REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.2° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Prefectul Niculescu: Cifrele ne spun că nu este momentul să ne relaxăm!

Prefectul Niculescu: Cifrele ne spun că nu este momentul să ne relaxăm!

Replica API 24 aprilie 2020 | 22:47 2038

George Niculescu a încheiat cu un mesaj în care a lăudat constănțenii care au respectat regulile date de autorități și are același mesaj până cel puțin pe data de 15 mai. „Mulți dintre voi ați dat dovadă de o răbdare și o tărie remarcabile! Cinste vouă și sper să fiți un exemplu și pentru cei care se consideră intangibili.Cel puțin până pe data de 15 mai, atunci când am putea să ieșim din starea de urgență, respectați toate recomandările și normele Ordonanțelor Militare! După începerea perioadei de relaxare a măsurilor, vom continua să fim prevăzători. Până atunci, îndemn, cu fermitate, să fiți RESPONSABILI! Împreună, prin conștientizare și disciplină socială, putem salva VIEȚI!”, a mai precizat prefectul județului Constanța.

Reamintim faptul că, la data de 23 aprilie, ora 13, în urma datelor primite de la autorități, la nivelul județului Constanța, numărul persoanelor infectate a ajuns la 222, s-au înregistrat totodată 10 decese, iar 117 persoane s-au vindecat.

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sobolanul lui muianis a prins grai,sa va dau muie bai penelei jegosi si tradatori,muie iohanis
3
0
Cacatul asta arogant fost sef de spalatorie auto a ajuns acum datorita partidului de cacat din care face parte sa dea indicatii si ordonante. Mars in mortii matii de jeg la munca, ai avut mare noroc cu socrutu ala arman care a facut caramizi si este plin de bani.
7
0
Sa ma kak pe tine lepra
6
0
are gust bun mataranga lui geo? Sa ne iei kuweitul la toti in dinti. Sa iti crape familia ta de la virus. Ratatule. Asta a adus in cta virusul cu indienii lui adusi. Mancamiati
7
0
ma intreaba un amic: aiuritul asta fiind reprezentantul guvernului in teritoriu , nu putea sa le ceara idiotilor de fatalau si omului cu sotia la primarie care taie frunza la caini , sobaru , sa dea drumul mai devreme semafoarelor...!?! pai el este pus sa faca doar socoteala celor cazati la flora si sa dea comunicate de la proasta aia de la dsp ?!?
6
1
Fa ti bagajul idiotule Si tu si pnl Nu sinteti cu nimic mai buni ca psd istii
14
2
Idiotule,de ce plm sa indeseasca controalele?nu sint si asa destule?alta e treaba,oamenii trebuie sa isi ia masurile precautie si sa-si vada de treaba!nu ai dreptul tu sa-mi limitezi mie deplasarile ca asa vrei tu!crezi ca daca omu' vrea sa iasa ,scrie in plm ca se duce la piata,scrie ca isi duce nevasta ,mama,tata la munca,se duce la doctor,se duce la bunici sa le duca papa,etc si a iesit!daca toti fac asa,ce plm vrei sa stam la cozi de filtre ca sa citeasca declaratiile lu'cacat?!
7
4
cifrele spun ca nu mai intrati in parlament daca nu va salta sts-ul. acasa sa stai tu, nu tu decizi asupra vietii si sanatatii noastre, cine vrea sa se protejeze nu are decat, noi nu vrem si ne asumam consecintele acestui fapt!
10
2
cel mai prost prefect. mai prost ca volcinschi. cu d-astia ca tine ,sa ne tot bucuram ca iese psd si nu voi! regret votul meu de la pezidentiale. puteam sta acasa la un film. nu imi mai erau inca o data inselate sperantele. chitac, tu, vela,orban, costache- scursuri umane. langa ponta va e locul. partidul pinochio.
19
2
daca este traficul prea aglomerat si prea multa lume pe strada indesiti controalele si filtrele. este singura solutie.
7
12
andutule sa ne bagam poola in ma-ta si in peneleul ma-tii si in gerogica rahatica
17
1
Alinutza, mai bine ii dai un cap in buric. Si idiotii de sub tine la fel.
1
18
Ti-as da un cap in gura,sa iti sterg zambetul ala tamp! Nu vezi ca,de cate ori deschizi gura,miroase a hazna? Mars in cotetul tau si latra in gand,ca ne plictisesti !
16
5
constanta e pe loc fruntas la imbolnaviri si din cauza ta,ca plangeai sa vina aici fratii si surorile tale din diaspora
22
2
Aceasta umbra amara a degradarii asa-zisei politici constantene nu face cinste nici macar closetului de la prefectura... ce sa mai vorbim de Bratieni.
20
2
Georgica,nu mai pierd vremea cu tine,ramane cum am stabilit!Intelegi tu,nu mai votez partidul vostru cate zile mai am!
29
2
pai normal ca ne-ai adus toate spurcaciunile din diaspora si ne-ai imbolnavit. sper sa iei si tu si neamul tau
28
2
O veste morbida ca haina de pe el,spusa zambind ca un bou grigorescian inhamat la carul din chiloti ca stiu ca va asteptati la o metafora si o alta turnura a textului cat si a contextului si mi-am zis sa il stric pe final!SUBTIRE DE GALATI LAI GEORGELU!
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272