REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Prefectul, Silviu Coșa, despre Pelerinajul de Sfântul Andrei: 'Nu a existat niciun risc de contaminare'

Prefectul, Silviu Coșa, despre Pelerinajul de Sfântul Andrei: 'Nu a existat niciun risc de contaminare'

Replica API 30 noiembrie 2020 | 13:13 6200

Arhiepiscopul Tomisului, ÎnaltPreaSfințitul Teodosie, a săvârşit împreună cu un sobor de cel puțin 20 de preoţi Sfânta Liturghie la mănăstirea din localitatea Ion Corvin.

Oamenii legii au fost și ei prezenți pentru a asigura ordinea și respectarea măsurilor de combatere a bolilor.

Silviu Coșa: Nu a existat niciun risc de contaminare

„Persoane care au dorit să meargă la acest pelerinaj au fost lăsate să treacă. Li s-a adus la cunoștință că sunt pasibili de amenzi contravenționale. Numărul celor care nu au respectat prevederile legale în acest sens este puțin peste 100. În momentul de față având în vedere câți oameni mai sunt acolo nici nu cred că se mai poate numi pelerinaj. Imaginile pe care le-am urmărit vis a vis de treaba aceasta, vă pot garanta că nu a existat absolut niciun risc de contaminare”, a declarat Silviu Coșa, prefectul județului Constanța.

În semn de protest, credincioșii au ținut steagul României în mână.

Diana Șoșoacă: Vom face și Crăciunul!

„La control polițiștii au văzut că am număr de București și mi-au zis ’mergeți doamna avocat, mergeți’ și cu mine au mers zeci de mașini, pentru că ne-am întâlnit zeci de mașini. Au venit și din Hargita și din Covasna, de la Iași. Asta este sărbătoarea românilor. Este creștinism adevărat și îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a adus atâta frumusețe, prima zi de iarnă, prima ninsoare și este puritatea efectiv. Este o lecție dată autorităților, să înțeleagă că mai presus de Dumnezeu nu poate fi nimic și că Dumnezeu există în România. Ascultați-mă ce vă spun, orice vi s-ar spune, vă duceți la biserică iar dacă vin jandarmii peste voi, dați-i afară. Este o proprietate a bisericii creștin ortodoxe și acolo nu se intră, decât de credincioși. În rest, afară toată lumea. Să aștepte pentru că noi avem dreptul la pelerinaj și vom face și Crăciunul. Fiți atenți la ce vă spun! Mergem în toate bisericile, acestea vor fi deschise, bateți clopotele pentru că trebuie să ne eliberăm”, a declarat avocata Diana Șoșoacă.

ÎPS Teodosie: Nu ne înspăimântăm de nicio amenințare

„Cu credința rămânem veșnic în bucurie și lumină. Fără credință este întuneric, chin și iad. Să fie încrezători în ce le spune Biserica. Eu le spun să fie întotdeauna încrezători în ce le spune biserica. Biserica este stâlpul adevărului, biserica nu-i va înșela niciodată. Noi nu vom spune lucruri din auzite sau din altă parte. Biserica nu va minte niciodată. Nu ne înspăimântăm de nicio amenințare. Orice amenințare nu ne înspăimântă pentru că Hristos ne-a lăsat acest testament”, a declarat ÎPS Teodosie.

D.B., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga dnl-e Cosea ere parerea opinia medicilor infectionisti Asta conteaza mult
1
0
afara inseamna si la mall. redus mintal
1
0
Este Cosa.. pe cine intereseaza parerile lui, va spun eu, pe nimeni
4
1
deci afara se ia covidul? Bine ca nu se ia la mall. Numai dpalati pe creier anticrestini pe aici.
3
7
Dureros faptul ca desi aveti access la informatie nu stiti nimic de virusologie.mai dureros este ca nimeni nu va explica. Pentru cei care nu pricep desi conform pozitiei ar sociale ar trebui sa stie , distantarea sociala sociala, masca si statul in casa sunt cele mai la indemana metode de prevenire. Apoi urmeaza alimentatia si stilul de viata. explicatiile stiintifice sunt prea laborioase si de prisos oricum pentru cei care se cred viteji si nu repecta minimul necesar in situatia de fata. Credinta este una si stiinta alta. Nu va credeti Dumnezei ca nu sunteti.Discursul lui IPS este f .slab.
11
4
Un fel de brigada artistica!......Credinta o avem in suflet!
18
2
acelasi kkt ne vedem pe 6 decembrie
15
1
ASTA ESTE DRACU GOL NU PREOT
15
8
Oricum la munte s-a plecat in draci. Ce tot plangeti. Pelerinajul era interzis, nu coada de masini catre munte. Spre munte nu se infecteaza nimeni. Desigur nici la cozile din supermarketuri. Lasati-i drak pe astia cu religia lor ca se vede ca sa fasait treaba cu barbosu. Aglomerarile sunt in alta parte.
10
4
respect religia fiecaruia.....dar toti cei care erau pe scena si inghetau in frig....in ninsoare....nu s-a gandit nimeni ca se pot imbolnavi ...cum sa dictezi pe sanatatea oamenilor
8
6
Romanu muritor de foame e mandru se da patriot si bisericos dar tot parizer manaca daca are bani si de ala.Ce va mai place patriotismul sarachiilor.
13
6
Un moldovean de prin Galati, pripasit prin Constanta ce se lauda la 2 zile de mandat ce performant este. La munca , nu la vrajeala si i-al cu tine si pe Nicolescu, fostul prefect care a luptat cu propriile proiecte pe care nici el nu le stie . Acasa , la culcare fara bani publici , sugativelor de 2 lei. Luati-l si pe Hutuca.
20
5
Cate amenzi s-au dat?!...sa stim si noi. Deci, putem merge unde vrem!, asta este concluzia.
13
5
Poate nu sunteti crestini de vorbiti asa frumos.
6
4
Daca, angajeaza specialisti, consilieri de la Ciuma Rosie. SOARTA.
5
3
Cred ca a luat-o "randeaua rau" PANARAMA asta de TAP.
12
6
presedintele cjc nu a fost in pelerinaj dc s a imbolnavit, toti politicieni care au covid au zis ca au respectat regulile de protectie dc s au imbolnavit deja este infectare comunitara daca ne testam majoritatea iesim pozitivi
13
4
Alt retardat galbejit.
12
5
sa imi bag pula in barbile lor. Jos, popii, jos biserica, jos religia ! Credinta este in sufletul fiecaruia iar atotputernicul ne va izbavi de toti fariseii de popi. La munca pe camp cu ei si sa plateasca taxe ca orice cetatean. Sa imi bag pula in neamul lor de prefacuti !
18
18
Tinere prefect pelerinaj nu inseamna a fi mai multi Pelerinajul este al fiecaruia si nu are nimic de a face cu pluralul
12
12
Cum ai gandi mai nea petre minte scurta daca te ai imbolnavi tu si familia ta ai mai mau vorbu asa sau ai merge in genunchi doar sa stii ca vei fi vindecat . Muie PNL
9
9
Din clipa asta nu mai respect nicio regula cu privire la pandemie..de vreme ce daca iesi din bloc sa duci gunoiul si nu ai declaratie iei amenda..daca lingi icoane si iti curge creierul pe nas nu e nicio problema. Pentru unii muma pentru altii ciuma.
16
11
Mai respecta cineva legile in tara asta? Trebuie aplicate amenzi daca vreti sa tineti in frau acest "diavol". Cat tupeu are avocata "diavolului"!
18
10
Haideti la munte aici nu are virus aici nu avem masti aici ne dezinfectam cu servetele umede. De ce sa mergem in pelerinaj acoli se pastreaza distanta se poarta mastile se dezinfecteaza decat sa ascult muzica bijericeasta mai bine ascultam Tzanca Uraganul. SUNTEM o tara cu un POPOR PENIBIL SUNTEM O TARA MAJORITAR ORTODOXA DAR HULIM BISERICA dar cand ne imbolnavim ne rugam la Dumnezeu sa ne apere atunci nu mai vorbim de barbi de fete bisericesti si etc.. suntem in stare sa facem orice doar sa ne vindecam. JOS PNL. TRAIASCA CAPITANUL TRAIASCA LEGIUNEA
12
14
Pentru grupul vocal-instrumental de pe scena, formata din barbati imbracati in rochii, purtatul mastii nu e obligatoriu? Legea e doar pentru prostimea din public?
29
12
Ce tara de cacat avem. Mwistul ala de ragusut ooaye sa faca ce vrea, il doare la pwla de legile voastre. Baaa, va dat iar la mwue. Politia si jandarmi oot bate la noi pana ne cacam pe noi. La popi nuuuuu. Sa le dam la mwie
22
11
v-a dat-o la cyoc...din nou...sclavilor
18
10
ciudat la cum arata scena
8
8
Bravo trepanatilor! V-ati tavalit si anul acesta pe jos in cautarea dialogului cu fiintele imaginare din cer!
9
11
Ma tu ala cu KAKATU LA LINS! MAI INTAI IAMI TU KAKATU LA CIUFULIT CU LYMBA si apoi LA INTINS PE PAINE !!! Ai ghicit : TOT CI LYMBA!!!
5
5
Ce va intelege cel care e amendat ca se aduna in public , cel care nu poarta masca, , cel care este penalizat pt orice incalcare de lege?Este foarte ciudat modul cum sunt talmacite si rastalmacite legile pe la noi .Dam legi avizate de n comisii si in final le coretcam zilnic prin ccr .Asa fac si alte natii?
16
3
Autoritati de tot rahatul !
23
7
Luav-as fetele de borati in pla, auzi la ei, fete bisericesti, pai la ce fete au nici sa te pisi pe ele nu merita. Mai nasol e ca prostimea joaca cum le canta poponaru asta. Religia te invata cum sa fi tu ca om etc nu sa fi oaie proasta. Locul lui popoTheo este la Poarta Alba sa binecuvanteze sub sutana puscariasii, nu printre credinciosi.
20
17
PREFECTU , POLITISTI , JANDARMI . SUNTETI CACATI LA CUR CAND VINE VORBA DE BISERICA . FA FUTE IN GURA RAGUSITU ASTA DE POPA PANA VA VINE MINTEA LA CAP . VA LUATI AIUREA DE OAMENI PENTRU CA STITI CA OAMENI DE RAND NU AU PUTERE SA SE IEA DE GAT CU VOI CACATILOR CU POPI NU VA MERGE . BAI CACATILOR , LEGEA ESTE DOAR PENTRU OAMENI DE RAND , LEGEA SE APLICA DOAR CELOR CARE NU AU PUTERE . MORTI MAMI VOASTRE DE ORDINARI .
29
8
are tara destula. Popimea stie sa o mulga. Dati banutul, mertanele costa!
24
10
ce s-au pliat maimutoii de la conducere, totul e ooookei acum, nu e pelerinaj, nu e nici un risc....restul beliti morcovul in casa, fraierilor! Asa seamana asta cu intalnirile cu sefii clanurilor....sa se inteleaga sa fie bine, sa nu fie rau. Asteptati-ma la vot, va dau mUE de la distanta.
19
7
de patrioti pesedei !!! Da-v-as cacatul la lins si voua si spagoveanului !!! Nu-l uit nici pe lingaul cosa !!! Ii e frica de afuriseala hotului !!! Unde erati cand s-a devalizat tara de pesede ???
16
14
Pai ei asa protestau in piata victoriei cand se mareau salarii, cand scadeau taxele, cand se puneau taxe pe profiturile nesimtite ale bancilor si multinationalelor obtinute in special din forta de munca ieftina si din preturi de monopol, cand il luau la intrebari despre aurul tarii pe manole de la bnr care acum solicita taieri de salarii. Ei sunt adevaratii tradatori care improsca ura impotriva patriotismului adevarat!!!
8
8
Romanii tin drapelul in maini din patriotism nu in semn de protest. Dar analfabetii tradatori de la usr plus modifica sensul gesturilor romanesti intr un mod convenabil strainilor. Bah jegosilor noi romanii respectam drapelul se ridica parul pe noi cand ne gandim la patria noastra si ne dam viata oricand pentru ea. Iar acest patriotism iti da tie golanule userist dreptul de a nu fi de acord cu mine si profiti de asta in interesul tau propriu. Jos tradatorii usr plus kwj! Votez psd nu ca ar fi prea cinstiti dar sunt patrioti. Sau mai bine o sa votez legionarii. Nu stiu inca.
25
13
cine se pune cu mine nu ii va fi bine
16
12
Nu pe-al Romaniei trebuai sa-l tineti in mana ci pe al Arhiepiscopiei ca Patriarhia a tradat demult!
25
15
Nu stiam ca, sa tii steagul Romaniei in mana reprezinta un protest...ar trebui tinut zilnic.
30
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614