REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coșa, despre EXPLOZIILE de la CELCO. Video

Prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coșa, despre EXPLOZIILE de la CELCO. Video

Replica API 5 iulie 2021 | 21:54 3754

Prefectul judeţului Constanţa, Silviu Coșa, a făcut declarații cu privire la despre exploziile de la fabrica de BCA și adeziv Celco de sâmbătă, 3 iulie a.c.

Silviu Coșa

„În jurul orei 15.56, s-a primit un apel la ISU Dobrogea privind o deflagrație, în zona Celco, zona industrială a Constanței. Echipajele au răspuns - în 9 minute a ajuns prima mașină, În total au fost 10 autospeciale, 3 echipaje SMURD, 4 ambulanțe. Din fericire nu a existat nici o victimă. Este vorba despre o magazie care era exterioară secției de lucru în care era pastă de aluminiu - 10 tone sau 30 de tone - specialiștii și echipajul de la arme și explozibili care a venit de la poliția județeană vor determina exact ce s-a întâmplat. Incendiul a fost localizat de mai bine de o oră, în momentul de față se caută să se îndepărteze orice risc care ar mai putea exista, având în vedere produsele care sunt depozitate aici.

În ceea ce privește emisiile, fiind vară, briza a influențat curenții de aer, norul de fum s-a deplasat înspre nord, nord-vest, ulterior a venit și ploaia care, potrivit specialiștilor de la Meteorologie de la București, a dispersat eventualele emisii toxice. Sunt înăuntru și specialiști ai Gărzii de Mediu și ai Agenției de Mediu care, cu aparatele pe care le au la dispoziție, nu au determinat creșteri substanțiale ale noxelor și nu există pericol pentru populație.

În ceea ce privește cauzele deflagrației, este vorba despre acea pastă sau pulbere de aluminiu care, din motive pe care nu le cunoaștem, a explodat, specialiștii vor vedea despre ce a fost vorba. Ulterior, scânteile au ajuns la o zonă în care erau depozitate role de carton bituminat care au ars.

În momentul de față se acoperă cu nisip zona în care a fost aluminiu și se încearcă îndepărtarea și izolarea oricărui potențial pericol datorat substanțelor care sunt depozitate în platforma respectivă.“, a transmis Silviu Coșa.

Video:

Citește și: ÎNCĂ o EXPLOZIE la CONSTANȚA! VIDEO de la FAȚA LOCULUI!

D.B. A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Good boy. BABY BROCKER. FADER KGB CONSTANTA STROIE FELIX ALIAS ALCAPONE BANCOREX SC.DUNAREA SECU
0
1
instalatii vechi , trag pe ele pina crapa ,nu se fac investitiii , oameni obositi si plini de griji, o gramada de oameni cre nu fac nimic taie iarba la ciini si citiva astia cu grijii ii tin in circa , sefi de doi lei cre ii forteaza sa fac ce nu e bine , etc etc care aceste lucruri duc la nenorociri
6
0
Ce repede au scapat de poluare ! Mai latra aiurea de aia cu 1.9 alh.. ieri Midia, azi Celco, maine Ce ?
2
0
Chitac e de vina ca n a taiat iarba in oras e de 8metri iarba domne . Lasati tampeniile ca dezvoltarea si incendiile . Taiati iarba ca are 16metri
3
3
Avem o industrie infloritoare
4
3
Cu atentie si ingrijorare...
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272