumitru a fost permis, oare dece? le-a fost frica de bucuresteni, constantenii merg ca oile doar sa latre muie psd in piata victoriei, acum, coincidenta rata de infectare in cta este cea mai mare cand se merge la sf andrei dar asta vara cand plajele erau pline de turisti infectarea era cea mai mica. va place sa fiti manipulati si asa si votati bai creiere spalate!!!
18
9
Pentru acei ce nu il conosc, silviu cosa e un super om, un om bine ancorat in realitate si care chiar munceste. Nu intra in jocul bisericii. Fii demn
16
22
Jandarme...vor gestiona cu profesionalism orice situatie !?ai dreac3 de tradatori de tara , care uitati ca sunteti tot romani si aveti copii si familii , Ce ne doriti noua sa vi se intample voua inzecit !!
10
8
Aatia nu toti, doar unii care vin de oaste si craciun si cersesc pe la blocuri si se dau oamenii lui dumnezeu.SA RESPECTE LEGEA.
9
10
Uitati-va unde am ajuns! Toti ghertoii analfabeti, nestiuti de nimeni decat de mamele lor si de aia carora le cara spagi, au ajuns prefecti, primari si te miri in ce pula mea de functii publice. Vai de tarisoara asta, RUSINE!
20
16
Eu, daca nu ar trebui sa respect directivele U.E. si as fi fost prefect, v-as lasa pe toti sa mergeti la ce manastire vreti, in numar cat mai mare. Si asta pentru ca noi, romanii, nu avem respect pentru nimic. Noua ne place sa fim fututi, furati si batjocoriti de catre altii. Desi am fost furati si pacaliti de comunisti timp de 45 de ani, continuam sa votam psd-ul care este la fel. Nu ne lasam! Mergem inainte! Norocul nostru, sunt tinerii care s-au saturat de minciuni si hotie. Altfel, eram in drum spre manastire....si in anul 2220. Pacat ca nu sunt prefect. Sarbatori fericite, oile mele!
21
14
credeti ca teodosie e mai nasol decat autoritatile si presedintele pizdii? nu bah e singuru om care are coaie. toate masurile pizdii luate nu au facut decat sa umple ati urile si au crescut si cazurile. asa de efecinte sunt. stati dracu in casa oilor si la supermarket mirositi va basinile crezand ca nu va infectati.sau la munca...proasta natie de popor mai suntem
20
30
Jandarmeria, puneti bastoanele pe ei, unde-i lege nu-i tocmeala!
34
26
Un excroc un puscarias ce sa astepti de la unul care pupa in fund pe unde apuca.Nu vrea pelerinaje dar pleaca la munte cu toti pupincuristi poate vine cu Covid de acolo sa vad cum il pupa icoanele porma...
14
28
Cat de real devine filmul Matrix!
13
5
Speram sa stea in oras. Sa nu se duca in pelerinajul permis catre partiile de zapada artificiala si pensiuni de munte. Alea sunt legale.
23
14
Ce l intereseaza de Dumnezeu pe un catelus politic care a pupat funduri de politicieni sa ajunga aici! Dumnezeu nu se vede, insa fundul politicianului e mare, dulce, parfumat...cum sa nu l pupi!
25
11
judecatorii pesedisti l-au scapat de puscarie .Acum lucreaza pt.ei.
29
17
asa ca muie pnl
37
32
Un raspuns politic corect la o provocare cu origini pesediste. Teodosie foloseste credinciosii ca masa de manevra intr.o actiune cu mare pericol de contaminare . Asa ca MUIE PSD!!!!!
47
33
Sa mergi in mortii mati la votare sluga lui Johannis
29
34

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614