REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Prefectura s-a adresat instanţei: Primăria Mangalia vrea să achite amenzile încasate de angajaţi din bugetul local

Prefectura s-a adresat instanţei: Primăria Mangalia vrea să achite amenzile încasate de angajaţi din bugetul local

Replica API 26 noiembrie 2019 | 00:00 482

În luna septembrie a acestui an, USR Mangalia a formulat către Primăria Mangalia și Instituția Prefectului o sesizare asupra HCL nr. 180 / 25.09.2019, hotărâre prin care amenzile luate de angajaţii primăriei sunt achitate cu bani de la bugetul local.

Primarul oraşului Mangalia, Cristian Radu, a iniţiat această hotărâre în luna septembrie a anului în curs. Iată hotărârea: "Art 1. Aprobarea achitării amenzilor judiciare aplicate de către instanţele de judecată primarului municipiului, membrilor Consiliului Local Mangalia, funcţionarilor publici şi personalului contractual din aparatul de specialitate al primarului municipiului din bugetul de venituri şi cheltuieli al municipiului Mangalia".

Instituția Prefectului din Județul Constanța a atacat această hotărâr,e înaintând în acest sens o reclamație în contenciosul administrativ. „Imediat cum am aflat de acest lucru, am facut o înștiințare și am și atacat această hotărâre în contencios”, a transmis Dumitru Jeacă, prefectul Constanței.

În ceea ce privește soluționarea cazului, prefectul a transmis că imediat cum va obține informații legate de acest subiect, le va face publice.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
orice HCL primeste aviz de la Prefectura inainte de a intra in vigoare. Ca sa ataci o HCL, trebuie sa fie in vigoare. Adica prefectul a validat hotatarea hotului, aia s-o fi aplicat deja, iar abia acum prefectul o ataca in contencios. Pai nu era mai simplu sa nu o avizeze de la bun inceput?
0
0
Prefectul ataca hotarari dupa ureche sau interese.Cu cine are blat se face ca nu vede.E mult prea evident.
0
0
Ba prefectura melcilor,e plina plaja intre Saturn si Venus,uitati-va pe harta unde-s alea,de constructii ILEGALE,definitive.Nu mai aveti buldozere si excavatoare? Cine va da in git odata ca ati facut parcare in venus pe fonduri europene care sta goala,toata vara masinile sint pe Plaja!
5
0
nu e corect, cei vinovati trebuie sa plateasca, dar nu din banii publici
9
2
De ce nu a notficat prefectura , concesiunea terenului de la Ciresica fara licitatie, de ce nu a contestat prefectura dreptul de superficie a lui Murad , teren atribuit fara licitatie la insistentele prefectului si subprefectului, de ce nu a notificat prefectura atribuirea parcarilor catre Sebat fara licitatie, de ce nu a procedat la fel cu terenul de pe malul marii dat fara licitatie lui Europa FM, de ce nu a fost revocat hotararile privind prelungirea unor contracte de inchiriere pe malul marii fara licitatie si dupa aceea vanzarea, de ce ? de ce? de ce ? Asteptam raspund domnule prefect
6
0
deci dupa spagi si distrugerea orasului,plus acapararea lui debandele tiganesti,acum negrii care muncesc trebuie sa asigure si plataamenzilor.Ba cristiane,nu mai taia ba prostane pomi,maibinepune altii.Ai o gramada de asistati care o freaca toata ziua pe banii nostri.Ba coae,respiram acelasi aer,iarunui pom taiat de polaris ii trebuie 25 de ani sa creasca.Nu mai avem timpul asta.. Sper ca nici tu si aia care taie sa nu mai aveti timp de stricaciuni!
7
2
pe olteni in tupeu ! Sa nu va mire daca ideea vine chiar de la prostul de jeaca ! Dar l-au prins si ia muie multa !
9
3
La Cogealac cand atacati HCL-urile abuzive, dle. fost prefect Dumitru Jaca ? Seara cand va culcati si puneticapul pe perna puteti sa dormiti linistit dle. prefect Dumitru Jaca ?
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272