REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

PREFECTUL Niculescu: Sensul GIRATORIU de la LUMINA a fost una dintre prioritățile MANDATULUI meu!

PREFECTUL Niculescu: Sensul GIRATORIU de la LUMINA a fost una dintre prioritățile MANDATULUI meu!

Replica API 25 iunie 2020 | 00:00 1765

Lucrările pentru amenajarea sensului giratoriu de la Intersecția DN22 cu DJ 226 sau de la intrarea în comuna Lumina dinspre Ovidiu sunt în toi. Marți, 24 iunie 2020, prefectul județului Constanța, George Niculescu, împreună cu primarul comunei Lumina, Ioan Roman, au venit să vadă cum decurg lucrările și să ofere câteva informații despre acest proiect așteptat de foarte mult timp.

Lucrările vor dura între 30 – 40 de zile

”Primăria a făcut demersuri încă din anul 2017 pentru demararea acestui proiect, și ne bucurăm că s-a ajuns să se realizeze acest sens care e de folos comunei noastre și nu numai, pentru că pe aici tranzitează tiruri foarte multe care merg către și dinspre Midia, iar aici se întâmplau 2,3 accidente pe săptămână. Lucrările vor dura între 30 si 40 de zile” a declarat Ioan Roman, primarul comunei Lumina.

Acest sens este făcut pentru a fluidiza circulația

”Este o lucrare care s-a lăsat mult așteptată. Traficul era foarte afectat de proasta așezare a acestei intersecții. Inițial am venit cu ideea de a face un sens giratoriu provizoriu, lucrul acesta nu a fost posibil, însă de când am preluat mandatul de prefect, una dintre priorități a fost si amenajarea acestui sens giratoriu. Știm foarte bine numărul de evenimente care au loc în această intersecție. Acest sens este făcut pentru a fluidiza circulația și pentru o mai bună siguranță a celor care trec pe aici.” a spus George Niculescu, prefectul județului Constanța.

În drum spre locul unde va fi amplasat sensul giratoriu, prefectul a avut un accident e circulație care din fericire nu a avut urmări grave.

Video:

Traficul este deocamdată foarte afectat

Deocamdată lucrările la acest sens giratoriu încurcă participanții la trafic, pe ambele benzi de circulație fiind cozi de câteva zeci de mașini.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Esti de anvergura ,prefectule!Ai prioritati pana la genunchiul broastei!
0
0
Georgica,tu insuti, in politica constanteana, esti un NONSENS GIRATORIU!
2
0
Gogule, da degraba o fuga la terenul de la Lupoaica care, dupa ploile astea, se pare c-ar fi intrat la apa cu vreo 30 de metri patrati! Mergi, verifica cu pasu tau hotarat si dapoia fa conferinta de presa!!!!
2
0
TRIST! OAMENII MICI AU PRIORITATI MICI! NICULESCU ESTE UNA DIN PUTINELE GRESELI ALE LUI HUTUCA CARE, IN REST, E UN LIDER OK!
2
0
Sensurile giratorii sunt prioritare la pulelisti.
1
0
Cat de penibil sa spui ca prefect ca prioritatea mandatului tau este sa faci un sens giratoriu la Lumina! Asta habar nu are ce atributii are, in afara de aducerea fratilor lui diasporezi la Constanta!
8
0
sa mori tu ,o sa te votez ca primar la bucuresti pt ca esti baiat de treaba .ha ha ha
5
1
Ten aripa si pe tine si prostii care te-au votat. Eu am furat 4 ani, dar tu? Ai facut un cerc la lumina? Hahhaa imitatie de prefect. Baaa cat creier de gandaci sa aveti sa votati pe asta?
7
0
Bine ca s-au apucat in plin sezon...pana acuma nu s-a putut...mare realizare...era necesar, nu optional...am masina in service de 1 luna in urma unui accident facut acolo pe neacordare de prioritate...inaugurarea la craciun!
4
1
Nu este o realizare mare! Este o necesitate! daca asemenea obiective ati avut mai bine lasati-ne...
7
0
Pai pt PNL asta e o mare realizare avand in vedere ca sunt un partid de nimic si de nimicuri.
8
3
momentul ales este perfect pentru a bloca de tot accesul turistilor .Cat am stat 3 luni in case nu s a facut nimic pentru ca nu putea prefectul sa se traga in poze
10
0
luatil pe ala de la city si asa sta inchis fmmmv, sau unul din cwle 100de pe mamaia
4
0
Cum sa il lauzi pe liberalul asta de a adus covid in judet pentru ca are drept obiectiv de mandat un sens giratoriu? Va dati seama ce are asta in cap? Sensul giratoriul il face Directia Regionala de Drumuri si Poduri condusa de pesedistul Dima, nu prefectul covidutz care face doar poze cu munca altora.
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108