REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
5.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

PREFECTURA Constanța, EXECUTATĂ silit de Emil BANIAS!

PREFECTURA Constanța, EXECUTATĂ silit de Emil BANIAS!

Replica API 1 aprilie 2021 | 22:55 3272

Timp de trei ani, fostul consilier judeţean Emil Banias, fratele parlamentarului Mircea Banias, s-a chinuit să-şi recapete mandatul. În 2017, acesta a fost exclus din ALDE şi, ulterior, prefectul de la acea vreme, Adrian Nicolaescu, a semnat ordinul de încetare a mandatului de consilier judeţean. Anul trecut a câștigat definitiv în instanță, demonstrând că ordinul a fost nelegal. Totodată, atunci când fost exclus din CJ, Banias și-a pierdut și calitatea de membru în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) Constanţa. Banias a considerat că a fost prejudiciat, prin faptul că nu și-a putut încasa indemnizația, așa că execută silit Prefectura Județului Constanța, pentru repararea prejudiciului.

”Când am fost exclus din partid și prefectul de atunci, Adrian Nicolaescu, a semnat ordinul de încetare a mandatului de consilier, am pierdut și calitatea de membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică. Nefiind pus în funcția de membru când am câștigat, au rămas daune neacoperite, așa că am cerut recuperarea drepturilor bănești pe care le-aș fi încasat în perioada mai 2017-2020 septembrie, dacă nu aș fi fost exclus din CJ. Fostul prefect Nicolaescu a semnat ordinul de încetare a mandatului nejustificat”, a declarat, pentru Replica, Emil Banias. Acesta a precizat că nu cunoaște suma pe care ar trebui să o primească, se ocupă avocatul de întreaga procedură.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratii Banias egal: hiene politice.
0
0
da pe mine ma tin la cotet si pe porcii astia uite ce sorici au care au furat cot la cot cu mine ai lasa liberi sa zburde
1
0
El se fereste sa recunoasca ca e rusine.Daca tacsu si masa sunt machedoni el ce este? englez?
9
0
amandoi frati banias. machedoni hoti. au furat la APC pe mana cu mazare.i-au dat lu mazare portul toomis pe 2000 de euro si mazare lua chirie 20.000 euro la sezon vara 3 luni.aici a mancat banias.acum se da democrat liberal si cinstit.huoooooo
8
1
Daca vrei bani cerei lui Tariceanu mai Banias pentru ca partidul lui te-a pus in functie si tot partidul lui ti-a retras sprijinul,daca erai consilier judetean independent atunci se mai discuta,altfel cunosti melodia aia"partidul vorbeste,partidul vorbeste,uneori te ridica alteori te loveste,partidul vorbeste"melodia este despre bani dar este vorba tot despre victorie si infrangere.
9
0
Banias nu e machedon.
0
2
corupt ca si fate-sau parlamentar de toate partidele o kwrva politica fara morala.Obraz gros cu sorici. Deunde bun simt la machedoni.
14
1
Ce culoare politica au cei doi frati, ca nici nu mai stii unde ii gasesti pe cei doi frati. Oare cat de gros este obrazul lor???
18
0
Cei doi frati sunt cele mai ordinare capuse politice ale urbei, niste cameleoni lipsiti de coloana vertebrala.
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614